Poptávám výrobu hliníkového žebříku
Dobrý den, potřeboval bych zhotovit lehký hlinikový žebřík zhruba stejný, co se prodává v marketech, ale na konci bych potřeboval zalomení zhruba v úhlu 110° asi 50 cm, žebřík dlouhý přibližně 6 m. Mám komín v baráku a topím mj. v krbových kamnech a potřebuji ho čistit. Z rovné stříšky ho potřebuji dát na střechu, aby se zahákl a kominík mohl ...
Poptáváme fasádní závěsnou lávku
Koupíme fasádní závěsnou lávku 3-6 m dl. Ihned k použití. Dobrý stav.Revize.
Poptávám HAKI lešení
Koupím Haki lešení celé kosky i díly.
Poptáváme zastřešení bazénu
Prosím o informaci ohledně zastřešení bazénu. Rádi bychom zastřešili bazén o rozměru 370x730cm. Počítáme se zastřešením o rozměrech cca 500 x 800cm a s bočním vstupem a výškou mezi 200 až 220cm. Nejraději bychom typ Ravena. Budeme rádi pokud nám můžete udělat předběžnou cenovou kalkulaci na cenově základní typ. Od této ceny je pak možné na ...
Poptávám hliníkovou stěnu a balkonové dveře
Poptávám hliníkovou stěnu cca 4x2m v provedení 1/3 pevné zasklení a 1/3 balkónové dveře OS a 1/3 pevné zasklení, přesné zaměření na místě...Praha Ruzyně s termínem dodání do konce roku 2010.
Poptáváme pronájem osvětlení staveb
Poptáváme pronájem osvětlení staveb (stožár,agregát).
Poptávám výrobu hliníkových pergol
Poptávám výrobce hliníkových pergol na zakázku. Výrobce ze SM kraje, případně z okr. Frýdek Místek Děkuji.
ITÁLIE; Hliníkové rámy
Hledáme výrobce hliníkových rámů / základen pro lehátka na opalování.
Poptávám zapůjčení bednění
Dobrý den. Prosím o zaslání cenové nabídky na zapůjčení bednění pro práce zaslané v příloze.Pokud bude možno , tak bych prosil cenu zvlášť za půjčení a zvlášť cenu za půjčení+montáž
ŠVÝCARSKO; Zahradní pavilony z kovu a skla
Prosím pošlete mi adresy českých firem, které vyrábí zahradní pavilony z kovu/skla.
Poptávám trubkové lešení
Poptávám trubkové lešení, ideálně použité, ale může být i nové. Jednalo by se o 100-2000m2 dle dohody. Mohu ihned zaplatit a odvézt.
Hledám spolupráci s výrobními firmami
Hledám spolupráci s výrobními firmami v oblasti prodeje jejich výrobků ze dřeva, plastu, kovu, stroje, pískove,dřeviny, sochy, vše pro dům a zahradu, krmiva. Mám prostory vnitřní i venkovní pro prodejnu, vzorkovnu, vlastním ŽL, mám praxi v obchodě. Těsím se na spolupráci.
Pronájem mechanizmů včetně využití posádek dodavatele na provádění prací na údržbě komunikací
Předmětem veřejné zakázky je uzavření smlouvy na pronájem mechanizmů včetně využití posádek pronajímatele k provádění prací při údržbě a drobných opravách pozemních komunikací v městě Brně (tj. čištěn uličních vpustí, odvodnění vozovek, údržba komunikační vegetace a silničního příslušenství, výkopové práce, bourání živičných vozovek, atd.) a na ...
Poptávám stavbu lešení
Stavba lešení v Cukrovaru České Meziříčí - lešení musí být trubkové. Do výšky 15 m.
Poptávám pronájem stavebního stroje
Prosím o zaslání cen pronájmu čerpadla na výrobu a dopravu betonových potěrů typu ESTROMAT včetně přislušenství na dobu cca 2 týdny. Zajímá nás též doporučená receptura a možnost dodání komponentů pro výrobu betonových potěrů.
Poptávám nerezový komín
Poptávám tříplášťový nerezový komín průměr 150mm,umístěný ve 2.N.P.chaty,výška 5m,pro pevná paliva,1x sopouch 45st.,prostup 1x dřevěným stropem,1xstřecha šindel 15st..
Poptávám rámové lešení
Koupím kompletní rámové lešení nové nebo použité cca 300m2 - 500m2 . Dřevěné podlážky.
Poptávám pronáje lešení
Poptávám pronájem lešení na 3-4 týdny. Jde mi o 1 stěnu světlíku několikaposchoďového domu. Rozměr stěny: šířka2,9x výška 26m. Děkuji Šalda
Poptávám pronájem jeřábu
Scháním jeřáb k vyzvednutí klimatizacní jednotky cca 130,-kg na plochou střechu dvou patrové budovy v Opavě v termínu 15 až 16.3.2010.
Poptávám pronájem plošiny
Pronájem nůžkové plošiny Optimum 6 na Vsetín ke Kauflandu 1-2 dny Cena za pronájem+doprava.Děkuji.
Poptávám koupi komínu k RD vč. dopravy
Dobrý den prosím o nabídku komínu pro nový rod.dům.Průměr je 20cm.výška6m pod střechou+2m.nad střechou tzv. pohledový.uhel kouřovodu45stup.2xkomín.dvířka.Prosím kolik by stála celá stavebnice vč. dopravy.Děkuji Jelšík Josef.
Poptávám pronájem plošiny
Zápůjčka, přistavení vysokozdvižné plošiny, nebo výsuvného žebříku ( do 15 m) na den 1. nebo 2.12.2009 do obce Horoměřice u Prahy.
Poptávám stroj na úpravu vozovky
Potřebujeme zapůjčení těžkého válce na zhutnění silnice.
Poptávám výsuvný žebřík
Poptávám dvokolový výsuvný 3 dílný žebřík na 1 ose, výsuvná délka min. 15 m (elektrikářský) s okem na oji pro převážení za traktorem.
ČÍNA; Hliníkové kompozity a cívky
Shanghai Yaret Industrial Group Co, Ltd. je s 200.000 m2 výrobních prostor a 70,000 m2 dílen a skladů největším profesionálním výrobcem hliníkových kompozitních panelů a také povlečených hliníkových cívek v Číně. Firma je vybavena 7 potahovacími linkami a 11 laminovacími linkami, celou polymerovou linkou a linkou na ochranný film s roční produkcí ...