ŠPANĚLSKO; Obchodní spolupráce
Jsme jednou z předních firem zabývajících se nákupem a prodejem všeobecného zboží. Hledáme firmy, které by měly zájem o navázání obchodní spolupráce.
TOGO; Oděvy, obuv, sportovní potřeby, bytové textilie
Jsme dobře zavedená společnost v Lomé v Togu a specializujeme se na import a distribuci různých druhů zboží konfekčních oděvů, ložního povlečení, sportovních potřeb, triček, teplákových souprav, podprsenek, spodního prádla, kožené obuvi, koženého zboží, dětského oblečení, obleků, džín, hedvábných kravat, čepic (značkových), klobouků, šátků, ...
BANGLADÉŠ; Pletené, tkané oděvy
Cozier je korporátní organizace (marketingové oddělení) s výrobní jednotkou tkaných, pletených oděvů. Zaručujeme kvalitu na požadované úrovni jakosti a včasné dodání. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli.
PÁKISTÁN; Kožené oděvy, rukavice, kabelky
Naše firma Pro Pas International je výrobce kožených rukavic, kožených oděvů a módních kabelek. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
PÁKISTÁN; Pletené oděvy
OPENA industry vyrábí a exportuje velmi kvalitní pletené oděvy. Výroba prochází přísnou kontrolou v souladu s mezinárodním standardem kvality. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s importéry, velkoobchodními i maloobchodními řetězci.
INDIE; Kožená galanterie, oděvy
Hledám v Evropě importéry, odběratele, obchodní zástupce drobné kožené galanterie, kožených oděvů, bund, balvněných tašek a kožených peněženek.
Hledáme dodavatele zahraniční dámské módy
Sháníme dodavatele dámské módy z Itálie, Polska, Turecka. Prosíme cenové nabídky.
NEPÁL; Šátky, šály, štóly
Vyrábíme a exportujeme kašmírové šály a šátky, štóly, různě barevné, vyšívané, s korálky, potištěné, žákárové. Rovněž zhotovujeme šály a šátky z balvněného, bambusového vlákna a jiných přírodních vláken. Hledáme odběratele.
ČÍNA; Oděvy, kosmetika,doplňky
Hongkong Like global trading co., ltd hledá obchodní spolupráci s odběrateli, importéry, velkoobchodníky následujícího zboží: kosmetika, obuv, oděvy, trička, džíny, bundy, mikiny, sluneční brýle, hodinky, kšiltovky, šátky, opasky, spodní prádlo, peněženky, bižuterie, vázanky, módní doplňky atd. Nabízíme nejnovější styly, konkurenceschopné ceny, ...
TOGO; Oděvy
Poptáváme oděvy.
PÁKISTÁN; Motorkářské oděvy
Jsme výrobci a exportéři motorkářských oděvů (kůže, textilie), dále motorkářských, zimních, letních, krosových, cyklistických rukavic, módních oděvů, ochranných bund, bezpečnostních pásů, brašen na nářadí, kožených čepic atd. Více na www.ghauspakind.com nebo www.gpimoto.com Hledáme odběratele.
NĚMECKO; Zboží pro online prodej
Hledám zboží pro on-line prodej přes Ebay. Bydlím ve Waidhaus (2,5 km od českých hranic) a chtěl bych využít výhodu lokality (krátká dopravní trasa). Hledám zboží za velkoobchodní cenu cca. 30 až 100 -€ (žádná elektronika). Hledané zboží by nemělo být uvedeno v seznamu na německých diskontních trzích.
ANGOLA; Klobouky dámské i pánské
Hledám továrnu na klobouky. Potřebuji klobouky na zimu a podzim, dámské i pánské.
IRSKO; Pokrývky hlavy
Hledám výrobce pokrývek hlavy.
NEPÁL; Oděvy a pokrývky hlavy
Jsem výrobce a vývozce oděvů a pokrývek hlavy z Nepálu. Mám velmi etnické a spolehlivé výrobky. Chtěl bych navázat obchodní spolupráci s odběrateli. Přijímáme objednávky i na velmi malé množství nebo větší.
NEPÁL; Pašmínové a hedvábné šály
Jsme výrobci a vývozci pašmínových a hedvábných šál, štól a šátků, 70% pašmína / 30% hedvábí a 100% pašmína, barvené (bez azo), s korálky, vyšívané, potištěné, žakárové, pašmína dvojitá a barvená v přízi, také kruhové šály a vodní pašmína, letní pašmíny atd. Také šály a šátky z bambusových, bavlněných a dalších přírodních vláken . Hledáme ...
Poptáváme výrobu baseballových kšiltovek
Poptáváme výrobce basbalových kšiltovek. Sháníme někoho, kdo nám vyrobí cca 60 ks kšiltovek v požadované barevné kombinaci.
PÁKISTÁN; Ozdoby a doplňky uniforem
PAK ANSARI IMPEX je výrobce a exportér následujících položek: -všechny typy rukavic -klubové odznaky, emlémy, záplaty -vlajky -štítky -čepice a barety -ozdobné šňůry, uzly -lana -nárameníky -lemování -mosazné knoflíky -kožené opasky, peněženky -tuniky -odznaky hodnosti - vojenské, policejní, námořní, doplňky na školní uniformy Více ...
NEPÁL; Pašmínové šály, štóly a pokrývky
Hledáme odběratele pašmínových šál, štól, pašmínových pokrývek, šátků, zpívajících mís, hedvábných šátků.
PÁKISTÁN; Kožené výrobky
Firma HAJI MALIK MANZOOR SPORTS je předním výrobcem širokého sortimentu sportovních oděvů a kožených výrobků a doplňků jako rukavice, oděvy, sportovní míče, míče pro zápasy i trénink, fotbalové míče, hokejové vybavení, kriketové míče, basketbalové míče a veškeré příslušenství a fitness doplňky a sportovní bezpečnostní výrobky a oděvy, kožené a ...
PÁKISTÁN; Oblečení na sport
"Aero Enterprises" je certifikovaný výrobce (ISO 9001-2000 ) sportovních rukavic, vycházkových rukavic, fitness oblečení, závodních kombinéz, triček, polokošil, sportovních čepic, sportovních tašek, plavek a sportovních dresů. Zboží je vysoké kvality, více na http://www.aeroents.com/tshirts.htm Hledáme odběratele, importéry, velkoobchodníky.
Poptávám výrobu pletených reklamních doplňků
Dobrý den, prosím Vás o předběžnou cenovou kalkulaci na pletené doplňky v příloze - šály, čepice a rukavice, viz příloha. Prosím o předběžné vyjádření, zda jsou tyto návrhy vůbec vyrobitelné. V tuto chvíli Vám nejsem schopna sdělit podrobnější detaily, které se týkají velikosti a písmen a log, ale prosím o předběžné odhadnutí ceny při velikosti ...
Poptáváme služby šicí dílny
Hledáme krejčovství, švadleny nebo firmy, které ušijí na zakázku oděvy z úpletů.
Poptávám kožešnické práce
Hledám kožišníka ve Zlíně a okolí.
PÁKISTÁN; Oděvy, rukavice, kožené zboží
Jsme výrobci oděvů, rukavic, koženého zboží. Hledáme obchodní spolupráci s distributory.