EGYPT; Egyptské výrobky
Srdečně vás zveme k návštěvě www.nariad.com s fotografiemi našich egyptských výrobků, jako jsou originální starožitnosti a starověké památky, stříbrné a zlaté dárkové předměty, rukodělné výrobky zobrazující povahu staroegyptské civilizace a kultury a všechny další egyptské produkty. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci.
VIETNAM; Řemeslné výrobky
Naše firma se zaměřuje na export vietnamských řemeslných výrobků. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
POBŘEŽÍ SLONOVINY; Tradiční oděvy a rukodělné předměty
Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli tradičních oděvů a triček, rukodělných předmětů.
KEŇA; Výrobky z mastku
Jsme výrobci řemeslných výrobků z mastku. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli řemeslných výrobků jako sošky, figurky, misky, mísy, figurky zvířat, šachy a mnoho jiných.
Hledám odhadce hudebních nástrojů
Hledám odhadce, který by dovedl ocenit housle.
ČÍNA; Dárkové zboží
Jsme velkoobchod s jantarovými šperky s hmyzem, pryskyřičnými šperky s hmyzem, módní bižuterií, šperky z přírodních květin, hvězdice mořské, lastur, lístečků jetele pro štěstí, bílého jetele, dále různé dárky pro štěstí, vánoční dárky, pryskyřičné rukodělné výrobky, vzorky hmyzu pro výuku, reklamní dárky, osobní dárky, dárky na zakázku. Hledáme ...
NORSKO; Vánoční ozdoby
Jsme norská importní \ velkoobchodní \ distribuční firma a máme zájem nakupovat následující zboží a společenství s firmami: - vánoční ozdoby
TOGO; Neprodané zásoby
Firma Ets Joycelyn Inc. registrovaná u Obchodní komory v Togo importuje neprodané zásoby.Hledáme obchodní spolupráci s dodavateli.
NORSKO; Dárkové a upomínkové předměty
Jsme norská importní \ velkoobchodní \ distribuční firma a máme zájem nakupovat následující zboží a společenství s firmami: - dárkové a upomínkové předměty
NĚMECKO; Řemeslné výrobky
Mám internetový obchod a prodejnu, kde prodávám různé výrobky (řemesla atd.) Hledám nové partnery a přirozeně výrobky.
EGYPT; Řemeslné výrobky
Jsme vývozci egyptských řemeslných výrobků: 1 - Ručně zhotovené, ručně barvené papyrusy s faraónskými kresbami. 2 - Ručně zhotovené ploché tkané koberce na dekorace stěn. 3 - Stříbrné šperky s faraónskými designy. 4 - Ručně dělané skleněné lahvičky na parfémy. 5 - Ručně dělané šachy z velbloudí kosti. 6 - Reliéfy na vápenci s faraónskými ...
GHANA; Africké slaměné koše
Chtěli bychom navázat obchodní vztahy s odběrateli kvalitních afrických slaměných košů pletených podle požadavků zákazníků. Naše webové stránky: www.craftpro.org.
ČÍNA; Kovové ozdoby
Jsme specializovaný závod na kovové ozdoby, přívěsky na klíče, přívěsky na krk, náhrdelníky, dárky, propagační předměty. Více informací najdete na našich webových stránkách www.dgheya.com.cn. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
GHANA; Firemní dárkové předměty
Jsme poradenská a marketingová firma, poptáváme firemní dárkové předměty.
RAKOUSKO; Olej a ozdobné lahve na olej
Poptávám dodavatele olejů, popř. ozdobných lahví na oleje.
BANGLADÉŠ; Rukodělné výrobky
Hledám obchodní spolupráci s odběrateli bytových ručně dělaných koberců a rukodělných výrobků. Od 29. 10. do 12. 11. budu za účelem obchodu ve Zlíně. Jestliže má některá firma zájem o obchodní spolupráci, kontaktujte mě prosím.
NĚMECKO; Levné spotřební zboží
Poptávám dodavatele jízdních kol, figury draků (gotické), elektromateriál, také počítače, modelářské věci (vrtulníky, tanky, lodě atd.). Vlastně vše, co je levné, mimo potravin.
GHANA; Dřevěné řemeslné výrobky
Hledám obchodní spolupráci se zahraničními partnery, dodávám dřevěné řemeslné výrobky a jiné typické ghanské produkty. Rovněž exportuji surový olej.
BANGLADÉŠ; Řemeslné výrobky
Rádi bychom exportovali všechny druhy řemeslných výrobků, oděvy, svetry a hledáme odběratele.
PÁKISTÁN; Rohy, kostěné knoflíky
Vyrábíme a exportujeme dekorativní ručně dělané rohy a kostěné knoflíky.
INDIE; Bytové vybavení
Poskytujeme služby zajišťující konečné řešení stavebním firmám, velkoobchodníkům, architektům, bytovým dekoratérům, hotelům a maloobchodníkům. Získáváme zboží z Indie, Bangladéše, Číny, Srí Lanky atd. Jedná se o starožitný nábytek, vázy, svícny, potahy na polštáře, sušené květiny, směsi sušených voňavých rostlin, svíčky, osvětlení, lampy, stolní ...
KYPR; Křišťál
Poptávám český křišťál a skleničky jako dárkové a dekorační zboží.
ČÍNA; Vánoční ozdoby a domácí dekorace
Vyrábíme řemeslné vánoční ozdoby, domácí dekorace. Vysoká kvalita, krásné zpracování, přijatelná cena, rychlé dodávky, vynikající služby. Přijímáme i zakázkové návrhy. Dále nabízíme servis OEM. Máme zájem o navázání obchodních vztahů.
MADAGASKAR; Automobily a ND
Obchoduji s automobily a náhradními díly z Evropy do Afriky. Hledám přímého dodavatele. Mám zájem např. o značku Škoda. Zároveň bych rád dodával do Evropy africké přírodní a řemeslné produkty.
Poptáváme dodavatele dárkových košů
Česká soukromá klinika poptává potenciálního dodavatele dárkového koše pro miminko. Předmětem poptávky je dodání 300 ks balení k 01/2011. Dárkový koš pro miminko - chlapce/dívku. Požadavky: - 1 ks balení plen - dětský šampón, sprchový gel, olejíček po koupeli - knížka pro miminko, kde se mohou zaznamenávat jeho první roky života - prázdný ...