Nákup stavebních strojů, nábytku na vybavení kanceláří a počítačového vybavení
Předmětem veřejné zakázky bude nákup stavebních strojů - traktoru bagr ( rypadlový nakladač ) , smykem řízeného nakladače , pásového minirypadla , manipulačního motorového vozíku, vibračního stroje , kompresoru, pneumatického bouracího kladiva , naftového topidla , elektrocentrály, ručního nářadí , řezací pily, stavební míchačky, geodetické ...
Vysokozdvižná plošina
Verejný obstarávateľ požaduje od uchádzača dodať novú vysokozdvižnú plošinu formou leasingu v trvaní leasingovej zmluvy 48 mesiacov
Nákup stavebních strojů, nábytku na vybavení kanceláří a počítačového vybavení vč. softweru
Předmětem veřejné zakázky bude nákup stavebních strojů - traktoru bagr ( rypadlový nakladač ) , smykem řízeného nakladače , pásového minirypadla , manipulačního motorového vozíku, vibračního stroje , kompresoru, pneumatického bouracího kladiva , naftového topidla , elektrocentrály, ručního nářadí , řezací pily, stavební míchačky, geodetické ...
Poptávám haki lešení
Poptávám haki lešení. Jakýkoliv počet, větší menší množství i jednotlivé kusy. Prosím nabídněte. Ihned přijedu kamkoliv. Stav a tip lešení není důležitý.
Výměna oken Radhošťská
Dodatečné práce, jejichž potřeba vznikla až po zahájení prací: navýšení rozsahu zateplení parapetů a úpravy vnitřních stěn, navýšení rozsahu montáže a demontáže lešení ve dvoře, očištění a oprava omítek dvorní fasády, nátěr plynového potrubí dle ČSN, oprava olejového nátěru stěn, demontáž mříží z kovových oken v přízemí, repase kovových oken vč. ...
Snížení tepelných ztrát budov – 5. MŠ, 7. MŠ, 8. MŠ a 10. MŠ – zhotovitel stavebních prací
Zateplení jednoplášťové střechy na objektu 5. MŠ Sokolov, ul. Marie Majerové č. p. 1650, včetně všech navazujících střešních konstrukcí, oplechování klempířských prvků ve střeše, demontáž a montáž hromosvodu, montáž lešení.
Fasádní lešení, Černá Hora
Poptáváme dodávku, montáž a údržbu přibližně 150 000 m2 fasádního lešení v Černé Hoře. Požadujeme dodržení norem EU a místní legislativy.
Mobilná vonkajšia kĺbová pracovná plošina na podvozku s pracovnou výškou 24 m
Predmetom zákazky je nákup mobilnej vonkajšej pracovnej plošiny na podvozku s pracovnou výškou 24 m. Bližší opis predmetu zákazky je uvedený v súťažných podkladoch.
Mřížové zátarasy, Německo
Poptávám uzavírací mříže (zátaras) a k tomu dopravní společnost. Použití při sportovní akci.
Poptávám haki lešení
Koupím haki lešení, větší menší počet, koupím jednotlivé kostky, samotné díly, koupím do 300ks kostek, stav a tip lešení není důležitý. Nabízím až 4000Kč za 1 kompletní kostku, ceny dílů dohodou. Prosím nabídněte, přijedu kamkoliv, seriózní jednání.
Poptávám haki lešení
Koupím lešení haki z celé ČR od 1 kosky do 300ks kostek,koupím po jednotlivých kostkách i samotných dílech.Stav a tip lešení není pro mně důležitý..Prosím nabídněte, přijedu i pro jednotlivé kusy.
Poptávám zapůjčení lešení
Půjčení lešení Layher na 25 dnů šest metrů na šířku 4,5 metrů na výšku od 11.11. 2013 bez montáže jen dopravit na stavbu a zpátky do obce Sloup- Praha západ.
Dodavatel stavby - Úspory energie, Domov Harmonie, centrum sociálních služeb Mirošov
Předmětem veřejné zakázky je provedení zateplení obvodového pláště budovy včetně střech a zlepšení jejich tepelně technických parametrů, včetně stavebních prací spojených s realizací obvodových konstrukcí. Jedná se zejména o vyzdění stěn po vybourání dřevěných lodžiových stěn, o opravy či dostavby střešních atik, větracích komínů a dalších ...
