Denjata, protipovodňová ochrana
Predmetom zákazky je úprava dvoch vodných tokov, bezmenných potokov – ľavostranný a pravostranný prítok potoka Sekčov v obci Demjata v zastavanej časti obce.
Kontrola správnosti sledování a měření objemu vypouštěných odpadních vod
Předmětem zadávacího řízení je kontrola správnosti sledování a měření objemu vypouštěných odpadních vod dle § 92 odst. 2 zákona č. 254/2001, o vodách a o změně některých zákonů (vodní zákon)
SV Ivančice – Rosice, zajištění kvality pitné vody – zhotovitel stavby
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou stavební práce v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Předmět plnění veřejné zakázky je blíže vymezen Smlouvou, která tvoří přílohu zadávací dokumentace.
Protipovodňová opatření pro město Nové Město na Moravě
Předmětem veřejné zakázky je realizace protipovodňových opatření formou vybudování varovného a vyrozumívacího systému a lokálního výstražného systému pro město Nové Město na Moravě. Účelem díla je zlepšení systému povodňové služby a preventivní protipovodňové ochrany.
Úvaziště osobní vodní dopravy na dolním Labi
Stavební práce: Cílem stavby je vybudovat trvalá a bezpečná veřejná úvaziště, přizpůsobená invalidním občanům, pro vyvázání osobních lodí velikosti až 110 x 12 m s ponorem 2,20 m a výstup a nástup cestujících do turisticky atraktivních lokalit. Doplněna bude také veřejnými stáními pro malá rekreační plavidla. Takto bude vytvořena síť úvazišť ...
Protipovodňová ochrana východnej časti mesta Bardejov
Hlavným účelom stavby je ochrana dotknutého územia mesta v jeho východnej časti pred prívalovým dažďom , ktorý ovplyvňuje negatívne pozemky a nehnuteľnosti v najnižšej časti lokality. Samotná lokalita bola rozčlenená na štyri stavebné objekty. SO 01 Pod Šibeňou horou SO 02 Gróner SO 03 Pod Dubinami SO 04 Postajok
Cejkov - úprava cejkovského potoka
Predmetom zákazky je úprava miestneho potoka. Podrobnejšia špecifikácia je uvedená v projektovej dokumentácii a výkaze výmer, ktoré sú súčasťou súťažných podkladoch.
Dobrá Niva - ochrana pred povodňami
Dobrá Niva – ochrana pred povodňami - Stavebné úpravy toku, aby bola zabezpečená ochrana priľahlých území pred povodňami. Stavebné úpravy budú vykonané na troch stavebných objektoch: • SO 01 Hajtmanský potok – vybuduje sa protipovodňový múr, vyčistí sa koryto, opraví sa kamenná dlažba, upraví sa profil toku v stiesnených úsekoch • SO 02 ...
Protipovodňová ochrana potoka ŠANDROV v obci Mičakovce - m.č. Tarbaj
Stavba pozostáva z jedného stavebného objektu, bez nárokov na prevádzkové súbory: SO01 Protipovodňová ochrana km 0,00-0,315 - 315,0m, (rkm 0,130-0,445) Súčasťou objektu je aj prehrádzka v km 0,315.
Protipovodňová opatření Svazku obcí Podoubraví
Předmětem veřejné zakázky je realizace lokálního varovného a výstražného systému v ochraně před povodněmi pro městys Krucemburk a obce Libice nad Doubravou, Bezděkov, Dolní Sokolovec, Klokočov, Maleč, Nová ves u Chotěboře, Podmoklany, Jeřišno, Uhelná Příbram, Sloupno ve Svazku obcí Podoubraví. Součástí realizace bude pořízení lokálního ...
Lednice:revitalizace mrtvého ramene Zámecké Dyje
Odbahnění části lokality, rozšíření stávající tůně a přilehlého náhonu, vybudování nové tůně na volné ploše bez vzrostlých dřevin, propojení náhonu s jižněji položenou tůní, která by byla zaústěna zpět do Zámecké Dyje. Rekonstrukce propustku na náhonu.
Zpracování podkladů a návrhů národních plánů povodí Labe, Odry a Dunaje
Účelem a předmětem plnění veřejné zakázky je zhotovení podkladů a návrhů Národních plánů povodí Labe, Odry a Dunaje.Zhotovitel se zavazuje zpracovat podklady a návrhy Národních plánů povodí Labe, Odry a Dunaje podle věcných a časových požadavků na zpracování plánů povodí podle § 25 odst. 1 zákona č. 254/2001 Sb., o vodách a o změně některých ...
III. etapa skládky Suchý důl 5. stavba a Rekultivace III. etapy skládky Suchý důl, 3. stavba
III. etapa skládky Suchý důl 5. stavba a Rekultivace III. etapy skládky Suchý důl, 3. stavba
Protipovodňové opatrenia v obci Kružlová
Predmetom zákazky je úprava miestneho toku. Podrobná špecifikácia je uvedená v projektovej dokumentácii, ktorá je súčasťou súťažných podkladov.
Nižný Hrabovec - ochrana pred povodňami
Predmetom zákazky je úprava miestneho potoka a výstavba odvodňovacej priekopy.
Protipovodňové opatrenie v obci Lomné
Predmetom zákazky je úprava vodných tokov v obci Lomné.
Protipovodňové opatrenie v obci Kurov
Predmetom zákazky je úprava vodného toku potoka Kurovec.
Protipovodňové úpravy v obci Banské
Predmetom zákazky je úprava potoka Oľšava a jeho prítokov Oľšavka, Črchlinský potok
Protipovodňové opatrenia v obci Lutila
Predmetom zákazky je úprava vodného toku - Lutilský potok.
Protipovodňové opatrenia v obci Hrabské
Predmetom zákazky je úprava koryta na potoku Antišovce a Širské. Podrobnejšia špecifikácia je uvedená v rpojektovej dokumentácii, ktorá je súčasťou súťažných podkladov.
Protipovodňová ochrana - Šarišské Čierne
Predmetom zákazky je úprava potoka Jarok. Podrobná špecifikácia je uvedená v projektovej dokumentácii, ktorá je súčasťou súťažných podkladov.
Úprava vodného toku v obci Ďapalovce
Predmetom zákazky je úprava vodného toku v obci Ďapalovce. Podrobnejšia špecifikácia je uvedená v projektovej dokumentácii, ktorá je súčasťou súťažných podkladov.
Protipovodňové opatrenie v obci Kľušov
Predmetom zákazky sú protipovodňové opatrenia v obci Kľušov.
Chminianske Jakubovany, protipovodňová ochrana
Predmetom zákazky je úprava miestneho potoka Jakubovianka ajeho prítoku.
SV Ivančice – Rosice, zajištění kvality pitné vody – zhotovitel stavby
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou stavební práce v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Předmět plnění veřejné zakázky je blíže vymezen Smlouvou, která tvoří přílohu zadávací dokumentace.