Přístupová síť II
Předmětem veřejné zakázky je poskytování optické komunikační sítě pro přenos datových a hlasových služeb mezi vybranými objekty MV ČR, PP ČR a P ČR na území České republiky.
Výstavba kabelovodů
Předmětem Veřejné zakázky je etapizovaná realizace výstavby páteřních kabelovodů pro slaboproudá napájecí vedení v areálu letiště Praha/Ruzyně.
Obec Olšany u Prostějova -Technická infrastruktura obytné zóny Na Klíně
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou stavební práce spočívající ve výstavbě dopravní obslužnosti motorovými vozidly, odkanalizování, zásobování pitnou vodou a zemním plynem a veřejného osvětlení lokality s plánovanou výstavbou 44 RD.
Výstavba kanalizace a ČOV v obci Čelčice
Předmětem veřejné zakázky je výstavba gravitační splaškové kanalizace. Splašková kanalizace bude ukončena čistírnou odpadních vod.
Vydrná kanalizácia - dokončenie
V rámci dokončenia predmetnej kanalizačnej siete budú zrealizované dva nasledovné objekty: 1. Kanalizačné odbočenia na splaškovej kanalizácii, ktoré budú slúžiť pre napojenie objektov priľahlých ku kanalizácii. Odbočenia budú pripojené na kanalizáciu PVC DN 300 sedlovými odbočkami DN 150 v celkovom počte 114 ks. Odbočenia budú prevedené z rúr ...
Rozšírenie vodovodu a kanalizácie Snežnica, časť Hrby
Predmetom zákazky je rozšírenie existujúcej vodovodnej a kanalizačnej siete v obci, v časti kde sa výhľadovo uvažuje s výstavbou nových rodinných domov. Stavenisko sa nachádza v katastri obce Snežnica, vodovod a kanalizácia budú vedené okrajom miestnych komunikácii. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky sa nachádza v súťažných podkladoch.
Stavební úpravy ulice Trocnovská, úsek Žerotínova - Český rybářský svaz
Předmětem plnění veřejné zakázky je zhotovení stavebního díla spočívajícího v provedení stavebních úprav v ulici Trocnovská v Českých Budějovicích. Součástí stavby jsou tyto stavební objekty: • SO 01 - Vodovod • SO 02 - Kanalizace a přípojky • SO 03 - Komunikace • SO 04 - Veřejné osvětlení • SO 05 - Přeložky sdělovacích kabelů - není ...
Mestský park v Nitre - kanalizácia
Predmetom zákazky je zhotovenie diela Mestský park v Nitre - kanalizácia v rozsahu stanovenom vo výzve na predkladanie ponúk a jej príloh. V rámci plánovanej revitalizácie mestského parku Sihoť v Nitre bude v jeho areáli vybudovaná aj nová tlaková kanalizácia, ktorá bude napojená na jestvujúcu kanalizačnú sieť v Jesenského ulici s následným ...
Vybudování nové kabelové přípojky vysokého napětí pro budoucí domov se zvl. režimem Děčín - Křešice
Vybudování nové kabelové přípojky vysokého napětí pro budoucí domov se zvl. režimem Děčín - Křešice
Rekonstrukce tramvajové trati Terezie Brzkové v Plzni
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je realizace akce s názvem „Rekonstrukce tramvajové trati Terezie Brzkové v Plzni“ v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Tato akce zahrnuje zejména tyto dílčí činnosti: 1. Oprava tramvajové trati 2. Odvodnění tramvajové trati 3. Úpravy na vodovodních řadech a ...
Odkanalizování části města Děčín - Horní Oldřichov - III. a IV. Etapa
- vybudování splaškové a dešťové kanalizace, - rekonstrukce stávajícího vodovodního řádu včetně provedení přeložek v místech kolizí s kanalizačním potrubím, - rekonstrukce komunikace v celé ploše.
Rozšírenie vodovodu a kanalizácie v Oravskej Jasenici – SO Paseka
Predmetom zákazky je rozšírenie vodovodu a kanalizácie v Oravskej Jasenici v lokalite Paseka Riešená stavba bude slúžiť na zásobovanie pitnou vodu a odvádzanie odpadových vôd z rodinných domov.
Smolotely - Draha - kanalizace
Předmětem plnění je výstavba stok splaškové kanalizace pro odvod splaškových odpadních vod z místní části Draha obce Smolotely a výtlaku pro jejich dopravu na stávající ČOV v místní části Smolotely.
