Poptáváme stavební práce
Stavební práce, výroba a montáž OK - Sanace vstupního ocelového schodiště a betonové podesty severního průčelí panelového domu. Podrobnosti jsou uvedeny ve výzvě k podání nabídky v přiloženém souboru. V případě zájmu a pro zaslání technické dokumentace zadání se obracejte výhradně el. poštou. Termín podání nabídek: 7.9.2009
INDIE; Žulové pomníky
Jsme největší indičtí exportéři žulových památníků (pomníků). Dobře jsme se zavedli v Německu, Francii, Holandsku, VB a USA. Exportujeme okolo 60 kontejnerů za měsíc, máme 3 továrny s asi 1200 zaměstnanci. Hledáme dealery, obchodní zástupce, velkoobchodníky, importéry.
NĚMECKO; Žulové pilíře
Poptávám žulové pilíře (sloupy) asi 2,5 m dlouhé, 15 cm x 15 cm
Poptávám realizaci kamenného chodníku
Poptávám firmu,která provede vodorovné položení plochých kamenů o nestejné síle do betonu jako chodník okolo domu, šíře 80 cm, a terasu 3x 6 m jako mozajku. Celkem 41m2. Kámen, písek, cement, míchačku mám. Základy jsou vykopané. Termín-červen, začátek července. Prosím cenové nabídky.
Poptávám kamenické práce
Poptávám kamenické práce, řezání, broušení, leštění kamene.
Poptávám urnový náhrobek
Sháním urnový náhrobek v co nejnižší cenové kategorii. Má představa je pouze položená deska s nápisem.
NIGÉRIE; Výrobky z živce a slídy
Hledám firmy, které by nakupovaly výrobky z živce a slídy.
Poptávám opravu hrobových míst
Potřebuji kompletní rekonstrukci hrobových mít pro dvě rodiny + dvě skříňky na urnu. Okres Znojmo.
Poptávám kamenické práce
Dobrý den, potřebovala bych vyrobit pomník pro 1 urnu z kamene impala, písmo zlaté plus vyrobit stálou svítilničku také z kamene impala. Ráda bych se informovala na orientační cenu. Mám jednu nabídku,ale činí 30000 Kč, připadá mi to hodně. Dekuji S pozdravem Fraňová
INDIE; Žulové bloky
Jsme jedním z předních vývozců hrubých žulových bloků, sídlíme v jižní části Indie. Dodáváme různé žulové bloky do Číny, Tchaj-wanu, Hongkongu, Singapuru a evropských zemí. Dodáváme zboží za nejlepší ceny. Máme zájem o spolupráci s odběrateli.
Poptávám obložení bazénu pískovcem
Poptávám obložení nadzemního bazénu 8x4m pískovcem, venek hranatý vnitřek ovál šíře 51cm nahoře po obvodu na toto přijde zastřešení děkuji.
INDIE; Žulové pomníky
Jsem jedním z výrobců žulových pomníků v Indii. Hledám odběratele.
INDIE; Žulové bloky
Jsme vlastníkem lomu. Vyvážíme neopracované žulové bloky do Itálie, Číny, Tchaj-wanu, Hongkongu, Malajsie. Exportujeme různé druhy bloků a hledáme obchodní spolupráci.
NĚMECKO; Fontána
Poptávám vodotrysky, kameny a žulu s čerpadlem a LED. Prosím o sdělení ceny.
PÁKISTÁN; Mramorové a onyxové dárkové předměty
Hledáme dovozce mramorových a onyxových výrobků, jako jsou dárkové předměty, ručně řezané výrobky, podlahové dlaždice a desky.
Sháním holubice na pomník
Sháním holubice na hřbitovní pomník.
Poptávám kamenické práce
Poptávám opravu nebo výměnu prasklé jedné hrobové desky z dvojhrobu + vybroušení celého hrobu. Vše v Lovosicích.
Poptáváme drobné zednické práce
Poptáváme provedení drobných zednických a kamenických prací (okres Třebíč, Znojmo). Zaměstnáme i pracovníky z Ukrajiny.
Poptávám opravu kamenných zdí
Poptávám odbourání opukového kvádru (cca 1,5 x 1,5 x 2,5m) ze sklepa a opravu kamenných zdí na vilce z červené žuly.Lokalita Chrudim.
Poptávám kuchyňskou pracovní desku
Poptávám kuchyňskou pracovní desku z kamene, hloubka kuchyňské linky je 60cm.
Poptáváme repasování schodiště
Rádi bychom ještě tento rok provedli repasování dvou schodišť za naším dvojdomem. Každé schodiště tvoří 8 schodů. Rozhodli jsme se pro nové schody kamenné.
Poptávám kamenické práce
Poptáváme kameníka na opravu kamenného kříže. Místo Zlín-Malenovice. Kontakt pouze telefonicky.
Poptávám stavbu kamenné zídky
Zděná kamenná zídka, délka 10 m, výška cca 60 cm + obezdění studny o kruhovém průměru 1,5 m do výšky 75 cm... pouze cena za práci.
Poptáváme výstavbu terasy u RD
Poptávám výstavbu terasy u rodinného domu, terasa by měla mít rozměr cca 7x4 m a měla by být cca 0,8 m nad terénem, terasa by měla být zhotovena z imitace přírodního kamene nebo jiného vhodného materiálu, při nabídce udejte cenu, za kterou jste schopni terasu postavit.
Poptávám kamenické práce
Požaduji položení přírodního křemena na terasu a chodníčky okolo domu (pouze kameník), mohu zaplatit maximálně 550,- Kč za metr čtvereční. Začátek práce od 16.06.2008.