PÁKISTÁN; Solné produkty
Chtěl bych navázat kontakty s dobrými renomovanými firmami, které se zabývají importem produktů z přírodní himalájské kamenné soli jako jsou solné lampy, solné lizy pro koně, dlaždice z kamenné soli, jedlá kamenná sůl atd.
VIETNAM; Dekorativní předměty
Jsme vietnamská firma specializovaná na výrobu dekorativních předmětů (vázy, sochy, nástěnné obrazy, puntíkované keramické obrázky). Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s evropskými firmami. Můžeme poskytnout ty nejlepší produkty za nejpřijatelnější ceny.
Poptáváme zboží do komise
Hledáme dodavatele zboží ( elekto spotřebiče, elektro nářadí, zahradní nářadí, nábytek, starožitnosti) do komisního prodeje.
ŠVÝCARSKO; Porcelánové nádobí
Poptávám porcelánové nádobí bílé se zlatým okrajem, bílá růžička, list zelený / šedý; označení: orel s korunkou na hlavě, na pravém křídle velké M, na levém velké Z, zespod nátisk CZECHOSLOVAKIA
GAMBIE; Rukodělné předměty
Jsem podnikatel v Gambii a mám pobočku v Sierra Leone. Zabývám se africkými dekorativními předměty, např. rukodělnými. Mám zájem o navázání obchodní spolupráce.
Poptáváme výkup starožitností
Poptávám výkup starožitností. Pardubický kraj.
Hledám dodavatele průmyslového zboží
Hledám dodavatele průmyslového zboží od A-Z do komisního prodeje. Prodejna 600m2. www.bazarnopoz.cz
KAMERUN; Kožená galanterie
Jsme společnost sídlící v Kamerunu, zabýváme se výrobou ručně dělaných kožených kabelek, peněženek, pantoflí z kůže hroznýše královského, krokodýlí, kozí kůže a hlavně dobytčí kůže. Hledáme firmy, obchody i jednotlivce, kteří mají zájem o naše produkty. Prodáváme také umělecké práce z Kamerunu a střední Afriky jako bubny, oštěpy, řezbářské ...
Poptávám dárkové zboží
Hledám dodavatele zboží vhodného ke gravírování. Dárkové předměty a další sortiment. Případně dodavatele, který je schopen sám předměty gravírovat. Jedná se nám o dlouhodobou spolupráci. Prosím jen o nabídku emailem. Děkuji.
Poptávám zboží do komise
Poptávám dodavatele nového i použitého zboží do komisního prodeje. Nábytek, elektro, domácí potřeby, nářadí, starožitnosti atd.
Poptávám ND do gramofonu
Jehlu typ CN-234, do stereo gramofonu Sony PS-J20 (r.v. 2000)
PÁKISTÁN; Řemeslné výrobky
Jsem majitel a návrhář známých řemeslných výrobků a rád bych představil své výrobky odběratelům na evropských trzích. Navštivte prosím moje webové stránky www.royalekhadi.co.cc.
Poptáváme dodavatele skleněných obalů na svíčky
Poptáváme skleničku (skleněný obal na svíčku) rozměry : průměr = 75mm-80mm, výška 70mm-75mm, přibližné rozměry. Tvar válec nebo viz. foto v příloze. Množství : 5000ks jednorázový pravidelný odběr. Termín první dodávky : 15.1.2011 Platba hotově při převzetí.
PÁKISTÁN; Rukodělné předměty
Hledáme evropské odběratele rukodělných řemeslných předmětů z Pákistánu. Více na www.royalekhadi.co.cc
PÁKISTÁN; Křemenné krystaly
Poptáváme důvěryhodné odběratele, uživatele, výrobce a obchodníky následujících krystalů - krystal křemene, dekorace z křemene, matný křemen, zelený, kouřový křemen.
GHANA; Rukodělné výrobky
Hledám odběratele rukodělných výrobků.
Poptávám zboží pro maloobchod
Mám obchod(100 m/2) v menším městě (cca10000 obyv.) na JM a sháním dodavatele zboží nebo spolupracující obch.společnost, která by měla zájem dodávát zboží k prodeji.
VIETNAM; Rukodělné předměty
Jsme vietnamští zpracovatelé a vývozci rukodělných uměleckých předmětů, lakovaného zboží pro bytovou dekoraci; (bambusový nábytek, ratanové výrobky, bambusové tašky, dřevěné zboží atd.). Více na www.huongdanghandicraft.com Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli.
Poptáváme VO s křišťálovými, zlacenými figurkami
Poptáváme velkoobchodní prodej: figurky křišťálové, zlacené, stříbrné, znamení i v Polsku -Swarovski figurky křišťálové zlacené, postříbřené,znamení
NĚMECKO; Keramické figurky
Poptávám keramické figurky spatřené v Praze "pražské dámy"
Poptávám dodavatele asijského zboží
Dobrý den poptávám nejlevnějši zboží,oděvy všeho druhu, obuv, zboží ze sortimentu dárkových předmětu, které nabízí především asijské státy. např. Pakistán, Čína, Bangladeš.
Poptávám výkup pamětních medailí
Poptávám výkup švédské pamětní medaile,stříbrné 24 ks a plus 5 stříbrných pamětních medailí rovněž Švédských.
Poptávám VO s dekorativními svíčkami
Hledám velkosklad možnosti nákupu dekorativních vánočních svíček s led technologií viz foto.
Poptávám výkup mincí
Poptávám výkup mincí - asi 2 kg stříbrných mincí z roku 1947.
EGYPT; Egyptské výrobky
Působíme jako obchodní zástupci mezinárodních společností v Egyptě. Spolupracujeme s importéry, exportéry z celého světa. Zde je přehled egyptského zboží, které vyvážíme: -pravá kůže, bavlněné látky a oděvy, taneční kostýmy a doplňky -kosmetika, šperky, imitované i pravé starožitné, -zemědělské produkty; -papyrus a jiné rukodělné zboží ...