Studienka, Rozšírenie verejnej splaškovej kanalizácie, 2023
Predmetom zákazky je výstavba rozšírenia verejnej splaškovej kanalizácie v obci Studienka. Zákazka bude realizovaná v dvoch záujmových územiach: 1.Záujmové územie sa nachádza v intraviláne obce Studienka na jej juhozápadnom okraji. Jedná sa o lokalitu resp. ulicu so samostatne stojacimi rodinnými domami. Predmetom predloženej PD je návrh ...
Južný Zemplín - zásobovanie pitnou vodou
Predmet zákazky: Stavba rieši spôsob zásobovania pitnou vodou dvoch obcí juhozápadnej časti okresu Trebišov Zemplínske Jastrabie, Cejkov - vodovod.
Odkanalizovanie a čistenie odpadových vôd z objektu SOŠ lesnícka vrátane pripravovaného ZSS
Predmetom zákazky sú stavebné práce na odkanalizovaní a čistení odpadových vôd z objektu SOŠ lesnícka vrátane pripravovaného zariadenia sociálnych služieb v obci Bijacovce podľa Opisu predmetu zákazky v zmysle Časti C. súťažných podkladov a na základe projektovej dokumentácie, ktorá tvorí prílohu súťažných podkladov vrátane výkazu výmer.
Olšovany – rozšírenie kanalizácie
Predmetom obstarávania je rozšírenie kanalizácie v obci Olšovany. Predmet zákazky je detailne popísaný v Prílohe č. E.1 a E.2 súťažných podkladov.
Svinica - kanalizácia
Predmetom zákazky je vybudovanie kanalizačnej siete v obci Svinica.
Vodovodná sieť obce Tušice
Predmetom obstarávania vybudovanie vodovodnej siete v obci Tušice. Predmet zákazky je detailne popísaný v Prílohe č. E.1 a E.2.
Mirkovce, časť Dlhé Brehy – kanalizácia a MČOV
Predmetom zákazky je vybudovanie kanalizácia a malej čistiarne odpadových vôd (MČOV) pre obec Mirkovce, časť Dlhé Brehy. Rozsah prác je definovaný projektovou dokumentáciou.
Turčianska Štiavnička - kanalizácia
Predmetom obstarávania je výber zhotoviteľa pre realizáciu projektu: Turčianska Štiavnička - kanalizácia Bližšia špecifikácia k realizácii zákazky je podľa projektovej dokumentácie a výkazu výmer, ktoré sú neoddeliteľnou súčasťou súťažných.
Kanalizácia a ČOV Širkovce
Predmetom je výber zhotoviteľa diela na výstavbu diela s názvom: Kanalizácia a ČOV Širkovce. Podrobný popis prác je uvedený v súťažných podkladoch ktorých súčasťou je projektová dokumentácia a výkaz výmer.
Dobrá Voda - kanalizace a ČOV
Předmětem veřejné zakázky je stoková síť splaškové kanalizace v obci Dobrá Voda. Kanalizační síť je navržena jako oddílná s tím, že je napojena do nově budované ČOV pro 420 EO. Geografické rozložení obce neumožňuje svedení odpadních vod gravitačním způsobem na jedno místo, proto bude na síti vybudována 1 čerpací stanice. Pro likvidaci odpadních ...
Vodovod a vodojem v obci Vrchteplá
Predmetom stavebných prác je realizácia obecného vodojemu a vodovodu. Vybudujú sa dve vetvy, jedna vetva sa nachádza na dolnom konci obce Vrchteplá a druhá vetva na hornom konci obce. Trasa na dolnom konci obce v celkovej dĺžke 312,27 m a trasa na hornom konci obce v celkovej dĺžke 331,42 m. Súčasťou návrhu je aj vybudovanie podzemných požiarnych ...
Rozvoj centrální průmyslové zóny a dopravní infrastruktury, Solnice jih
Předmětem plnění je výstavba dopravní a technické infrastruktury pro nově budovanou průmyslovou zónu v těsné blízkosti města Solnice a obce Kvasiny. Místo stavby se nachází při jihovýchodní části stávajícího závodu Škoda Auto a.s. Stavební práce spočívají v realizaci nových přístupových a obslužných komunikací, dvou stykových a jedné okružní ...