INDIE; Plechovky, PVC, cement
Jsme přední výrobci a exportéři plechovek, PVC, cementu. Hledáme odběratele.
EGYPT; Oděvy, šperky, kosmetika, starožitnosti
Naše společnost je výhradním zástupcem pro mezinárodní firmy v Egyptě. Spolupracujeme s exponovanými importéry a exportéry z celého světa již od roku 1997. Srdečně vás zveme k návštěvě naší webové stránky http://www.nariad.com, kde najdete fotografie egyptských výrobků, které exportujeme. V Egyptě máme výrobní podniky světové třídy, které ...
ČÍNA; Oděvy, nábytek
Hledáme importéry oděvů (trička a džíny), nábytku.
ŠPANĚLSKO; Obchodní spolupráce
Jsme jednou z předních firem zabývajících se nákupem a prodejem všeobecného zboží. Hledáme firmy, které by měly zájem o navázání obchodní spolupráce.
Poptávám koberec
Sháním koberec šíře 3m.
Poptávám materiál pro mobilní taneční parket
Poptávám materiál pro rozebíratelnou podlahu ( taneční parket)
TURECKO; Koberce, pokrývky
Máme zásoby pokrývek, koberců Kelim a protiskluzových bavlněných koberců. Hledáme odběratele. www.bozoglutekstil.net
Poptávám dodavatele lněných utěrek
Výrobce lněných utěrek, nebo prodej metráže - čistý len
GHANA; Koberce, laminátové podlahy
Hledám výrobce koberců, laminátových dřevěných podlah a jejich příslušenství.
Poptávám koberec s dopravním motivem
Koberec do dětského pokoje. Rozměr 95x200. VELVET. Motiv dopravní cesty-silnice s přechody a nápisy STOP. Vlakové tratě. Vodní cesta řeka s lidičkami. Domy,stroje, parky a zelené plochy.
Poptávám palubky
Popávám palubky v délce 2 metrů,sdělte mi prosím v jakých celkových rozměrech tyto palubky nabízete a v jaké cenové relaci.
Poptávám podlahové palubky
Poptávám podlahové palubky 250m2 tl 24 a 28 mm (prosím obě ceny), včetně dopravy. Jihočeský kraj, okres Český Krumlov. Děkuji za nabídky.
TOGO; Oděvy, obuv, sportovní potřeby, bytové textilie
Jsme dobře zavedená společnost v Lomé v Togu a specializujeme se na import a distribuci různých druhů zboží konfekčních oděvů, ložního povlečení, sportovních potřeb, triček, teplákových souprav, podprsenek, spodního prádla, kožené obuvi, koženého zboží, dětského oblečení, obleků, džín, hedvábných kravat, čepic (značkových), klobouků, šátků, ...
PÁKISTÁN; Ručníky
Jsem výrobce ručníků z Pákistánu a chtěl bych je exportovat do ČR. Hledám velkoobchodníky s ručníky a importéry, kteří by měli zájem ode mne nakupovat.
PÁKISTÁN; Bytový textil
Rád bych navázal dlouhodobé obchodní vztahy s firmami, které mají zájem importovat textilní výrobky - ložní prádlo, záclony, kuchyňské zboží, oděvy a ručníky.
PÁKISTÁN; Módní oděvy, bytový textil
Textile Sourcing International je přední textilní firma se sídlem v Karáčí v Pákistánu. Specializujeme se výrobu a dodávky prvotřídních módních oděvů. Naše hlavní produktové řady jsou pletené, denimové a netkané výrobky, topy, které zahrnují pletená trička, polokošile, trička s kapucí, Henley, topy na zip, tkané topy, košile, halenky. Také ...
Poptávám podlahovou krytinu  PVC PEARL
Poptávám PVC PEARL barva EOS 3255, šíře 4m, délka 4.80m, síla 3mm zpevněná povrchová vrstva.
NĚMECKO; Parketová podlaha, podlah. vytápění
Poptávám dubovou parketovou-palubovou podlahu, asi 70m2, vhodné podlahové vytápění, šířka palubky 150mm, čpavkované, naolejované.
NĚMECKO; Palubová podlaha
Prosím o nabídku na palubovou podlahu top kvality 1A, smrk/borovice, různé délky, nejlépe 5m, síla dřeva minimálně 28 mm.
Poptávám molitan do matrace
Poptávám molitan (tvrdý) do matrace rozměry 145 š/ 70 / 10 tl.
Hledám dodavatele průmyslového zboží
Hledám dodavatele průmyslového zboží od A-Z do komisního prodeje. Prodejna 600m2. www.bazarnopoz.cz
Poptávám obkladový korek
Sháním 2 až 3 metry bílého obkladového korku v Plzni.Votruba
PÁKISTÁN; Bytové textilie, speciální tkaniny
Soltexinternational dodává bytové textilie a hotové výrobky, oděvní tkaniny, nemocniční a hotelové tkaniny a výrobky, armádní tkaniny (maskovací) pro německou, belgickou, českou, tureckou armádu atd. Máme velmi dobré zkušenosti s povrchovou úpravou snižující hoření, povrchovou úpravou odpuzující olej a vodu, úpravou pro snadnou údržbu / ...
PÁKISTÁN; Oblečení, bytové textilie, látky
Nol Sports je výrobce a exportér pletených a tkaných oděvů pro muže, ženy a děti jako trička, polokošile, kojenecké a dětské oblečení, sukně, noční úbory, společenské oděvy. Rovněž obchodujeme s látkami jako popelín, plátno, ribstop, courdroy, denim atd. Obchodujeme také s bytovým textilem - přehozy přes postele, polštáře, záclony, kuchyňské ...
PÁKISTÁN; Utěrky
Hledám obchodní spolupráci s importéry utěrek.