Předcházení vzniku biologicky rozložitelných a textilních odpadů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 999 ks odpadových nádob (kompostérů) pro separaci a kompostování biologicky rozložitelného komunálního odpadu pro obce sdružené v dobrovolném svazku obcí Moravskokrumlovsko. Součástí dodávky je rovněž dodávka 4 ks kontejnerů na textil a 2 ks štěpkovače.
Dodávka kompostérů, kontejnerů na textil a mobilních buněk
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 443 ks nových a nepoužitých kompostérů o velikosti 450 l - 650 l, a dále 1 272 ks nových a nepoužitých kompostérů o velikosti 950 l - 1 100 l, 6 ks nových a nepoužitých kontejnerů na textil, 3 ks nových a nepoužitých menších mobilních RE-USE buněk (cca 4 m x 2,4 m) a 11 ks nových a nepoužitých velkých mobilních ...
Modernizace odborných a jazykových učeben, zlepšení podmínek pro výuku v areálu praktické přípravy
nákup přepravníku na přepravu koní, nákup učebních pomůcek do odborné učebny mechanizace a mechanizační dílny a nákup vybavení do výukové zahrady.
Poptávám trávníkový substrát
Mám zájem o trávníkový substrát v množství 1tuna. Jaká by byla cena včetně dopravy do města Orlova. Děkuji.
Poptávám dřevěnou štěpku na záhon
Poptávám dřevěnou štepku na záhon místo mulčovací kúry. Přibližně záhon 20m X 1.5m. Děkuji za info
Šlapanicko - předcházení vzniku biologicky rozložitelného odpadu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 300 ks plastových kompostérů o objemu min. 900 l, a to dle specifikovaných parametrů uvedených v příloze č. 1 smlouvy. Předmětem veřejné zakázky je rovněž dodávka dle přílohy č. 2 smlouvy a vykládka zboží bez asistence kupujícího.
Předcházení vzniku odpadů na Tišnovsku
Předmětem veřejné zakázky je dodávka: Předmětem smlouvy je dodávka 181 ks kompostérů o objemu 400 l, 1500 ks kompostérů o objemu 800 l, 592 ks kompostérů o objemu 1100 l a 8 ks štěpkovačů.
Předcházení vzniku biologicky rozložitelných a textilních odpadů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 999 ks odpadových nádob (kompostérů) pro separaci a kompostování biologicky rozložitelného komunálního odpadu pro obce sdružené v dobrovolném svazku obcí Moravskokrumlovsko. Součástí dodávky je rovněž dodávka 4 ks kontejnerů na textil a 2 ks štěpkovače.
Pořízení kompostérů a kontejnerů na textil v rámci projektu Břeclav kompostuje!
Předmětem veřejné zakázky je pořízení 1500 ks kompostérů a 3 ks kontejnerů na textil pro zajištění předcházení vzniku bioodpadu a textilního odpadu ve městě Břeclav.
Pořízení kompostérů, štěpkovačů, kontejnerů na textil a knihy v obcích Bělá, Kozmice, Píšť, Sudice
Předmětem plnění veřejné zakázky je předcházení vzniku odpadů, a to pořízením kompostérů, štěpkovačů, kontejnerů na textil a knihy v obcích Bělá, Kozmice, Píšť, Sudice, Závada, Vřesina a Hať.
Výstavba skleníka vrátane technologického vybavenia a rozšírenie kapacity kotolne pre vykurovanie
Predmetom zákazky je uskutočnenie stavebných prác novostavba objektu skleníka vrátane technologického vybavenia a rozšírenie kapacity kotolne pre vykurovanie skleníka v zmysle projektovej dokumentácie. Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v časti B. Opis predmetu zákazky súťažných podkladov a v prílohách súťažných podkladov (ďalej aj SP).
