Poptáváme zásobníky hygienických ubrousků
Dobrý den, V současné době naše společnost plánuje pro svého klienta reklamní kampaň. Součástí této kampaně by měly být mimo jiné také logem potištěné zásobníky hygienických ubrousků. Poptáváme cca 100 ks zásobníků (nejlépe plastových) včetně hygienických kapesníčků. Chtěli bychom tyto zásobníky nechat u dodavatele rovnou potisknout námi ...
Sháním učební pomůcku - kostru člověka
Poptávám školní kostru člověku - stojan kostry. Pokud by někdo z Vás kostru nabídl, prosím, ozvěte se na můj e-mail nebo telefon.
Poptávám krycí plachtu na nákl. vozy
Mám zájem koupit neprodyšnou plachu s hlinikovými oky na přikrytí nákladního auta nebo se stát distributorem tohoto zboží do Makedonie. Mám zájem o další podrobnosti výrobku-cena, barva, balení.
Poptáváme dodavatele rohoviny
Poptávám kravské nebo volské rohy. Rohovina
Poptáváme dodávku vybavení koupelen
Poptáváme držák+štětku na WC 5 ks, plast 1 ks, odpadkové koše 9l - nerez 3ks, koš na papír nerez 4 ks, plast 2 ks, zásobník na toaletní papír 200mm nerez 5ks, plast 1 ks, dávkovače mýdla 200 ml - nerez 4 ks, plast 2 ks, zásobník na skládané ručníky nerez 4ks, plast 2 ks.
Hledám odběratele netkaných materiálů
Poptávám odběratele v Evropě podřadných a neupravovaných netkaných materiálů.
Poptávám stanovou předsíň ke karavanu
Poptávám stanovou předsíň ke karavanu. Obvod 875 - 910cm.
Poptáváme přívěsky na mobily
Poptávame výrobce nebo dovozce koncových částí šňůrek k mobilním telefonům.
Poptáváme vonné směsi
Naléhavě hledáme dovozce či velkoobchodního prodejce směsí na vykuřování, pryskyřic, dřev a bylinek pro vykuřování a pomůcek jako jsou kadidelnice, kalichy a samozápalné uhlíky.
Poptávám distribuci plastových výrobků
20070919011; Maďarský výrobce jednorázových plastových výrobků v laboratorní oblasti hledá distributora a nabízí subdodávky. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR, jeho adresu si lze vyžádat písemně v EDB Brno - vanda.koristkova@edb.cz . Nezapomeňte prosím uvést číslo inzerátu.
Poptáváme zboží pro dětské oslavy
Hledáme dodavatele zajímavých party služeb, zábavných party možností a výrobce případně dovozce originálních produktů pro dětské oslavy, party a večírky.
Výrobce plastových sítí hledá distribuci
20070627002; Italský výrobce plastových sítí pro rybářství, zemědělství, potraviny, obchod, průmysl, zahradnictví a ochranu mechanismů hledá distributory. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Hledáme distributory výrobků z lepenky
Dodáváme výstavní regály, obchodní stojany, výstavní stánky, výstavní police, propagační vitríny apod., lepenkové krabice, dárkové balicí krabičky, krabičky na šperky, krabičky na balení potravin, kosmetiky, elektroniky, skládací hry, skládačky, 3D skládanky. Naše výrobky jsou rentabilním způsobem, jak vystoupit z davu. Konstrukce z masivní ...
Výrobce plastových obalů hledá spolupráci
20070420132; Španělský výrobce plastových vstřikovaných výrobků: plastových krabic na CD, DVD, fotografie, plastových kuželů na textilní tkaniny a držáků na halogenové lampy hledá obchodní zástupce a distributory. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Poptáváme dezinfekční prostředky
Poptáváme do skladu na koleje tyto prostředky : dezinfekci na odstraňování mikroorganismů, odstraňování zápachů a musí účinně působit proti širokému spektru barterií , virů , řas a hub . Dále pak co se týče podlah , van,WC, chodeb účinný odmašťovací prostředek , písek na vany , sáčky do odpadkových košů , hadry , smetáky , mopy + náhradní , ...
Hledáme distributory modulárních označení
20070323674; Italská firma specializovaná na výrobu interiérových i exteriérových modulárních vývěsek hledá obchodní zprostředkovatele. Italská firma, přední v tomto oboru již mnoho let, má mladý a dynamický tým, jehož záměrem je nabízet nejlepší řešení svým zákazníkům a vizuálním komunikačním potřebám jejich designérů. Její produktová řada byla ...
Výrobce plastových výrobků hledá obchodníky
20070313463; Italská firma úspěšně pracuje v oboru zpracování plastů - výroba věšáků na šaty všech typů a velikostí: na zakázku s reliéfními logy, potažené sametem, s protiskluzovou pryží, čalouněné, na kabáta a saka, košile a šaty nebo sukně a kalhoty; - výroba antistatických plastových základen (plněných cementem, pískem a železem) k zajištění ...
Poptáváme dodavatele nerez zboží do obchodu
Hledáme dodavatele, velkoobchody i import pro nerezového zboží všeho druhu pro interier, exterier. Veškerý sortiment vybavení kuchyní, koupelen, domácností, bytů, kanceláří a u administrativních prostor i na zakázku. Elektronický malo a velkoobchod pro internetový i klasický prodej. Dlouhodobý odběr.
Sběrna prázdných cartridgí hledá partnery
200612700; Dánská firma zabývající se sběrem a tříděním prázdných cartridge pro další použití hledá partnery v ČR. V případě odpovědi uvádějte prosím číslo inzerátu. Komunikace v angličtině
Poptávám čirý gel pro výrobu svíček
Poptávám čirý gel pro výrobu svíček v oblasti do 30 km od Prahy.