Dodávka kancelářského a školního nábytku
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka kancelářského a školního nábytku pro projekty OP VaVpI a OP VK a z dalších zdrojů zadavatele ve dvou částech: 1. část: kancelářský nábytek a 2. část: školní nábytek.
Předmětem zakázky jsou dodávky interiérového vybavení pro nové adminitrativní centrum Magistrátu
Rámcová smlouva se týká dodávky vybavení interiérů administrativního centra Magistrátu města Olomouce.
Biotechnologický pavilon M a X - Vybavení nábytkem
Předmětem VZ je výroba, dodávka, doprava a montáž interiérového vybavení (nábytku) a dalšího vybavení podle PROJEKTU na stavbu Biotechnologický pavilon M a X, kterou zadavatel v současné době realizuje.
Sociálna poisťovňa, pobočka Košice - interiérové vybavenie expozitúry
Predmetom zákazky je dodávka a montáž interiérového vybavenia a doplnkov do stavby Sociálna poisťovňa, pobočka Košice - vybudovanie expozitúry na základe projektovej dokumentácie, vypracovanej spoločnosťou HABESO, s.r.o. Košice. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky tvorí časť B.1 Opis predmetu zákazky.
Poptávám jídelní nábytek
Poptávám jídelní stůl a 2 židle do malých prostor
Poptáváme nové kuchyňské linky
Poptáváme 3 kuchyňské linky pro jídelnu a dvě kuchyňky kancelářské prostory v naší nové hale. Naše nová hala se nachází v Olomouci ( Chvalkovické sklady, Železniční ulice ). Jídelna pro zaměstnance ( 1 kus ) Vybavení a požadavky : -na lince budou umístěny 3 mikrovlnné trouby a 2 varné konvice - kuchyňská linka bude vybavena myčkou - ...
Poptávám návrh a realizaci dřevěného balkonu
Potřebuji sehnat firmu, která by navrhla nějaký vhodný způsob jak vyrobit dřevěný balkon, který je přistaven volně ve výši asi 1,5m k čelní stěně chaty. Rozměry balkonu: délka 5 m a hloubka 1,5 m. Stávájící balkon je na čtyřech podpěrných nohách. Může být návrh i možná realizace. Prosím zadejte i kalkulaci. Děkuji.
Poptávám dřevěné plotovky
Poptávám dřevěné plotovky v=160cm, š=cca 10cm, na 2 plotová pole š1=175cm, š2=200cm + rýgle 2ks délka 200cm +2ks délka 175cm.
Poptávám zakázkovou výrobu nábytku
Poptávám výrobu rohové skříně na míru, dle nábytku v pokoji. Dále výroba knihovny do místnosti se šikmou střechou...
Poptávám dřevěné odřezky
Popis: dřevěné odřezky Druh: nejlépe tvrdé dřevo, např. zbytky z truhláren apod. Množství: 3 - 5 m3 Termín: únor - květen 2012 Cena: nabídněte Platnost poptávky: 2 měsíce. Profil poptávajícího: soukromá osoba z Českých Budějovic.
Poptávám dodavatele pohřebního sortimentu
Dobry den, sháním nezávazné informace o dodavatelích pohřebního materiálu (urny, rakve, umělé kvetiny...), kteří by byli schopni dodávat vyrobený materiál do zahraniční, pro pohřební ústav (předpokládaná země Švýcarsko) v hodnotě přibližně 180000 Euro měsíčně. Za zaslání informace Vám předem děkuji S pozdravem Svobodová
Poptávám výrobu dřevěných saunových dveří
Poptávám výrobu - saunové dveře, celodřevěné (bez okna), včetně zárubní, do otvoru 72 cm x 205 cm. Celkem dva kusy. 1x levé, 1x pravé Jihomoravský kraj
Poptávám výrobu dřevěných rámů, včetně výplní
Poptávám výrobu dřevěných rámů, včetně výplní. Rám č. 1-100 ks, rám č.2-100 ks.Mat. smrk. Povrch hoblovaný, čistý, popř.broušený pod nátěr lazurou. Prosím o nabídku ceny,dodacím termínu od zadání objednávky. Objednávka může být vykrývána postupně. Děkuji za nabídky.V případě spolupráce půjde o občas se opakující zakázku
Truhlářství, Německo
Hledám truhláře, který by obnovil (opálení, obroušení) staré historické dřevěné dveře a dřevěné táflování, vyměnil kování a zámek apod. Misto je 15 km od Freibergu.
Hledáme dřevozpracující firmy pro holandskou společnost
Hledáme truhlářské a stolařské firmy, které jsou schopny zpracovávat dřevo, masiv, MDF na kvalitních strojích dle naší zakázky a které mají přibližně 10 - 20 zaměstnanců a zkušenosti z této oblasti. Popřípadě i jazykové vybavení s vedením bude výhodou, ale tlumočení do čestiny je z naší strany zajištěno. Popis naší firmy: Mezinárodní společnost ...
Poptávám realizaci dřevěného balkonu
Mám zájem o výrobu a montáž celodřevěného balkonu s truhlíky na okrasné květiny.
Poptávám realizaci vestavěné skříně
Dobrý den, mám zájem o vestavěnou skříň - pouze dveře. Stavební otvor výška 245 cm, šířka 180 cm, dvoje posuvné dveře zrcadlové. Děkuji za odpověď. J. Štich
Poptávám výrobce dřevěných krabiček na čaj
Sháním výrobce dřevěných krabiček na čaj 2 velikosti boky z masivu 12mm olše a pod.Dno a mřížka z překližky 6mm barva schwedische rot potravinářská remmers 2 vrstvy Cena kolem 200,- za kus množství 50ks v nejbližším termínu a další objednávky během roku Detaily a rozměry zašlu
Poptávám obložení zárubní
Poptávka na obložení zárubní (laminát dekor buk) + posuvné dveře na stěnu. Dveře prosklené, šířka dveří 60cm
Poptávám zhotovení předzahráky u restaurace
Poptávám truhláře-tesaře pro zhotovení předzahrádky u restaurace v Berouně.
Tyče dle nákresu, Německo
Chtěl bych nechat zhotovit dřevěné tyče podle přiloženého nákresu. Potřebuji nabídku na a) 120 kusů, b) 1200 kusů
Poptávám výrobu dřevěných polotovarů
hledám výrobce dřevěných polotovarů pro další tvorbu např. decoupage, hledám výrobce krabiček, krabiček na čaj, poklopů na kapesníky, hodiny, šperkovnice aj.
Dodávka nábytku pro pracoviště FEKT VUT v Brně v objektech areálu Pod Palackého vrchem
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka nábytku pro užití Fakultou elektrotechniky a komunikačních technologií, včetně zpracování výrobní realizační projektové dokumentace.
Poptávám výrobu špaletových oken
Dobrý den, pro majitele poptávám výrobu a montáž špaletových oken, celkem 83 ks, dřevo - borovice, nátěr okna - bíla, okapnice. Termín dodání v průběhu ledna 2012. V případě, že jste schopni práci provést v lednu 2012, prosím, kontaktujte mě pro bližší informaci. Děkuji.
Software, nábytek, náhradní autodíly, Bangladéš
Hledáme partnera pro společný podnik nebo dodavatele dobrého exportně orientovaného projektu k vytvoření v Bangladéši, v oblasti počítačového softwaru, dřevěného nábytku, kůže, náhradních dílů pro automobily atd.