Dobudovanie kanalizačného systému Orechová Potôň pre aglomerácie Orechová Potôň
Rekonštrukcia existujúceho ČOV na 4000EO s inovatívnym riešením. 1. Predmetom zákazky je komplexné zhotovenie inovatívneho diela s nízkou spotrebou elektrickej energie, v katastrálnom území Orechová Potôň. 2. Jedná sa o realizáciu stavby v jestvujúcom areáli ČOV v Orechovej Potôni na parcele č C 442/3 ku Orechová Potôň
Rekonštrukcia a intenzifikácia existujúcej ČOV Brzotín
1. Predmetom zákazky sú stavebné práce - rekonštrukcia a intenzifikácia existujúcej čistiarne odpadových vôd Brzotín podľa Opisu predmetu zákazky v zmysle Časti B. súťažných podkladov. 2. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky tvorí Časť B. Opis predmetu zákazky súťažných podkladov.
Obnova usazovacích nádrží ČOV Bruntál
Předmětem veřejné zakázky „Obnova usazovacích nádrží ČOV Bruntál“ jsou stavební úpravy spočívající v kompletní výměně nebo repasi technologických částí - strojní i elektro. Ve stavební části se jedná o nezbytné stavební úpravy vyvolané instalací nového technologického vybavení. Předmět zadávajícího řízení je tvořen těmito stavebními ...
Modernizácia - Čistiareň odpadových vôd Krajné
Predmetom zákazky je modernizácia čistiarne odpadových vôd v obci Krajné inštaláciou novej technológie, ktorá má spĺňať požiadavky kvantity vyčistených vôd (1550 EO), približovať sa k moderným ekologickým trendom kvality vyčistených vôd, spĺňať emisné, imisné limity a zároveň musí byť pripravená na sprísňovanie noriem v budúcnosti. Po ...
Zvýšenie kapacity ČOV Šuňava
Predmetom obstarávania je výber zhotoviteľa pre realizáciu projektu: Zvýšenie kapacity ČOV Šuňava. Bližšia špecifikácia k realizácii zákazky je podľa projektovej dokumentácie a výkazu výmer, ktoré sú neoddeliteľnou súčasťou súťažných.
Sľažany - kanalizácia 2.etapa, Intenzifikácia a rozšírenie ČOV
Predmetom obstarávania je výber zhotoviteľa pre realizáciu projektu: Sľažany - kanalizácia 2.etapa, Intenzifikácia a rozšírenie ČOV Bližšia špecifikácia k realizácii zákazky je podľa projektovej dokumentácie a výkazu výmer, ktoré sú neoddeliteľnou súčasťou súťažných.
Technologický systém pro recyklaci bazénových pracích vod
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodání a instalace technologického systému pro recyklaci bazénových pracích vod s vysokou efektivitou, který bude zajišťovat opětovné použití této vody jako vody ředící a doplňkové pro bazénový okruh.
Kanalizácia a ČOV Sedliská
Predmetom zákazky je rozšírenie existujúcej ČOV v obci Sedliská na kapacitu 1 600 E.O. Podrobnejšie v súťažných podkladoch a v prílohách k súťažným podkladom.
Výstavba kanalizace a ČOV v obci Čelčice
Předmětem veřejné zakázky je výstavba gravitační splaškové kanalizace. Splašková kanalizace bude ukončena čistírnou odpadních vod.
Rekonštrukcia ČOV 1600EO - obec Búč
Predmetom zákazky je modernizácia a výmena existujúceho strojnotechnologického zariadenia čistiarne odpadových vôd, ktoré zabezpečuje požadované technologické postupy a dopravu médií. Všetky úpravy a inštalácia novej technológie bude vykonaná v existujúcom stavebnom objekte.
Zařízení na odkalení a recyklaci zakalené vody
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a zprovoznění technologie úpravy vody do dvou provozoven zadavatele, tj-. do lokality A a lokality B (dále jen „dílo“ nebo „technologie“) dle Technické specifikace, která tvoří Přílohu č. 2 zadávacích podmínek. Dodaná technologie musí vyhovovat minimálním technickým parametrům stanoveným těmito ...
Rekonštrukcia a rozšírenie existujúcej ČOV v obci Veľký Slavkov
Predmetom zákazky je rekonštrukcia a rozšírenie existujúcej ČOV v obci Veľký Slavkov na kapacitu 2 600 EO. Podrobnejšie v súťažných podkladoch a v prílohách k súťažným podkladom.
