Textilie, potraviny, Nigérie
Hledáme dodavatele použitých látek, nápojů, textilií a tkanin, zařízení, margarínů, koření, potravin k okamžitému objednání a rezervaci a dodání po zaplacení.
Konfekční oděvy, jutové zboží, Bangladéš
Jsme exportér všech druhů konfekčních oděvů v Bangladéši, který je nyní považován za ráj pro importéry i pro investory. Exportujeme do USA, západní Evropy, Kanady. Naše zboží jsou konfekční oděvy, oděvní doplňky, PE, PP, PVC pytle, tkané pytle, juta a jutové zboží. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli. Také hledáme investory, ...
Protikroupový systém
Předmětem zakázky je dodávka kompletního potřebného sortimentu pro vytvoření protikroupového systému na dvou plochách višňového sadu o výměrách po 0,5 ha. Součástí dodávky by měli tak být železobetonové sloupky, dráty, spony, sítě, zazimování a jiné příslušenství. Dále bude součástí dodávky písemný a grafický popis (projekt), na základě kterého ...
Poptávám venkovní okrasné lano
Mám zájem o venkovní lano provazové, silnější vazba, trochu okrasné - jako venkovní zábradlí cca 30 m. Děkuji.
Poptávám technickou plsť
Dobrý den, dotazuji se na cenu níže uvedeného výrobku: Polovlněná plsť - TTN Tloušťka: 5mm 10m x 1m - 1 ks Děkuji za informaci.
Poptávám navíjecí plachtová vrata
Dobrý den, měl bych zájem o navíjecí plachtová vrata do garáže, čistě jen proti nafoukanemu sněhu, třeba i na kliku na ruční pohon. Rozměry vrat: šířka 3800mm, výška 2000mm. Kolik by to asi vyšlo finančně? Děkuji za odpověď.
Potraviny, nápoje, textilie, Nigérie
Hledáme dodavatele použitých oděvů, nápojů, textilií a tkanin, zařízení, margarínu, koření, potravin k okamžité objednávce a rezervaci a dodání po zaplacení.
Bavlněné šňůrky, Rakousko
Poptávám bavlněnou šňůrku 5 mm silnou a v mnoha pestrých odstínech. Ideální by byla 20m nebo 50m klubíčka. Srdečný dík! Julia Brandt
Poptávám markýzu na Peugeot boxer
Poptávám zhotovení a montáž markýzy na vůz Peugeot boxer.
Poptávám plachty ke slunečníku
Dobrý den. chtěl bych se poptat na cenu pořízení 2 ks plachet k čtvercovému slunečníku (3x3). Výrobce Perfecta s jakýmkoliv potiskem či bez. Děkuji Petr Ehrler.
Poptávám ušití plachty na rogalo
Dobrý den.Chcel by som sa opítat či mi neviete poradit kto by mi ušil plachtu na jednomiestne motorové rogalo MW117.Za odpoved dakujem.S pozdravom Novák.
Návleky ze skelného vlákna, Čína
Jsme čínský profesionální výrobce všech druhů návlekové izolace ze skleněných vláken, náš produkt byl uznán UL, SGS, ROHS. Podrobnosti o našich výrobcích: - samozhášecí návleky ze skleněných vláken (návleky ze skelného vlákna potažené silikonovou pryskyřicí), - návleky ze skelného vlákna potažené silikonovou pryží, - protipožární návleky ze ...
Poptávám pytlovinu
Poptávám materiál na pytle na zeleninu (cibule apod.). Mám zájem koupit tuto pytlovinu v metráži.
Protiľadovcová ochrana sadov a technika
Dodávka a montáž protiľadovcovej ochrany v ovocných sadoch a dodávka techniky pre ovocinársku produkciu. Podrobné informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
Dodávka a montáž protiľadovcovej ochrany v ovocných sadoch
Predmetom zákazky je zabezpečenie ochrany dvoch ovocných sadov proti nepriazni počasia formou dodávky a montáže protiľadovcovej siete vrátane vybudovania konštrukcie. Podrobné informácie o zákazke sú uvedené v súťažných podkladoch.
Poptáváme nové velkoobjemové vaky
Poptávám: nové velkoobjemové vaky (big bagy) na obiloviny Specifikace: 910 x 910 x 1600, násypka, výsypka Množství: paletové odběry Termín: červen 2014, dále dle potřeby Spolupráce: dlouhodobá
Poptávám černou koženku
Potřebuji koženku černou číslo 712 vzorníku. Vzhledem k tomu, že mi zde z tohoto materiálu šije čalouník kazety na RTG filmy, potřebuji koženku s tmavou podkladovou tkaninou.
Poptávám plachtu na obloukovou halu
Plachta na obloukovou halu rozměr: 20 x 18,4 m
Poptáváme výrobce polyamidového vlákna
Hledám výrobce polyamidového vlákna průměr 1,8-2,00 mm.Roční odběr 250-500 kg.Cívky mám.Výrobce v ČR nebo Evropa.
Uhlíková tkanina, Pákistán
Jsme registrovaný dodavatel / objednavatel různých typů strojů / nástrojů / surovin / elektronického zboží s mnoha vládními i soukromými organizacemi na našem území. Jeden z našich zákazníků naléhavě poptává uhlíkovou tkaninu Hexcel 43245, 25 rolí (1role = 100 m2). Pošlete nám prosím nabídku a literaturu.
Poptávám průsvitnou plachtu na pergolu
Sháním plachtu na zakrytí boku pergoly rozměr výška 1,5 m šířka 3,6 m . připevnění k trámu nahoře v délce 3,6,m a po stranách. Spodek nechám volný. Čirá ( jako okno) po stranách muže být jiný materiál.
Jutové zboží, Bangladéš
Naše společnost PACIFIC GROUP má zájem vybudovat dlouhodobý obchodní vztah v ČR. Pacific Group zahrnuje závody z různých odvětví. Zabýváme se jutovým zbožím, jutovou přízí, jutovou tkaninou, klimatizacemi, koženou obuví, zařízením na zpracování rýže atd. www.pacific-bd.com
Dráty, kabely, tyče, upevňovací prvky, filtrační tkaniny, Indie
Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli drátů, kabelů, přesných tyčí a upevňovacích prvků (nerez s vysokou pevností v tahu) a průmyslových filtračních tkanin.
Poptáváme režnou bavlněnou přízi
Poptáváme režnou bavlněnou přízi 50-100tex na cívkách. Může být i zbytková, různé texy.
Poptávám potah na slunečník
Dobrý den, lze u Vás objednat potah na 4m čtvercový slunečník, pokud ano, prosím sdělte mi cca cenu, díky za info.