Poptávám výrobu nábytku pro studenta
Výroba nábytku - studentský pokoj
Poptávám vestavěný nábytek
Dodání vestavěných skříní na míru včetně montáže ve třech místnostech, v každé okolo 3m.
Poptávám dřevěné regály pro prodejnu
Dobrý den, pro svůj obchod se zdravou výživou bych Vás chtěla poprosit o nabídku dřevěných regálů, ke zdi jsem si představovala vyšší až 2 metry, doprostřed obchodu nižší asi kolem 140 cm. Na jednotlivé police jsem chtěla zepředu šilnější lištu, aby se tam dal vložit popisek.
Výměna výplní stavebních otvorů objektů ul. Vítězná 2955-2960, Kladno
Výměna stávajících výplní stavebních otvorů v rámci obvodových plášťů 6-ti bytových domů o 14-ti nadzemních podlažích, které jsou nemovitými kultrurními památkami, při zachování členění, rozměrů a architektonického výrazu výplní.
Poptávám výrobu vestavěné skříně
Poptávám vestavěnou skříň: rozměry 3290 x 2500 x 690 materiál: korus - lamino; lišty: hliník, posuvné dvěře: kombinace: lamino, bílé sklo, zrcadlo.
Poptávám stolařské práce
Poptávám stolařské práce. Potřebuji opravit , lépe řečeno zhotovit novou zásuvku (o rozměčech šíře cca1m, hloubak 30cm ) v kuchyňské lince.
Poptávám realizaci dřevěné terasy
Poptávám zhotovení dřevěné terasy 4x4m, tvrdé dřevo.
Poptávám dřevěné zahradní  WC
Dodávka dřevěného záchodu na zahradu
Poptávám výrobu vestavěných skříní
Hledám firmu nebo soukromníka, který by mi zhotovil 2 vestavěné skříně na míru. 1. skříň: rozměry: šířka 121cm x výška 258cm x hloubka 86cm 1/3(35 cm)botník, 1/3 (30 cm) poličky a zbytek šatní skříň (řešená kolmo). Šoupací dveře a ve spodní části šuplíky. Barva bílá. 2. skříň: Rozměr: 250 cm(šířka) x 245 cm (výška) x 60 cm (hloubka) 1x ...
Poptávám louhování nábytku
Poptávám louhování nábytku (jedná se o 2 roky staré dřev. dveře s nevhodným barevným nátěrem, cca. 9 ks), příp. je možno zadat i nový nátěr. Dále potřebujeme nátěr odstranit i ze zárubní. Okolí Velkých Popovic - není podmínka.
Poptávám zhotovení skříně a botníku
Dodrý den, potřebuji nábytek do malé předsíně 150 x150 . Jedná se o šatní skříň š.50 cm,2 police a botník na míru.
Poptávám dřevěné dveře
Dřevěné dveře (masiv) interiérové.
Poptávám dřevěný holubník
Koupím zachovalý dřevěný holubník, takový typ, jaký byl ve filmu "Vesnicko má středisková".Chceme jej pouze jako dekoraci na starý statek, nemusí být funkční,jen krásný....Praha Západ,odvoz mám.Děkuji
Poptávám dodávku kuchyní pro 3 byty
poptávám firmy -výrobce kuchyní (popřípadě prodejce) (pro vybavení 3 bytů ) s dodávkou myčky, keramické desky, digestoře a trouby. V okrese Příbram.
Poptáváme rekonstrukci plovoucí podlahy
Vážení, žádáme Vás o dvě nabídky: a. na výměnu podlahy – b. na broušení této podlahy vzorek dřevěné plovoucí podlahy viz foto v příloze Rozměr pokoje 4,20 x 4,195 =17,6 m2 Také potřebujeme obložit schodiště dřevem či laminem - toto bychom potřebovali do našeho domku.Můžete nám naznačit ceny. Děkujeme Ing. Ivo ...
Sháním bezpečnostní zarážky do oken
Dobrý den, mám dotaz jestli existují bezpečnostní zarážky do střešních oken kvůli dětem, myslím tím nějáké zarážky abych na určitou velikost mohla nechat okno pootevřené (zarazit pojistkou aby si dítě nemohlo okno víc otevřit). Děkuji.
Poptávám dřevěné obložení schodů
Poptávám obložení betonových schodů dřevem. Schodiště je pravotočivé,16 schodů.
Poptáváme dodavatele krovů
Hledáme dodavatele krovu pro námi realizovanou akci - 12 RD. V případě Vašeho zájmu o zařazení do výběrového řízení a zaslání podkladů pro zpracování cenové nabídky nás kontaktujte na e-mailovou adresu.
Poptávám stojany na klobouky
Hledám prodejce resp. výrobce stojanů na klobouky
Poptávám vestavěné skříně
Poptávám zhotovení 2 kusů vestavěných skříní. 1. skříň: d198 x v248x hloubka83cm. Dveře - šoupačky, kombinace se zrcadlem, imitace dřevo (dohodne se na místě). Vnitřní uspořádání upřesníme na místě. 2. skříň: rohová - d195 x hloubka 50 cm + d165 x hloubka 45 cm. Výška cca 248 cm (upřesní se na místě). Dveře - šoupačky, předek - mléčné sklo v ...
Poptáváme výrobu dřevěných dekorací
Poptáváme výrobu dřevěných výrobků určených k dekoraci (krabičky na čaj a drobnosti v několika velikostech, stojánky na ubrousky, podnosy, atd.). Materiál: překližka, MDF, dřevo.
Poptávám renovaci dveří
Poptávám renovaci interiérových dveří a obklad kovových zárubní dřevěnou obložkou jedná se o 6ks dveří šíře80 cm 6ks zárubní 80cm, 2 ks dveře 60cm, 2 ks zárubní 60cm, prosím o ceník těchto služeb.
Poptávám výplně pro venkovní zábradlí
Dobrý den, poptávám výplň venkovního zábradlí na terasu. Barva: čirá, mléčná, nebo lehce kouřová (matné nebo pískované) Síla: 5 - 6 cm Velikost: potřebuji 3 desky o rozměrech : a) 2 x 080X2,10 m b) 1x 0,80x1,70 m Pokud máte desky v jiných rozměrech, je možné je nařezat na míru ? Prosím, pokud mi můžete nabídnout některý z Vašich výrobků, ...
Poptávám ručně štípaný šindel
Poptávám šindel ručně štípaný - smrk/jedle dodávka mat. cena 1m2/ - jednoduché krytí.
Poptávám renovaci nábytku
Poptávám renovaci nábytku Příbram a okolí. Kontakt pouze telefonicky.