NIGÉRIE; Potravinářské produkty
Máme zájem importovat všechny druhy potravinářských produktů.
Poptávám dodavatele zboží pro bufet
Hledám dodavatele pečiva, cigaret, nealko nápojů, tiskovin. Dodávky jsou pro malé "občerstvení" na vlakovém nádraží v Plzni.
ČÍNA; Zboží pro kuřáky
Poptáváme kuřácké příslušenství: kuřácké nůžky, stříhač cigaret, cigaretová rourka, dýmky, nožík, čechradlo
V. BRITÁNIE; Potraviny, nápoje
Hledáme exportéry potravin a nápojů.
NĚMECKO; Cigarety Rockets
Poptáváme cigarety Rockets
ČÍNA; Elektronické cigarety
Shenzhen Uneast Technology Co., Ltd. je dynamický a rychle rostoucí profesionální výrobce řad pěkně navržených, kvalitních elektronických cigaret. Jsme schopni dodat e-cigarety podle různých požadavků zákazníků. Nad určité množství může být i logo zákazníka a balení. Máme profesionálního logistického partnera k zajištění včasné dodávky ...
PÁKISTÁN; Tabákové výrobky
MOON G TRADERS je firma exportující tabákové výrobky. Exportujeme tabákové listy (surové/pařené), virginský tabák v proužcích nebo řezaný na cigarety, šňupací tabák, bezkouřový tabák. Vyvážíme tabákové listy do mnoha zemí SAE, Švédska a Evropy od roku 2007 a máme velmi pozitivní ohlasy. Naše výrobky jsou vysoké kvality a za konkurenceschopné ...
MALAWI; Tabák
Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli tabáku v Evropě.
PÁKISTÁN; Tabákové výrobky
Moon G Traders je věhlasný exportér tabákových výrobků. Dodáváme velmi kvalitní tabák - cigaretový, žvýkací, Naswar Tobacco, Snuff Tobacco. Hledáme obchodní spolupráci s importéry.
BENIN; Potraviny a nápoje
Importujeme a distribuujeme potraviny a značkové nápoje. Hledáme obchodní spolupráci s výrobci a dodavateli.
PÁKISTÁN; Suroviny na cigarety
Hledáme dodavatele surovin na cigarety jako jsou cigaretová fólie / hliníková fólie, cigaretový papír, špičkový papír, páska BOPP, celofán, trhací páska.
TOGO; Potraviny
Jsme dovozci a prodejci všeobecných potravin, konzervovaných potravin, sušeného mléka a dalšího souvisejícíhio zboží v Lome v Togu. Hledáme dodavatele.
PÁKISTÁN; Tabák
Prosím o kontakty importérů tabáku.
Hledám pro e-shop VO s tabákovým zbožím
Hledám dodavatele (velkoobchod), dovozce vodních dýmek, tabáků, čajů a dalšího orientálního zboží pro nově budovaný E-SHOP. Prosím o nabídky. Děkuji
INDIE; Tabák
Jsme výrobce tabáku v Indii, vyrábíme indické Beedies a hledáme renomované odběratele. Také hledáme odběratele pro jakékoliv produkty z Indie.
JORDÁNSKO; Skladové zboží
Jsme jordánská firma zabývající se exportem, importem a obchodováním za provizi. Obchodujeme s mnoha položkami jako potraviny, potravinové PVC obaly, ruční nářadí, textil, příze, keramika, hliníkové folie, elektronika, malířské spreje, dětské plenky atd. Máme zájem o skladové zboží, o zboží při vyklízení skladů apod.
RUMUNSKO; Doutníky, aromatické cigarety
Poptávám doutníky a aromatické cigarety od různých distributorů. Chtěl bych vědět, co máte k dispozici.
KAMBODŽA; Cigarety
Poptáváme cigarety L&M, Marlboro, Kent, atd. .. původem z USA nebo EU.
RUMUNSKO; Tabákové firmy
Hledáme obchodní spolupráci s tabákovými firmami.
TOGO; Oděvy, potraviny, stavební materiál
Hledáme obchodní spolupráci s exportéry, výrobci následujících výrobků: použité oděvy a obuv, sladkosti a potraviny, počítačové paměti a stavební materiály, oděvy a textilní zboží. Poptáváme firmu z České republiky, která by obchodovala se Západní Afrikou, nejvíce s Republikou Togo a Ghanou.
BENIN; Potraviny, nápoje, elektronika
Obchodujeme se všeobecným zbožím, jako jsou potraviny, nápoje, elektronika. Máme zájem o navázání dlouhodobých obchodních vztahů. Pošlete nám prosím ceník.
TOGO; Oděvy, obuv, látky, hygienické potřeby
Chceme nakupovat následující výrobky: trička, polokošile, pánská trička, dámské šaty, džínové kalhoty, výrobky péče o zdraví, potraviny a zemědělské produkty, dětské zboží, použité oděvy a obuv, textilní látky, zboží osobní hygieny, výrobky do domácnosti apod.
NIGÉRIE; Notebooky, potraviny
Naše firma FIVE STAR BUSINESS CONSULT LTD. je dovozcem a obchodním zástupcem na provizi nejspolehlivějších dovozců všech druhů potravinářských výrobků v Nigérii. Hledáme výrobce / dodavatele notebooků a potravinářských výrobků.
TOGO; Potravinové výrobky
Poptáváme firmy exportující potravinové výrobky.
SAE; Cigaretový papír
Hledáme výrobce cigaretového papíru a papíru na cigaretové filtry v cívkách.