SRÍ LANKA; Kokosové vlákno
Mám zájem o dlouhodobou obchodní spolupráci s odběrateli kokosového vlákna v 5kg balících.
Poptáváme zažehlovací netkané textilie
Dobrý den, lze si u Vás zakoupit zažehlovací netkané textílie pro výuku školy? Případně máme zájem i o kusy z laboratoří atd. Přiznávám, že nám jde o cenu vzhledem k tomu, že jsme škola.
BANGLADÉŠ; Jutové popruhy, síťovina
Obchodujeme s jutovými popruhy a jutovou síťovinou chránící půdu. Hledáme odběratele.
BANGLADÉŠ; Jutové a textilní zboží
Obchodujeme s jutovým a textilním zbožím - jutové vlákno, jutové pytle, režné plátno, jutové popruhy, bavlněné látky, bavlněné ložní prádlo, potištěné bavlněné látky, kepr, plátno, popelín a další. Hledáme obchodní spolupráci s importéry.
Poptávám gumičky, síla 0,5 mm
Sháním pevnější gumičky,široké cca 0,5 mm a průměr 8-10cm,pro svazování pracovních gumových bot - galošů. Měli by být barevné kvůli rozlišení velikosti bot.
Sháním molitan
Molitan 195cmx85x2cm
SRÍ LANKA; Potraviny, květiny, oblečení
Firma Sameekee Marketing je obchodní a výrobní firma, exportuje čaj, kokosové ořechy a produkty z kokosových ořechů, kokosová vlákan, řezané květiny, oblečení, papírové výrobky. Hledáme obchodní spolupráci.
NĚMECKO; Krycí látka
Hledáme výrobce, dodavatele krycího rouna (složení: vliesové vlákno, bavlna nebo něco podobného, co saje vlhkost). Termoizolační na nosné protiskluzné folii. Nepropustné a odolné proti poškození. V roli 1 m široké a 50 m dlouhé.
Poptávám molitanové desky
Prosím o nabídku molitanových desek 195 x 85 x 3 nebo 5 cm, potažených snímatelným potahem. Kolik by stál kus tl.3cm a tl.5cm ? Potřeboval bych 14 až 16 ks. Děkuji, J Svoboda
PÁKISTÁN; Příze, látky, textilní výrobky
Jsme velmi aktivní obchodní zástupci pro všechny typy příze, surovou bavlnu (import a export), režnou látku, barvené / potištěné tkaniny, textilní výrobky, hotelový textil, nemocniční textil, bytový textil a kuchyňské potřeby. Prodáváme pákistánské textilní výrobky nejlepší kvality do celého světa. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce. ...
NĚMECKO; Krycí, malířské rouno
Hledáme výrobce krycího rouna (malířské rouno), délka role 50,00m, šířka role 1,00m, hmotnost qm ca. 270-280 Gramm, eventuální odběr po dohodě.
BANGLADÉŠ; Jutové výrobky, mléčné výrobky
Obchodní firma hledá spolupráci s distributory jutových výrobků a má zájem importovat mléčné výrobky ze zemí EU.
Poptáváme sklotextil k laminování
Hledám dodavatele sklotextilu na laminování:biaxial 45x45, 400g, šíře 125cm, 75bm biaxial 45x45, 400g, šíře 15cm, 470bm tkaná páska 300g,šíře 10cm, 45bm
PÁKISTÁN; Ručně vyrobené koberce
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli ručně dělaných koberců a koberečků, textilií.
PÁKISTÁN; Látky, textílie
Jsme výrobci a exportéři textilních látek a textilií z polybavlny, 100% bavlny, popelínu, kepru, saténu atd. Zhotovujeme: povlečení, perkal pro domácí textilie, plátno na podšívky, kepr na oděvy, atd. Zhotovujeme i domácí textilie: ložní sety, povlaky, závěsy, kuchyňské oděvy, zástěry, ubrusy, textilní tašky, utěrky apod. Hledáme obchodní ...
INDIE; Jutové tašky
Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli, importéry ekologických jutových reklamních tašek, nákupních tašek apod. Můžeme zhotovit firemní tašky na objednávku z bavlny nebo juty. Naše výrobní kapacita je 1000 tašek denně.
Poptávám podšívkový molitan
Podšívkový molitan šedý asi 5 mm vysoký v desce, roli
BANGLADÉŠ; Jutový a textilní odpad
Poptáváme následující jutový a textilní odpad: jutové pytle pytlovina jutové motouzy jutová příze geojuta jutové popruhy jutové nosiče holí ústřižky surové juty textilní odpad.
ČÍNA; Vaky, pytle
Vyrábíme vaky FIBC, velké pytle, PP tkané vaky. Máme 20 let zkušeností v tomto odvětví. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli. Dobrá kvalita, dobrý servis.
Hledáme dodavatele látek
Hledáme dodavatele následujících látek: - CORDURA 1000 DENIER - 4-vrstvý TASLAN nebo SUPPLEX váhy 4.5 OZ - RIPSTOP NYLON 1.9 OZ - těžší LYCRA nebo SPANDEX Potřebujeme barvy: - bílá, černá, červená, královská modrá, žlutá, oranžová, námořnická modrá, světle šedá / stříbrná www.pro-fly.eu (ve výstavbě)
Poptáváme molitanové bloky
Ukrajinská společnost hledá dodavatele molitanových bloků a ploten pro čalounické účely v nábytkářském průmyslu. V případě zájmu o spolupráci prosím nabídněte možný sortiment dodání, včetně cenové nabídky.
PAKISTÁN; Plátno, plachtovina
Pakistánská firma Yasin Aziz Textiles je přední výrobce a exportér 100% bavlněného plátna a plachtoviny (šedá, vybělená, obarvená, voděodolná, žáruvzdorná, protiplísňová), nepromokavé plachty, stanů všech typů s konstrukcí, bavlněné látky, ručníků, kanvasových i látkových tašek, stanoviny, kožených bund atd. Máme spokojené zákazníky v Nizozemí, ...
INDIE; Surová bavlna, filtrační látky
Hledám odběratele surové bavlny, příze, filtračních látek pro chemické společnosti.
NIGÉRIE; Textilní továrna
Hledám textilní továrnu.
PÁKISTÁN; Metalická vlákna
Vyrábíme metalická vlákna, hledáme obchodní spolurpáci s odběrateli, obchodníky, kteří by představili naše výrobky na zahraničním trhu.