18-102 Máslo stolní - převzetí a ochraňování
Předmětem VZ je převzetí 425,76 tun másla stolního a jeho ochraňování.
Potravinový tovar a nápoje 2018
Predmetom zákazky je dodávka potravinárskeho tovaru a nápojov slúžiaceho najmä pre účely stravovania zamestnancov. Sortiment potravinárskeho tovaru a nápojov je orientačne bližšie určený kódmi spoločného slovníka obstarávania (CPV) a konkrétne zoznamom sortimentu, ktorý je uvedený v Prílohe č. 1 časti B.3 týchto súťažných podkladov.
Poptáváme dodavatele potravinářských výrobků
Poptáváme dodavatele potravinářských výrobků malovýrobců, farmářů pro prodej v rodinném obchodě v centru Prahy 1.
Sušené odtučněné mléko, jeho pořízení a ochraňování
Předmětem VZ je pořízení 600 tun sušeného odtučněného mléka a jeho ochraňování. Sušené odtučněné mléko bude jako součást státních hmotných rezerv majetkem ČR.
17-147 Cukr krystal - obměna zásoby HR cukru krystalu
Předmětem VZ je zajištění obměny zásob cukru krystalu, tj. dodávka 7 608,15 tun (+/- 0,1 %) cukru krystalu bílého, který bude určen pro dlouhodobé skladování, s protiodběrem 7 608,15 tun (+/- 0,1 %) partie 2004 (1 500 tun), 2003 (5 560,25 tun) a 2002 (547,9 tun) cukru krystalu ze státních hmotných rezerv, tzn. že, se jedná o prodej 7 608,15 tun ...
Poptávám dodavatele třtinového cukru
Poptávám dodavatele třtinového cukru. Děkuji.
Obstaranie potravín: časť I. všeobecné potraviny, časť II. mrazené a chladené potraviny
Predmetom zákazky je obstaranie potravín v troch častiach. uchádzač môže predložiť ponuku na jednu časť predmetu zákazky, dve časti predmetu zákazky alebo na všetky časti predmetu zákazky. v časti I. všeobecné potraviny - ako múka, krupica, strúhanka, cukor, soľ, ryža, cestoviny, hrach, šošovica, fazuľa, krúpy, káva, kakao, ocot, olej, ...
Poptávám dodavatele cukru
Dobrý deň. Mám záujem o 500 kg hrubého cukru o hrúbke 2,00mm, a ak mate može byť aj hrubší, balené v 50 kg vreciach. Mám záujem o cenovú ponuku na tento tovar. Ďakujem.
Poptávám výrobce ovesných vloček
Poptávám výrobce ovesných vloček (nejlépe mletých) případně vloček z jiné obilniny.
Rámcová dohoda na dodávky vybraných potravin pro Nemocnici Na Homolce
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek vybraných potravin pro stravovací provoz, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
Hledáme dodavatele arašídového oleje
Hledáme dlouhodobého dodavatele kvalitního arašídového oleje v objemu cca 240 l / měsíc. V případě zájmu o spolupráci nás neváhejte kontaktovat. Děkuji.
Nákup a dodanie potravín -ovocie, zelenina, mäso a nápoje
Predmetom zákazky je dodanie potravín: v časti I. čerstvého ovocia a zeleniny, baleného ovocia a zeleniny v časti II. : voľného čerstvého a nebaleného hovädzieho a bravčového mäsa, diviny, mäsových výrobkov ako sú klobásy, párky, salámy, šunka, slanina, jaternice a škvarky, v časti III. Nápoje s kolovou, pomarančovou, citrónovou, ovocnou ...
Rámcová dohoda na dodávky vybraných potravin pro Nemocnici Na Homolce II.
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek vybraných potravin pro stravovací provoz, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
Poptávám odpady z výroby chipsů
Poptávám odpady z výroby chipsů Množství: 30 tun měsíčně Balení: volně nebo big bagy Termín: dle dohody Lokalita: celá ČR, SK, PL, … Spolupráce dlouhodobá.
