Poptávám dodavatele textilní metráže
hledám výrobce nebo dodavatele textilní metráže dámských šatovek. jedná se o výrobu dámských šatů, společenských , tanečních , klubových. BA, VS, PES, směsové. Květinový vzor.
Poptávám metrový textil na výrobu pracovních oděvů
Poptávám materiál v metráži vhodný na výrobu džínových pracovních kalhot,nejlépe v šíři 140-150 cm. Složení materiálu by mělo být ve 100%bavlně,směs ba/pes popřípadě bavlna/spandex.Gramáž 200,220,245 g/m2 Barva-jakýkoliv modrý odstín.
Rámcová smlouva na dodávku ponožek k PS I a ponožek do zásahové obuvi
Předpokládaný objem předmětu plnění je cca 55 000 párů ponožek modrých k PS I, cca 47 000 párů ponožek letních do zásahové obuvi a 27 000 párů ponožek zimních do zásahové obuvi v průběhu 3 let.
Použité oděvy, obuv, kabelky, Togo
Jsme importér přebytečných zásob a letního smíšeného použitého oblečení, použité obuvi a kabelek. Hledáme dodavatele.
Kožené výrobky, Indie
Jsme výrobci a exportéři velmi kvalitních upravených usní a kožených výrobků. Náš hlavní sortiment: kozí a buvolí rostlinně tříslená kůže - přírodní a barvená, kozí obuvnický semiš chromový a semichromový, kozí podšívková zpracovaná kůže, semišová kozinka v různých barvách, kožené cestovní tašky, kožené tašky na notebook, kožené tašky s dlouhými ...
Poptáváme dodavatele metrového textilu
Sháníme oblekovou tkaninu jednobarevný tesil tm.zelený, barva khaki (dle Pantone TP19-0414 TP). Složení cca 45% vlna + 55% polyester, gramáž cca 220 g/m2, cena do 280 Kč/1m Množství min.100 m. Velmi spěchá. Uvítáme vzorky.
Příze, tkaniny, spodní prádlo, Pákistán
Naše společnost M/S BANZAI je jedním z předních textilních zprostředkovatelů v Lahore v Pákistánu. Je objednavatelem obchodujícím především se surovou bavlnou, přízemi a tkaninami. Máme velmi dobré a silné vztahy se špičkovými pákistánskými výrobci textilního zboží a můžeme dodávat surové/ barvené příze a tkaniny, (PFD a PFGD, oděvní látky, ...
Poptávám chladicí box
Hledám dodavatele na zboží: 1 ks chladicího batohu 20 - 25 l
Poptávám dámské oděvy a galanterii pro komisní prodej
Poptávám dámské oděvy,kabelky a doplnky do komise,pro malý obchod v Praze.
Použité zboží, Togo
Hledáme spolehlivé dodavatele zbytků textilií a kůže, použitého oblečení, obuvi a kabelek, plachet a tapet, použitých počítačů, ojetých osobních, dodávkových a nákladních automobilů, mražených potravin atd.
Kožené rukavice, Pákistán
Jsme jedním z předních výrobců a exportérů všech druhů kožených pracovních rukavic z ovčí, kozí a hovězí kůže. Máme více než 25 let zkušeností v průmyslu rukavic a pravidelně exportujeme do Německa, Rakouska, Finska, Estonska, Lotyšska a Singapuru. Jsme si dobře vědomi CE normy. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci. www.hmglove.com
Bytové textilie, punčochové zboží, Pákistán
Naše společnost KHADEEJA TEXTILES je výrobce a exportér kvalitních tkanin, ložního povlečení, textilních výrobků, bytového textilu, spodního prádla a punčochového zboží. Máme kompletní jednotky pro tkaní (Auto & Sulzer tkalcovské stavy) a punčochové a šicí jednotky atd. Rádi bychom navázali obchodních vztahy s odběrateli. www.khadeejatextiles.com ...
Kožené zboží, Indie
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli koženého zboží z Indie: kožené cestovní tašky, kožené tašky na notebook, kožené dámské tašky se dvěma uchy, kožené šály, kožené peněženky, složky, pouzdra na vizitky v různých barvách.
Řemeny
Předmětem veřejné zakázky je v souladu s § 89 uzavření rámcové smlouvy na dodávky řemenů podle aktuálních potřeb zadavatele.
Stolová, hygienická a posteľná bielizeň
Obrusy, obliečky na vankúše a paplóny, plachty, uteráky a osušky určené pre príslušníkov Ozbrojených síl SR.
Posteľná bielizeň pre UK v Bratislave
Predmetom zákazky je zabezpečenie dodávky posteľnej bielizne pre Univerzitu Komenského v Bratislave , vrátane súvisiacich služieb spojených s dopravou na miesto dodania, naložením a vyložením do skladu.
Poptávám pánský kožený pásek
Prosím kožený pásek XXXL, pánský.
Dárkové a dekorační předměty, Egypt
S potěšením vás informujeme, že naše webové stránky http://www.nariad.com byly upraveny a aktualizovány novými modely a nejnovějšími produkty roku 2014. Srdečně vás zveme k návštěvě našich webových stránek, kde najdete různé produkty, které exportujeme, jako jsou pravá kůže, bavlněné tkaniny a oděvy, kostýmy a doplňky na břišní tance, kosmetika, ...
Poptávám černou koženku
Potřebuji koženku černou číslo 712 vzorníku. Vzhledem k tomu, že mi zde z tohoto materiálu šije čalouník kazety na RTG filmy, potřebuji koženku s tmavou podkladovou tkaninou.
Polyesterové příze, Čína
Naše společnost SanHe YanYuXing Industry se zabývá především výzkumem, vývojem a výrobou polyesterových přízí, které exportujeme do celého světa, hlavně do Evropy, Ameriky, Jižní Koreje, Indie a Afriky. Vyrábíme za konkurenční ceny. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci.
Kožené oděvy, doplňky pro motorkáře, Pákistán
Jsme výrobce všech druhů kožených motocyklových bund, kožených kombinéz pro motorkáře (jedno i dvoudílných), různých bund, motocyklových a závodních holínek, stylových brašniček a sedlových brašen. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce. Nemáme žádné omezení minimální objednávky, doručení DHL od dveří ke dveřím v jakékoli části ČR. Navštivte ...
Kabelky, Čína
Moje firma ve městě Guangzhou v Číně se specializuje na výrobu kabelek. Mám zájem o navázání obchodní spolupráce.
Nákup materiálu keper Cloudburst
Predmetom zákazky je priebežný nákup kepru Cloudburst podľa potreby verejného obstarávateľa
Potraviny, nápoje, použité oděvy, Nigérie
Hledáme dodavatele použitého oblečení, nápojů, textilu a tkanin, zařízení, margarínu, koření, potravin pro okamžitou rezervaci objednávky a dopravu po zaplacení.
Stolní textilie, Německo
Hledáme novou továrnu na stolní prádlo ze 100 % bavlna - damašek! Naše adresa zní: Hoteltextilien J. Hechler GmbH Spännigweg 6 69198 Schriesheim / Germany Tel. 0049 6203-6751 E-Mail info@hoteltextilien-hechler.de