Poptávám nátěrové hmoty a zámkovou dlažbu
Koupím fasádní barvy akryl 150 kg a lazury na dřevo interiér, exteriér min. 50 kg. Taky koupím zámkovou dlažbu tl. 6 ička nebo jiní tvar, cca 120m2 za výhodnou cenu.
Dodávka drceného kameniva pro zimní údržbu silnic na období listopad 2017 - říjen 2018
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka drceného kameniva frakce 2/4, 4/8, 8/11 a 8/16 v předpokládaném množství na jednotlivá místa plnění dle specifikace v zadávací dokumentaci.
Poptávám venkovní dlažbu
Poptávám venkovní dlažbu mramorit cca 11 m2. Zajímá mě zda ho máte ještě v prodeji a pak cena. Děkuji.
Poptávám dlažební kostky
Poptávám dlažební kostky 10/10 z lomu Boršov u Jihlavy.
Poptávám izolační materiál
Poptávám polystyren: Polystyren EPS 100S 40mm - 165m2, Polystyren EPS 150S 50mm - 165m2, Polystyren EPS 100S 10mm - 10m2 Lokalita: Praha 9 Termín: konec září 2017.
Poptávám ztracené bednění
Poptávám 200 Ks ztraceného bednění 40x50x25.
Poptávám fasádní systém Styroblok
Poptávám fasádní systém Styroblok SB 70.
Dodávka drceného kameniva na zimní posyp vozovek 2017 - 2020
Předmětem veřejné zakázky je dodávka drceného kameniva na zimní posyp vozovek, frakce 4-8 v celkovém předpokládaném množství 42 000 t.
Rámcová dohoda na dodávku kameniva na posyp komunikací Kraje Vysočina v zimním období
Průběžné dodávky kameniva různých frakcí, dle jednotlivých částí veřejné zakázky pro potřeby zadavatele po dobu účinnosti rámcové dohody.
Poptávám střešní PUR panely
Poptávám cca 300m2, 38ks 8 metrových střešních panelu v síle 100mm. PUR panel, barva nerozhoduje. Hranice na Mor.
Poptáváme dodávku cementu
Poptávám dodávku cementu CEM 42,5R VL v množství jeden návoz 30 t na betonárku Dražovice 336,68301 Rousínov u Vyškova cca 600 t do konce roku 2017. Chtěla bych cenu za t i s dopravou. Děkuji Šárka Valehrachová.
Dodávky drceného kameniva pro LZ Boubín
Předmětem této veřejné zakázky jsou dodávky drceného kameniva na opravy lesních cest. Více viz ZD.
Poptávám písek
Poptávám pytlovaný písek.
Poptávám izolační materiál
Dopyt Polistyren na zateplenie domu 15cm
Drvený a mletý kameň
Dodávka tovaru drveného a mletého kameňa frakcie 0-4 mm , 4-8 mm, 8-16 mm, 31,5(32)-63 mm a lomového kameňa (max 200 kg/ks), ktorý bude využívaný na údržbu železničnej infraštruktúry údržbu podvalového podložia koľají a výhybiek, údržbu koľajového lôžka a zriadenie a úpravu nástupíšť a drážnych chodníkov, vrátane dopravy drveného a mletého kameňa ...
Kameny, Polsko
Máme zájem o kameny 16-40mm. Prosíme o sdělení kontaktní osoby mailem.
Inertný posypový materiál kamenná drvina
Predmetom zákazky je dodávka tovaru kamenná drvina frakcie 4-8 mm s dovozom na miesta určenia. Kamenná drvina bude použitá na zimnú údržbu - posyp ciest. Dodávky budú vrátane dopravy s naložením na dopravné prostriedky a vyložením na určených odberných miestach. Celkové predpokladané množstvo je cca 88 600 ton po dobu platnosti zmluvy, t.j. 24 ...
Dodávka drceného kameniva na vysprávky vozovek
Předmětem plnění veřejné zakázky je prodej drceného kameniva na vysprávky vozovek frakce 2/4 (příp. 2/5) a 4/8 bez dopravy do místa plnění. Zadavatel bude v průběhu trvání smlouvy provádět odběr materiálu průběžně, dle okamžité potřeby, svými vlastními přepravními prostředky. Zadavatel si v době platnosti kupní smlouvy vyhrazuje právo odebrat ...
Poptávám stavební materiál
Poptávám větší množství materiálu - výstavba RD z materiálu SOLBET, případně Porfix.
Kamenivo pro SÚSPK
průběžné dodávky různých frakcí kameniva dle potřeb zadavatele po dobu trvání rámcové dohody (6 částí VZ - 6 rámcových dohod)
Hledáme výrobce cihlových prvků
Poptáváme výrobce cihlových prvků. Na opravu historických objektů hledám výrobce popřípadě dodavatele cihlových prvků. Např: plné cihly s jedním kulatým rohem a další tvarovky na ploty nebo přímo do zdiva. Ideální by byl katalog tohoto zboží.Jsou to stavby vybudované Lichtensteiny.
Cement, slínek, Irán
Specializujeme se na dodávky kvalitního portlandského cementu (42.5,52.5) a typ 2 a 5, slínku, bílého cementu z Íránu s opravdu dobrou cenou na trhu. Tyto cementy, slínky jsou přísně testovány odborníky kvality na základě průmyslových definovaných parametrů, které splňují očekávání klienta. Máme zájem dodávat kvalitní cement a slínek za ...
Poptávám lícové cihly
Poptávám cihly Klinker NF 16 , 350 ks.
Žula, Indie
Jsem S V B Prasad, manažer z firmy Sunkara Exporters. Máme zájem navázat obchodní spolupráci s evropskými dovozci, velkoobchodníky a zpracovateli kamene, náhrobků, pomníků ze žulových kvádrů. Zpracováváme a vyvážíme desky a žulové kvádry z Indie pro zhotovení pomníků, náhrobků, monumentů. Uvítáme jakékoli dotazy od evropských importérů. ...
Betónové zmesi
Dodávka betónových zmesí vyrobených v súlade s kvalitatívnymi podmienkami normy STN a súvisiacich noriem do regiónov, ktoré sú v pôsobnosti obstarávateľa.