Oděvy, Bangladéš
Jsme přední výrobce a exportér oděvů z Bangladéše. Působíme jako výrobce od roku 1992. Jsme schopni vyrábět pletené i tkané zboží. Pletené zboží: všechny druhy triček pro všechny věkové kategorie v různých designech, polokošile, mikiny, fleecové zboží, pletené žerzejové oblečení a mnoho dalšího. Tkané výrobky: všechny druhy formálních i ...
Termobielizeň
Predmetom zákazky je funkčná bielizeň (termo tričko s dlhými rukávmi, termo spodky dlhé nohavice a termo podkolienky hrubé) pre colníkov a colníčky colnej správy (ďalej len termobielizeň). Termobielizeň je určená na nosenie k nohaviciam vzor 2007, bunde vzor 2007, kombinéze, ochrannej zásahovej k kombinéze, vysokej obuvi vzor 2007, k osobným ...
Poptávám velkoobchod spodního prádla
Hledám velkoobchod levného spodního prádla (dovážené z Polska, Turecka a pod.) v Ostravě.
Oděvy, prádlo, Indie
Naše firma RICHLOOK FASHIONS je renomovaný výrobce a exportér oděvů z Tirupur v Indii. Prostřednictvím samostatných jednotek vzorkovny, podpory prodeje, výroby a kontroly kvality se zkušenými techniky jsme schopni zychovávat maximální spokojenost zákazníků v každé fázi od příze po oděvy. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce. V současné ...
Kožené zboží, konfekce, šrot, Švédsko
Jsme švédská obchodní firma sídlící v Asii (Bangladéš). Hledáme odběratele: - konfekčních oděvů (trička, spodní prádlo, džínové kalhoty), - brambor, - koženého zboží. Poptáváme z Evropy šrot HMS 1&2 (80:20)
Bytové textilie, oděvy, Pákistán
Naše firma Nishitex Enterprises je jednou z nejrychleji rostoucích textilních firem v Pakistánu. Jsme výrobci a exportéři tkaných a pletených textilních výrobků a máme certifikát ISO 9001. Máme vlastní výrobní zařízení, které zahrnuje tkací, šicí, rolovací a různé další stroje. Používáme hlavně poly/bavlněné a 100% bavlněné látky na výrobu ...
Bytový textil, oděvy, Indie
Společnost Addax Textiles je jedním z předních výrobců a exportérů bytového textilu a pánského, dámského i dětského oblečení ze 100% bavlny. Máme více než 10 let zkušeností v oblasti výroby a dodávek všech druhů bytového textilu a oděvních výrobků. Firma sídlí v jižní části Indie a má dobré obchodní vztahy s Evropou již mnoho let. Textilní divize ...
Obuv, ponožky, Francie
Jsme francouzský velkoobchod specializovaný na ponožky a obuv. Rádi bychom exportovali své výrobky do západní Evropy, zvláště do ČR prostřednictvím maloobchodníků, jako jsou specializované obchody a supermarkety i prostřednictvím místních zástupců. Rádi bychom navázali dlouhodobou obchodní spolupráci.
Poptávám pro komisní prodej oděvy a dekorace
Poptávám do komisního prodeje oděvy a dekorace od výrobců. Asi 200 ks. Otevírám obchod v plzeňském kraji.
TERMO prádlo
Předmětem VZ je dodávka spodků lehkých a zimních TERMO 2000.
Hledáme VO dodavatele spodního prádla
Jsme prodejci spodního prádla, mimo jiné i Andrie, a právě u této značky nejsme spokojeni s velkoobchodní cenou našeho současného dodavatele. Proto touto cestou poptávám nabídky jiných velkoobchodů, konkrétně na katalog podzim/zima 2011 a pyžama 2011. Ročně prodáme cca 1000-1500 ks spodního prádla a cca 50 ks pyžam. Nabídněte.
Prádlo, koberce, Nigérie
Jsme přední importér košil s dlouhým rukávem, spodního prádla, středových koberců. Hledáme dodavatele. Zašlete nám laskavě obrázky modelů, ceny, měsíční produkci, tištěné katalogy.
INDIE; Oděvy
Jsme jedním z předních výrobců a exportérů těhotenského oblečení, dětského oblečení, spodního prádla, triček, mikin z Indie. Exportujeme oděvy různým firmám z celého světa a rádi bychom navázali obchodní spolupráci s novými zákazníky.
TCHAJ-WAN; Spodní prádlo
Jsme importér v oboru spodního prádla z Evropy již téměř 20 let. Hledáme výrobce, kteří se specalizují na vlněné spodní prádlo pro muže, ženy, děti i kojence.
NIGÉRIE; Textilie, kosmetika
Hledáme spolehlivé výrobce, kteří by nám dodávali textilní zásoby, kosmetiku.
Poptáváme výrobce a distributory punčochového zboží
Jsme velkoobchod a distributoři punčochového zboží a ponožek v ČR a na Slovensku . Hledáme výrobce a distributory ke spolupráci . V létě nabízíme výprodej českých ponožek za cenu 6Kč/pár ( původní cena 12-18Kč /pár ) a punčochové zboží českých výrobců nadměrné velikosti za 8,-Kč/pár ( původní cena 16,-Kč/pár )
ČÍNA; Punčochové zboží
ZHEJIANG YUSI HOSIERY CO.,LTD je jedním z předních výrobců a exportérů ponožek, punčoch, punčocháčů a návleků na nohy pro ženy v Zhejiang v Číně. Jsme schopni navrhnout a upravit objednané zboží podle konkrétních potřeb zákazníka. Uvítáme vzorky. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
KOREA; Oděvy
Jsme jedním z nejlepších 10 on-line nákupních center v Koreji a v současné době působíme v Japonsku, Taiwanu a Singapuru. Nyní hledáme důvěryhodné prodejce a distributory, kteří se mohou prodávat naše kvalitní oděvy. Naši stylovou módu tvoří návrháři v Koreji. Sortiment oblečení se pohybuje od neformálního po elegantní styly, které jsou luxusní ...
INDIE; Oděvy
Jsem výrobce a nákupní agent pleteného oblečení, jako jsou dětské, dívčí, chlapecké, pánské a dámské oděvy na horní i spodní část těla a spodní prádlo, čerstvé i skladové položky. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli.
Poptávám dodavatele těhotenské módy a prádla
Poptávám dodavatele těhotenské módy a těhotenského spodního prádla, poporodních stahovacích kalhotek a kojících podprsenek do nově otevírané prodejny v obchodním centru www.oclihovar.cz. Jedná se obchod s dětským oblečením a těhotenským oblečením. Dlouhodobá spolupráce.
INDIE; Oblečení
Jsme výrobce oblečení z Indie s certifikátem SA 8000. Můžeme vyrábět trička a noční prádlo. Hledáme maloobchodníky nebo importéry v EU.
VB; Podprsenky
Hledám výrobce podprsenek.
Poptávám zakázkovou výrobu děvů a prádla
Poptávám výrobu oděvů a spodního prádla na zakázku.
Poptává značkový VO se spodním prádlem
Hledám velkoobchodního dodavatele spodního prádla Calvin Klein. Předem děkuji za nabídky
INDIE; Plážové oděvy a vybavení
Hledáme importéry plážového vybavení a oblečení.