Poptávám dodavatele potravin
Dobrý den, budu si otevírat potraviny - večerku. Sháním všechny dodavatele - cigarety, zmrzliny, alkohol, nealko. nápoje, koloniál apd.
Poptávám cukr
Poptávám cukr, třtinový nebo řepný. Množství 7.000t pro rok 2012.
Poptávám potravinářský extrakt
Poptávám vanilkový extrakt v balení pro domácnost...potravinářský.
Poptáváme řepkový olej
Poptáváme odslizený řepkový olej (degummed rapeseed oil). Měsíční množství: 1.000 - 2.000 MT.
Poptáváme dodavatele potravin pro MO a VO
Popis poptávky: hledáme dodavatele potravin pro velkoobchod a maloobchod Specifikace potravin :- potraviny s krátkou trvanlivostí a po ukončení minimální trvanlivosti - levné potraviny - chlazené potraviny (např.: zlomkové párky, odřezky...) - II.jakost (poškozený obal...) Množství: - paletové, kamionové odběry Spolupráce: - ...
Hledáme dodavatele levného zboží pro VO
Oslovujeme: Logistická centra, výrobce, distributory, prodejce Hledáme: Dodavatele a partnery pro tři velkoobchody. Poptávané zboží: Levné, předexpirační či poexpirační zboží všeho druhu. Zboží se špatnými, nebo poškozenými obaly, lehce poškozené zboží. Potraviny, drogerie, elektro, textil, atd.
Poptáváme technický řepkový olej
Poptáváme technický řepkový olej. (Non-GMO, degummed rapeseed oil) Měsíční množství: - 2.000 - 6.000 MT i více Trvání dodávek: - min. 12 měsíců Způsob dodávek: - automobilové nebo železniční cisterny - ideální jsou dodávky každý den Např. - 6 autocisteren denně vč. sobot a nedělí
Dodávky pekařských a cukrářských výrobků
Zajištění dodávek pekařských a cukrářských výrobků dle přílohy č. 3 zadávací dokumentace do Všeobecné fakultní nemocnice v Praze, U Nemocnice 2, Praha 2.
Poptávám sušenou citronovou kůru
Poptávám sušenou citronovou kůru.
Poptávám olej a směsi na bramborové knedlíky,kaši
Dobrý den, poptávám pravidelné dodávky směsi na bramborové knedlíky do provozovny v Praze, 500 kg za 1-2 měsíce, a dále 50 kg směsi na bramborovou kaši, také 1x za 1-2 měsíce. Dále poptávám pravidelné poptávky palmového fritovacího oleje, cca 50 kg měsíčně, také do provozovny v Praze. V případě potřeby mohu dodat bližší specifikaci směsi na ...
Hledáme dodavatele olejů
Jsme obchodní společnost zabívající se velkoobchodem. V současné době hledáme nový sourcing v oblasti olejů (slunčnicový,kukuřičný,stolní,řepný). Odběr je přímo ovlivněn nákupní cenou za danné komodity. V případě Vašeho zájmu mě kontaktujte.
Dodávky pekařských a cukrářských výrobků
Zajištění dodávek pekařských výrobků (chléb, bílé pečivo) a ostatních druhů cukrářských výrobků - (přesná specifikace jednotlivých položek těchto výrobků je uvedena v Příloze č. 3 zadávací dokumentace) do Všeobecné fakultní nemocnice v Praze - U Nemocnice 2, Praha 2, stravovací provoz.
Dodávky pekařských a cukrářských výrobků
Zajištění dodávek pekařských výrobků (chléb, bílé pečivo) a ostatních druhů cukrářských výrobků - (přesná specifikace jednotlivých položek těchto výrobků je uvedena v Příloze č. 3 zadávací dokumentace) do Všeobecné fakultní nemocnice v Praze - U Nemocnice 2, Praha 2, stravovací provoz.
Poptáváme nerafinovaný řepkový olej, 300 tun
Poptáváme urgentně nerafinovaný řepkový olej v množství 300 tun měsíčně. Jde o rychlý obchod.
Poptávám cukrářské práce
Poptám domácí dort ve tvaru tenisové rakety. Předání 2.4. v Praze. Vnitřek - piškot, krém. Velikost 40-50cm.
Hledáme dodavatele cukru pro export
Hledáme dodavatele cukru (cukrové třtiny) za účelem exportu do Ruské federace. (Podmínkou je anglicko/rusko mluvící zástupce (manažer) Vaší společnosti).
Poptáváme dodavatele potravin
Dětské centrum v Praze 4 pod Thomayerovou nemocnicí bude vyhlašovat elektronickou aukci na dodavatele velkopotravinářského zboží cukr, mléko, steril. zboží, mouka atd. hledáme dodavatele, kteří se chtějí do aukce zapojit vítěz aukce bude dodávat 1/2 roku do vyhlášení nové aukce. Půl roční obrat dětského centra dělá zhruba 223831,-kč bez DPH ...
Poptáváme dodavatele hladké mouky
Pro rakouského spotřebitele poptáváme hladkou mouku 700, baleno po 25kg pytlích, požadované množství 20MT týdně. Prosím, nabídněte cenu s dopravou do Vídně i bez dopravy. Platba ihned při odsouhlasení dodaného zboží.
Dodávky pekařských a cukrářských výrobků
Zajištění dodávek pekařských výrobků (chléb, bílé pečivo) a ostatních druhů cukrářských výrobků - přesná specifikace jednotlivých položek těchto výrobků je uvedena v příloze č. 3 zadávací dokumentace - do Všeobecné fakultní nemocnice v Praze, U Nemocnice 2, Praha 2, stravovací provoz.
Poptáváme dodavatele potravin ,drogerie a nápojů
Popis poptávky: Hledáme dodavatele pro pro nově otevřený velkoobchod a maloobchod na Praze 9. Sortiment: potraviny, pochutiny, nápoje, drogerie, zákl. ovoce a zelenina. V PŘÍPADĚ OPRAVDU ZAJÍMAVÝCH CEN NÁS ZAJÍMÁ JAKÝKOLI SORTIMENT!!! Nezajímají nás drahé a luxusní výrobky, budeme nabízet pouze levné zboží s co možná nejzajímavějšími cenami ve ...
Poptávám dodavatele řepného cukru
Poptávám dodavatele řepného cukru ICUMSA 45, EU ORIGIN první odběr 50 tun/měs. V případě solidního jednání a akceptovatelných podmínek navýšení odběrů.
Poptáváme surový řepkový olej
Poptáváme surový řepkový olej. Množství min. 65 MT denně.
Poptávám domácí zemědělské produkty
Poptávám ovoce - zeleninu domácí produkce, nejlépe stálého dodavatele - pěstitele. Možno i domácí klobásky a uzené, případně i další domácí produkty, jako sýry, mléko, paštiky marmelády, jen velmi chutné. Dohoda pravidelný odběr. Nabídněte vzorek, a vylepšete své podnikání. Vy vyrobíte, my prodáme. Pokud vaše vzorky budou na vysoké úrovni, a ...
Poptávám surový řepkový olej
Poptáváme surový řepkový olej. Množství min. 65 MT denně.
Poptávám hotová chlazená jídla pro MO
Poptávám hotová chlazená jídla pro maloobchodní prodej. Odběr dle cenové nabídky a sortimentu, dlouhodobá spolupráce.