Hledáme dodavatele potravin pro arabský trh
Hľadáme dodávateľa potravín pre arabský trh s možnosťou výroby a pestovania na objednávku, pre medzinárodné hotely a reštaurácie - nealkoholické nápoje, voda, kvalitný alkohol, energetické nápoje, mliečne výrobky, mäsové výrobky, múka, pekárske a cukrárenské výrobky, zelenina, ovocie, racionálne výrobky , konzervy, zaváraniny a iné - ponúknite. ...
Kombinované potravinové balíčky - nákup 2018
Nákup 31 944 kusů kombinovaných potravinových balíčků pro zabezpečení bezplatného stravování vojsk mimo stálé posádky, při výcviku vojsk, v zahraničních operacích a při nasazení úkolových uskupení na území České republiky i mimo ně. Podrobné vymezení VZ je uvedeno ve Smlouvě.
Rámcová dohoda na dodávky vybraných potravin pro Nemocnici Na Homolce
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek vybraných potravin pro stravovací provoz, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
17-119 Surový rostlinný olej řepkový, jeho pořízení a ochraňování
Předmětem VZ je dodávka - pořízení 100 tun surového rostlinného oleje (dále i olej), který bude určen pro potravinářské účely a dále rovněž služba - ochraňování a obměna dodaného rostlinného oleje.
Dodávky potravinové pomoci hrazené z Fondu evropské pomoci nejchudším osobám 2017 – 2018
CPV: 15000000-8 Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky potravin včetně jejich vyložení na určená místa plnění. Přesná specifikace jednotlivých druhů potravin vč. uvedení požadavku na minimální dobu trvanlivosti a hmotnost/objem je uvedena v položkovém rozpočtu, který tvoří přílohu č. 6 zadávací dokumentace.
Dodávka potravin pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávku potravin pro nemocnici České Budějovice. Veřejná zakázka na dodávku potravin je rozdělena na pět samostatných částí (mražená zelenina, ovoce a zelenina, nápoje, ryby a koloniál). Dodavatelé mohou svou nabídku předložit na jednu část, na dvě, na tři, na čtyři nebo na ...
Dodávky základního potravinářského sortimentu
Předmětem plnění jsou průběžné dodávky základního potravinářského sortimentu, a to ve skladbě a předpokládaném množství uvedeném v příloze č. 6 zadávacích podmínek do Všeobecné fakultní nemocnice v Praze – Apolinářská 18, 128 08 Praha 2 – hlavní kuchyně (stravovací provoz).
Dodávka mäsa a mäsových výrobkov
Zákazka Dodávka potravín - mäso a mäsové výrobky, nealkoholické a alkoholické nápoje, koloniálny tovar a ovocie, zelenina a bylinky je odplatné dodanie potravín pre potreby Úradu vlády Slovenskej republiky vrátane účelových zariadení v súlade so zákonom č.152/1995 Z. z. o potravinách a súvisiacimi právnymi predpismi v znení neskorších predpisov ...
Dodavatel potravin do sociálního domu, Charbulova 86
Předmětem zakázky je dodávka potravin do sociálního domu, Charbulova 86. Potraviny, specifikované v příloze č. 3 kvalifikační (a zadávací) dokumentace, budou dodávány na základě potřeb a objednávek zadavatele.
Poptáváme mouku, cukr a sušené mléko
Poptáváme mouku hladkou T1052,cukr krystal a mléko sušené tuk 26% bez přídavku kravské.Baleno v 50kg polypropilenových pytlích.Prosím cenu v eurech za tunu, nejlépe od výrobce. Odběr cca 400 - 1000tun měsíčně, dlouhodobá spolupráce.
Poptáváme kukuřičný sirup
Poptáváme kukuřičný sirup/melasu. Kamionové odběry. Dlouhodobá spolupráce.