Poptávám zapůjčení pojízdného lešení
Poptávám zápůjčku pojízdného lešení /jedno pole/ délka cca 2,5 -3m šířka cca 1 m výška podlahy lešení 5m Předběžná doba zápůjčky 5 dní Prosím sdělte zda je takové lešení k dispozici a za jakou cenu na den dopravu zajistíme sami.
Poptávám haki lešení
Poptávám Haki lešení, větší i menší množství i jednotlivé díly. Nabízím až 4000,- za 1 kostku, ceny dílu dohodou. Může být z celé ČR, stav lešení a region není důležitý. Přijedu i pro jednotlivé díly. Můj zájem o lešení je stálý.
Poptávám pronájem lešení
Poptávám pronájem lešení pro zateplení RD v Plzni-Újezdě. Jedná se o klasický RD se sedlovou střechou, výška k hřebeni cca 8 m, půdorys 10 x 7,5 m. Dobrý přístup a zpevněná plocha okolo celého domu. Zateplovaná plocha cca 160 m2. Pronájem vč. montáže a demontáže na 12-15 dní, termín druhá polovina června. Děkuji.
Poptávám pronájem lešení, vč. montáže
Poptávám pronájem věže - lešení včetně dovozu a montáže na místě mého rodinného domu v Praze 6 U 5 baterie 31 za účelem nátěru krovu s nejvyšším místm nátěru ve výšce 12m.Termín:červen-červenec-možnost i ihned jakmile přestanou deště. Sdělte prosím podmínky a cenu.
Poptávám použité trubkové lešení
Poptávám použité trubkové lešení - až 5000m2 Máme zájem o celé sady i jednotlivé komponenty ve velkém množství. Platba hotově při převzetí.
Hasičská zbrojnica Trstená - dodávka stavebných tovarov
Predmetom zákazky je dodávanie stavebných tovarov na zabezpečenie aktivity realizácie projektu Ochrana pred prírodnými katastrofami a povodňami v prihraničnej oblasti Hornej Oravy číslo projektu WTLS.01.02.00-82-168/10.00. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky, vrátane vypracovaných technických špecifikácií a príloh vo forme overovacích dokladov ...
Poptávám haki lešení
Koupim 200 i vice kostek haki leseni koupim velke mensi mnozstvi i samotne dily.Nabizim za 1 kosku az 4000kc ceny za dily dohodou.Domluva jista odvoz ihned.
Poptávám k pronájmu mobilní tribunu
Poptávám k pronájmu mobilní tribunu pro cca 200 osob.Termín 26.4.-5.5.2013 v Ostravě. Děkuji
Poptáváme drapák na kámen
Poptáváme zapůjčení nebo odprodej drapáku na kámen ke stroji Menzimuck, cat M 322, 318.
Prenájom mobilného drviaceho zariadenia - čeľusťového drviča s poskytovaním súvisiacich služieb
Prenajaté mobilné zariadenie – čeľusťový drvič je určený na zvýšenie ekonomickej využiteľnosti vyťaženej suroviny – granudioritu, tj. Predrvenie granudioritu veľkých rozmerov na menšie požadované frakcie. Do úvahy prichádzajú dve možnosti – nový drvič, alebo použitý drvič. Použitý drvič musí spĺňať nasledovné podmienky : vyrobený po 1.1.2011, ...
Poptávám složení sendvičových panelů z kamionu
Složení jednoho kamionu sendvičových panelů v ulici Na Míčánkách v Praze Vršovicích, ve čt. 10.10. 2012 od 7:30 do 10:00. Nosnost 1,5 - 2,0 t rozpon vidlí co nejširší, nejdelší panely mají 6 m. Díky za nabídku.
Poptávám výrobu hliníkových rámů
Hledám: kovovýrobu nebo výrobky z kovu Popis: Hliníkové rámy Materiál: Hliníkový profil 25x25x2mm, (část 25x15x2) Jedná se o hliníkové leštěné svařované rámy. Bližší info na telefonu... 1600x450 40ks madlo ve výšce 750 540x450 40ks 1600x600 84ks 540x600 ...