Čistiareň odpadových vôd Pastovce
Predmetom tejto zákazky je Čistiareň odpadových vôd Pastovce. Podrobný opis a rozsah predmetu obstarávania je uvedený v projekte stavby a vo výkaze výmer, ktorý je súčasťou súťažných podkladov.
Mirkovce, časť Dlhé Brehy – kanalizácia a MČOV
Predmetom zákazky je vybudovanie kanalizácia a malej čistiarne odpadových vôd (MČOV) pre obec Mirkovce, časť Dlhé Brehy. Rozsah prác je definovaný projektovou dokumentáciou.
Intenzifikácia ČOV, rozšírenie stokovej siete a vodovodu v obci Ostrá Lúka
Predmetom obstarávania je výber zhotoviteľa pre realizáciu projektu: Intenzifikácia ČOV, rozšírenie stokovej siete a vodovodu v obci Ostrá Lúka Bližšia špecifikácia k realizácii zákazky je podľa projektovej dokumentácie a výkazu výmer, ktoré sú neoddeliteľnou súčasťou súťažných.
Kanalizácia a ČOV Širkovce
Predmetom je výber zhotoviteľa diela na výstavbu diela s názvom: Kanalizácia a ČOV Širkovce. Podrobný popis prác je uvedený v súťažných podkladoch ktorých súčasťou je projektová dokumentácia a výkaz výmer.
Dobrá Voda - kanalizace a ČOV
Předmětem veřejné zakázky je stoková síť splaškové kanalizace v obci Dobrá Voda. Kanalizační síť je navržena jako oddílná s tím, že je napojena do nově budované ČOV pro 420 EO. Geografické rozložení obce neumožňuje svedení odpadních vod gravitačním způsobem na jedno místo, proto bude na síti vybudována 1 čerpací stanice. Pro likvidaci odpadních ...
Blatná, čistírna odpadních vod
Návrh stavby ČOV je změnou dokončené stavby. Nově bude zřízen gravitační nátok, objekt hrubého předčištění, odlehčení, podzemní čerpací stanice, monoblok ČOV a doprovodné objekty jako vodovodní přípojky, areálová přípojka NN, oplocení, areálová komunikace a zpevněné plochy, sklad atd. Celková kapacita ČOV je navržena na 7000 EO. V rámci stavby ...
Doplnění ČOV Pec pod Sněžkou. lapák tuků
Předmětem veřejné zakázky je doplnění objektu lapáku tuků v ČOV Pec pod Sněžkou. Cílem zakázky je doplnění technologické linky podzemní ČOV o objekt lapáku tuků s potřebnými strojními součástmi a trubními rozvody.
Splašková kanalizace a ČOV Úhonice
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce spočívající ve výstavbě splaškové kanalizace a čistírny odpadních vod v obci Úhonice ve Středočeském kraji.
Kanalizácia a ČOV  obce Bukovec
Predmetom zákazky sú stavebné práce, realizácia výstavby ČOV pre obec Bukovec v rozsahu zodpovedajúcemu predloženému výkazu výmer a k ním príslušnej projektovej dokumentácie a sprievodnej projektovej dokumentácie.
Obec Archlebov - ČOV a stoková síť 2022
Jedná se stavební práce, jejichž podrobná specifikace je uvedena v této zadávací dokumentaci veřejné zakázky.
Splašková kanalizace a ČOV Lukavice
Výstavba splaškové kanalizace na celém zastavěném území obce Lukavice v délce 7 383 m. Dále jsou v rámci této akce navrženy 4 čerpací stanice. Dále je v rámci této akce navržena na severozápadním okraji obce nová čistírna odpadních vod (staveb. i technolog. část ČOV). Kapacitně je tato ČOV navržena na připojení 1100 EO. Dále jsou v rámci této akce ...
Odkanalizování obce Jakartovice systémem MDČOV
Jedná se o novou stavbu soustavy 206 ks DČOV včetně příslušenství. U domovních čistíren odpadních vod jsou navrhovanými parametry účinnost čištění. DČOV jsou navrhovány tak, aby vyhověly požadavkům na účinnost čištění odpadních vod a kvalitu vypouštěné předčištěné vody dané Výzvou č. 12/2019 k předkládání žádostí o poskytnutí podpory vydanou v ...
Obec Klenovice na Hané - ČOV a stoková síť
Předmětem veřejné zakázky je odkanalizování pro obec Klenovice na Hané. Splaškové odpadní vody budou odváděny prostřednictvím vybudované stokové sítě na nově budovanou ČOV (pro 1100 EO) v Klenovicích na Hané. Stokové sítě budou tvořeny novými úseky splaškové gravitační kanalizace, tlakové splaškové kanalizace a kanalizačními přípojkami. Stoková ...