Poptávám potahovou látku Kvadrat
Poptávám potahovou látku "KVADRAT" cca 100m. Děkuji Ladislav Eifler
Stejnokrojové doplňky - kovové
Předmětem veřejné zakázky je v souladu s § 89 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále jen“ZVZ“) uzavření rámcové smlouvy na dodávky znaků, odznaků, knoflíčků, knoflíků a spon k vázance podle aktuálních potřeb zadavatele.
Textilie, Pákistán
Jsme výrobci a exportéři textilních tkanin a hotových výrobků, rovněž oděvů, froté ručníků, ložního prádla jako prostěradla, povlaky na polštáře, ubrusů, zástěr, županů pro pacienty, úborů na spaní, šortek atd. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli. Pokud chcete vidět ukázky našich kvalitních výrobků, naváhejte nás kontaktovat. ...
Kožené zboží, Indie
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli koženého zboží z Indie: kožené cestovní tašky, kožené tašky na notebook, kožené dámské tašky se dvěma uchy, kožená obuv, kožené peněženky, složky, pouzdra na vizitky v různých barvách.
Šicí materiály
Předmětem zakázky je zajištění dodávek šicích materiálů . Jedná se o centralizované zadávání pro příspěvkové organizace MO.
Poptáváme bytový textil, galanterii a dětské zboží do komise
Poptávám do komisního prodeje bytový textil, dětské zboží, galanterní zboží. Jsme zavedený obchod v Praze.
MOP příze, Indonésie
Jsme indonéský výrobce MOP příze a rádi bychom navázali obchodní spolupráci a dodávali veškeré požadované MOP příze pro čisticí průmysl. Více na našem webu www.panjimastextile.com. Naše MOP příze jsou v rozmezí od Ne 0.8 - Ne 0.3 a příze s volným koncem od Ne 1 - Ne 12 a můžeme dodávat všechny druhy přízí, jako jsou: přírodní / surová bílá, ...
Oděvy, Bangladéš
Rádi bychom navázali v ČR obchodní spolupráci s odběrateli všech druhů konfekčních oděvů, dámských kabelek a obuvi. Export z Bangladéše.
Poptáváme dodavatale zboží pro komisní prodej
KOMISNÍ PRODEJ Hledám dodavatele zboží ke komisnímu prodeji. Mám obchod s dámským prádlem a doplňky ve Světlé nad Sázavou. Hledám velkoobchodního dodavatele ke komisnímu prodeji zboží např. dámské prádlo a oblečení, kabelky, módní doplňky, parfumerie, kosmetika, drogerie popřípadě dárky.
Poptávám lurexové nitě k vyšívání krojů
Poptávám lurexové nitě na vyšívání krojů.
Podpora sociálnej inklúzie a ďalšieho vzdelávania príslušníkov MRK
a)Zariadenie, vybavenie a didaktické prostriedky - Výpočtová technika (Notebooky, aplikačný softvér, interaktívny projektor, laserové multifunkčné zariadenie farebné) b)Zariadenie, vybavenie a didaktické prostriedky - Dielenské zariadenie a náradie (Kovový dielenský stôl, dielenské zveráky, pásová brúska na kov, stolová dvojkotúčová brúska, ...
Poptávám bavlněný výplněk s certifikací
Poptávám čokoládově hnědý bavlněný a světle růžový bavlněný výplněk, certifikovaný pro děti do 3 let, odběr cca á 20bm. Nabídněte. Děkuji.
Poptávám dámský krajkový deštník
Dobrý den, sháním dámský krajkový deštník - bílý, vhodný na vystoupení z doby 1. republiky. Prosím nabídněte. Možný odběr 10 - 12 ks. Děkuji.
Bavlněné šňůrky, Rakousko
Poptávám bavlněnou šňůrku 5 mm silnou a v mnoha pestrých odstínech. Ideální by byla 20m nebo 50m klubíčka. Srdečný dík! Julia Brandt
Usně, kožené výrobky, Indie
Hledáme zástupce / odběratele, kteří by prodávali náš sortiment upravených usní a kožených výrobků. Dodáváme kozí rostlinně činěné usně v různých barvách, plně chromotříslené kozí upravené usně v různých barvách, na obuv a kožené zboží, kožené cestovní tašky, kožené tašky na notebooky, kožené dámské tašky, kožené peněženky dámské i pánské, ...
Hygienické a socializačné potreby
Predmetom zákazky je nákup tovarov: sada čistiacich prostriedkov, prací prášok, prací gél tekutý, zubná detská pasta, zubná detská kefka, detské mydlo, tekuté detské mydlo s dávkovačom, antibakteriálne mydlo, detský šampón, šampón proti všiam, sprej proti všiam a hnidám a hrebeň, detský sprchový gél, detský hrebeň, hygienické vreckovky, toaletný ...
Kabelky, šperky, kosmetika, Slovinsko
Jsme firma ze Slovinska a hledáme dobrého velkoobchodníka pro kabelky, minerální make-up a šperky (komponenty Swarovski, stříbro, ocel).
Poptávám výrobce svetrových úpletů
Poptáváme výrobce svetrových úpletů. Dlouhodobá spolupráce.
Bavlnené tkaniny pre rok 2015
Priebežné dodávanie bavlnených tkanín pre ÚVTOS Dubnica nad Váhom, pre sklad strediska VH Šitex.
Rámcová smlouva na dodávku ponožek k PS I a ponožek do zásahové obuvi
Předpokládaný objem předmětu plnění je cca 55 000 párů ponožek modrých k PS I, cca 47 000 párů ponožek letních do zásahové obuvi a 27 000 párů ponožek zimních do zásahové obuvi v průběhu 3 let.
Usně, kožené oděvy, Pákistán
Jsme výrobce usní a kožených oděvů a hledáme rozumné a seriózní odběratele z ČR.
Poptáváme výrobce sýpkoviny
Poptáváme výrobce sypkoviny v České Republice a nebo na Slovensku.
Rámcová smlouva na dodávku ponožek k PS I a ponožek do zásahové obuvi
Předpokládaný objem předmětu plnění je cca 55 000 párů ponožek modrých k PS I, cca 47 000 párů ponožek letních do zásahové obuvi a 27 000 párů ponožek zimních do zásahové obuvi v průběhu 3 let.
Textília - keper
Verejný obstarávateľ plánuje obstarať: 5 000 bm keper zelený - materiálové zloženie 100% bavlna, šírka 150 cm, farba podľa PANTONE TEXTILE TPX 18-0510 Castor Gray, plošná hmotnosť minimálne 240 g/m2 , väzba keper , stálofarebnosť v praní podľa STN EN ISO 105-C06. 12 300 bm keper modrý - materiálové zloženie 100% bavlna, šírka 150 cm, farba ...
Kožené výrobky, Německo
Poptáváme české firmy, které mají zájem nakupovat kožené výrobky vyrobené a dodané přímo z Indie, pro muže i ženy, dárkové předměty pro různé zákazníky atd. Vše zhotoveno z pravé kůže, bez PCP, dle norem BSCI.