Bytové textilie, doplňky, Pákistán
Jsme jednou z předních exportních společnosti v Pákistánu, máme 15 let odborné kvalifikace v tomto oboru. Exportujeme kuchyňské utěrky, ubrousky, zástěry, kuchyňské mopy a mnoho dalšího. Hledáme importéry uvedených výrobků.
Bytový textil, Pákistán
Jsme exportéři bytového textilu, jako jsou froté ručníky, látky, povlečení, letní přikrývky, žerzejová/ froté napínací prostěradla, džínové kalhoty, keprové kalhoty, bundy atd. V současné době spolupracujeme s některými prestižními obchodními řetězci v Evropě prostřednictvím našeho výhradního evropského zástupce. Dodáváme ručníky, ložní soupravy a ...
GŘ OL - dodávky matracových dílů a potahové koženky na matrace
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy s délkou trvání 4 roky na dodávky dodávky matracových dílů a potahové koženky na matrace
Bytové textilie, oděvy, Pákistán
Jsme výrobci a exportéři textilií, textilních výrobků, ložních souprav, zástěr, kuchyňských ubrousků a oblečení jako trička, oblečení na spaní. Můžeme vám dodávat své zboží dle vašich požadavků za velmi příznivé ceny. Rádi bychom navázali dobré obchodní vztahy s českými firmami. Spokojenost našich vážených zákazníků je naší nejvyšší prioritou.
Tradiční předměty, Egypt
Srdečně vás zveme k návštěvě našeho webu www.nariad.com, kde najdete nejnovější egyptské výrobky, které exportujeme. Naše webové stránky byly upraveny a aktualizovány posledními modely a nejnovějšími produkty 2014. Exportujeme širokou škálu skupin výrobků, ale zejména produkty týkající se egyptské kultury a starověké civilizace. Máme zájem o ...
Oděvy, bytové textilie, Pákistán
Jsme jednou z předních firem v textilním odvětví. Exportujeme úplnou škálu nejkvalitnějších tkanin na oblečení a výrobky pro domácnost. Našimi hlavními výrobky jsou pánské, dámské a dětské oděvy ze 100% bavlny a batistové tkaniny, prostěradla, závěsy, stolní prádlo, povlaky na polštáře, všechny druhy ručníků a utěrek na čištění. Kromě těchto ...
Bytové vybavení, Indie
Naše firma ETHNIC IMAGES je nákupní společnost / exportní konzultant, poskytujeme různé služby známým zákazníkům v Evropě, hlavně v Německu, Belgii, Polsku, Španělsku a Itálii. Naše služby zahrnují vyhledávání zavedených a certifikovaných dodavatelů / výrobců, zajišťování zdrojů produktů a vývoj produktů, objednávky a sledování zásilek, kontroly ...
Poptávám molitanovou metráž
Prodejna molitanu (ne hotových matrací) v okrese Znojmo, Břeclav a Třebíč. Rozměr potřebuji 100x245x10cm na pohovku na chatě, nebo běžný rozměr 100x200x10cm s cenovou nabídkou. Děkuji.
Poptávám matrace
Sháníme 2 ks. matrací na chatu, sezóní spaní 180x80cm
Matrace, bytové textilie, čalouněný nábytek, oděvy, Německo
Hledám výrobce matrací, prošívaných dek, polštářů, povlaků na zahradní polstrování, čalouněného nábytku, pánských a dámských oděvů.
Poptávám matrace
Poptávám matrace 80*200 cm, co nejlevněji asi 10 ks - výška 14 cm, 90*200 1 ks, 85*195 cm 1 ks.
Polštáře, Kypr
Hledám výrobce polštářů.
Poptávám pěnovou matraci
Máte, prosím, pěnovou matraci plus F 80 90X 200 ? Cena?
Koberečky, šperky, Pákistán
Jsem z Pákistánu, obchoduji s ručně zhotovenými vlněnými / hedvábnými koberečky, drahokamy / polodrahokamy, stříbrnými šperky nebo čímkoliv, co směřuje k obchodní příležitosti, může to být také čerstvé ovoce z Pákistánu. Mám zájem o navázání obchodní spolupráce.
Použité oděvy, obuv, hračky, látky, Togo
Importujeme použité oblečení, obuv, hračky, opasky, klobouky atd. Také importujeme textilní zbytky jako podšívky, čalounění, košiloviny, oblekové látky v rolích i zmačkané, prostěradlovinu atd. Hledáme v ČR dodavatele uvedených položek, firmu schopnou dodávat až 3 x 40 ft kontejnery měsíčně.
Bytové textilie, oděvy, Pákistán
Jsme výrobci a exportéři tkanin a výrobků z nich (bytový textil) a košil, triček, oblečení na spaní, kuchyňského prádla, ručníků, zástěr. Velmi rádi bychom navázali dobré obchodní vztahy s českými odběrateli.
Kožené zboží, bytový textil, Pákistán
Naše firma Global Mobility sídlí v Pákistánu a zabývá se především usněmi a koženými výrobky. Také exportujeme bytový textil. Exportujeme kožené bundy, kožené zimní rukavice, kožené spodní prádlo pro dámy. Rovněž vyrábíme bezpečnostní kožené produkty. Navštivte prosím náš web www.globalmobilitypk.org. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci.
Poptávám matrace Purtex Triflex
Poptávám matrace Purtex Triflex Jedná se o 93 ks Prvních 30ks matrací požaduji do 14 dnů tedy (4.4.2013) Zbylých 63ks požaduji do 24.4.2013 Způsob dodaní upřesním telefonicky (Praha,Ostrava)
Vybavení interiérů, Pákistán
Provozuji firmu na výstavbu/ návrhy interiérů v Pákistánu ve městě Rávalpindí, v blízkosti hlavního města Islámábádu. Chci navázat obchodní vztah s renomovanou českou developerskou společností nebo investorem, který by chtěl mít společný podnik s mojí firmou zde v Pákistánu pro nějaký obytný / komerční projekt. Mám skvělé nápady zvláště na obytný ...
Poptávám laminátové vložky na postele
Laminátové vložky na postele.
Poptávám barvení oděvů
Poptávám obarvení černých kalhot opět na černou
Poptávám ložní prádlo
Dobrý den, mám na Vás prosbu. Je možné dodat 1 kus povlečení RINGS 34.Jedná se o bavlněný satén. Vím, že je to starší vzor, zákazníkovi se však líbí. Rádi bychom naše interiérové centrum rozšířili o nabídku ručníků a osušek. Mohu poprosit o aktualní katolog roku 2013. Děkuji za informaci. Jana Žížalová
Poptáváme koberce, vč. pokládky, Mnichov
Dodávka a pokládka koberce 7 000m2 a. Desso Stratos - kobercové čtverce b. Desso Pinto- kobercové čtverce Typ koberce budu upřesněn dle cenové nabídky Místo pokládky : Mnichov Prosím o podrobnou cenovou nabídku a termín dodaní (cena za materiál,cena za dopravu a pokládku)
Dodávka prenosnej podlahy
Predmetom zákazky je dodanie tovaru, prenosnej podlahy v kompaktných panelov v počte 1 100 ks, t. j. 2 233 m2 vrátane dopravy pre Zimný štadión Ondreja Nepelu, ul. Odbojárov 9, 831 04 Bratislava.
Poptávám matraci do dětské postýlky
Dobrý den, potřebuji matraci do dětské postýlky. Její rozměr je 54cm na 114cm. Zatížení do 20kg Mockrát děkuji za nabídky.