Zkvalitnění systému pro předcházení vzniku biologicky rozložitelných odpadů
Předmětem veřejné zakázek je: A) dodávka domácích kompostů, B) dodávka vratných plastových kelímků a ručních myček a kelímků
Podpora domácího kompostování-Mikroregion Morkovsko
Předmětem zakázky je pořízení 600 ks kompostérů, 1 ks kontejneru na textil, 1 ks drtiče bioodpadů a 1 ks nakládacího ramena, jejichž přesná specifikace je součástí přílohy č. 1 Zadávací dokumentace. Svou konstrukcí a možností použití se jedná o moderní a efektivní technologii.
Dodávky v rámci systému pro separaci KO a bioodpadu v rámci DOS Hanácký venkov
Předmětem plnění veřejné zakázky „Dodávky v rámci systému pro separaci KO a bioodpadu v rámci DOS Hanácký venkov je doplnění systému pro separaci komunálního odpadu a využití bioodpadu v rámci obcí DSO Hanácký venkov. Jedná se o pořízení sběrných nádob k domovům občanů, velkoobjemových kontejnerů, kompostérů a drtičů dřevní hmoty. Dodávka musí ...
Poptávám NEMATOP parazitické hlístice proti lalokonoscům
Poptávám NEMATOP parazitické hlístice proti lalokonoscům
Dobrovolný svazek obcí Technické služby Malá Haná - Předcházení vzniku biologicky rozložitelného odpadu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka: Předmětem smlouvy je dodávka 1560 ks plastových domácích kompostérů, 3 ks kontejnerů na textil o objemu 2,5 m3 a 4 ks štěpkovačů.
Poptávám dvojitou okenní zahrádku bez vrtání
Poptávám dvojitou okenní zahrádku bez vrtání. Prosím o info o rozměrech a ceně. Nebo se vyrábí na míru? Děkuji Eva Šolcová
Nákup zberných  nádob na kuchynský odpad a kompostérov
Predmetom zákazky je nákup 12 ks nádob na kuchynský odpad (240l) a 1379 ks kompostérov (600l) .
Poptávám štěpku
Poptávám štěpku. Děkuji a případně jestli můžete dovézt.
Předcházení vzniku odpadů v DSO Hovoransko a partnerských obcích
Předmětem veřejné zakázky je dodávka kompostérů a kontejnerů na textil (1. část) a dodávka štěpkovačů (2. část).
Skleníky, Německo
Máme zájem o koupi skleníku a žádáme o cenovou nabídku včetně dodání. Předem: dodací lhůta by měla být maximálně 14 dní. Bydlíme na českých hranicíc poblíž Waldmünchenu v 93464 Teifenbachu. Potřebujeme jeden nebo 2 skleníky, buď velké: tj. 6-7 m dlouhý / 2,5-3 m široký / asi 2,5-2,7 m vysoký. Nebo 2 skleníky postavené jeden za druhým s: 3,5 ...
Hlinecko předcházení vzniku odpadu
Předmětem plnění zadávané VZ je dodávka kompostérů a kontejnerů na textil v počtech, objemech a technickém provedení dle „Specifikace technických parametrů“ a „Výkazu výměr dodávek“. Podrobnosti obsahuje návrh Kupní smlouvy.
Kompostéry do domácností Mikroregionu Úslava
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1600 ks kompostérů o objemu v rozmezí 1100 l - 1200 l. Předmět veřejné zakázky přesně specifikuje Kupní smlouva (příloha č.1 Zadávací dokumentace) a Technická specifikace (příloha č.2 Zadávací dokumentace)
Předcházení vzniku odpadů ve Veselí nad Moravou
Předmětem veřejné zakázky je dodávka kompostérů a kontejnerů na textil.
Zahradní kompostéry pro Podralsko
Předmětem veřejné zakázky je pořízení zahradních kompostér pro jednotlivé domácnosti nacházející se v katastrálních územích vybraných obcí Mikroregionu Podralsko. Více informací je uvedeno v Zadávací dokumentaci, která je přímo a bezplatně dostupná na profilu zadavatele.