NIGÉRIE; Nápoje
Hledáme dodavatele nápojů. Nakupujeme ve velkém množství po schválení ceny.
BENIN; Potraviny, nápoje, kosmetika
Naše nově založená firma CORAL INCORPORATION SARL sídlí v Cotonou v Beninu. Je jedním z předních dovozců a distributorů a hledá spolehlivé výrobce, vývozce, dodavatele a obchodní zprostředkovatele pro víno, nápoje, léky, kosmetiku, potraviny a zemědělské produkty. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce a rádi bychom působili jako výhradní ...
ČÍNA; Výstava vín a lihovin
26. - 28. listopadu 2009 se koná v Číně mezinárodní výstava vín a lihovin. Místo konání: Import&Export Fair Pazhou Complex No.8 East Pa zhou Avenue, Haizhu District, GZ,P.R.CHINA Organizátor: China National Association for Wine and Spirits (Čínská národní asociace vín a lihovin) Circulation ,Canton Universal Fair Group Ltd. Profil výstavy: ...
LIBANON; Potraviny a nápoje
Potřebuji znát hlavní distributory rychloobrátkového spotřebního zboží, hlavně potravin a nápojů, na českém trhu. Kdo je distributor Bacardi Breezer v České republice?
TOGO; Oděvy, potraviny, stavební materiál
Hledáme obchodní spolupráci s exportéry, výrobci následujících výrobků: použité oděvy a obuv, sladkosti a potraviny, počítačové paměti a stavební materiály, oděvy a textilní zboží. Poptáváme firmu z České republiky, která by obchodovala se Západní Afrikou, nejvíce s Republikou Togo a Ghanou.
BENIN; Potraviny, oblečení, elektronika
Poptáváme: Potraviny: čerstvá zelenina a ovoce, mořské plody, konzervované potraviny, mražená kuřata, mražená zelenina a ovoce, konzervovaný tuňák, sardinky a makrely, luštěniny, rýže, sušené byliny a koření, arašídy, marmeláda, sýr, fazolové výrobky, hovězí maso, olej, olivový olej, brambůrky, vína, přírodní med, melasa, čisté ghee, mléčné ...
TOGO; Vinařské společnosti
Hledáme vinařské společnosti k navázání dlouhodobého obchodního vztahu.
BENIN; Potraviny, nápoje, elektronika
Obchodujeme se všeobecným zbožím, jako jsou potraviny, nápoje, elektronika. Máme zájem o navázání dlouhodobých obchodních vztahů. Pošlete nám prosím ceník.
TOGO; Oděvy, obuv, látky, hygienické potřeby
Chceme nakupovat následující výrobky: trička, polokošile, pánská trička, dámské šaty, džínové kalhoty, výrobky péče o zdraví, potraviny a zemědělské produkty, dětské zboží, použité oděvy a obuv, textilní látky, zboží osobní hygieny, výrobky do domácnosti apod.
NIGÉRIE; Notebooky, potraviny
Naše firma FIVE STAR BUSINESS CONSULT LTD. je dovozcem a obchodním zástupcem na provizi nejspolehlivějších dovozců všech druhů potravinářských výrobků v Nigérii. Hledáme výrobce / dodavatele notebooků a potravinářských výrobků.
BENIN, Alkoholické nápoje
Jsme přední importéři, distributoři vína, sektu, whisky atd. v Beninu. Hledáme dodavatele, který by mohl tyto alkoholické nápoje dodávat ve velkém množství.
TOGO; Potravinové výrobky
Poptáváme firmy exportující potravinové výrobky.
TOGO; Potraviny, domácí spotřebiče, čerpadla
Naše firma INTERNATIONAL APEX CONSORTANT AND CO LTD. byla založena v roce 1990 v Lomé v Togu, jsme přední obchodní firmou. Máme zájem o nákup vašich produktů. Poptáváme sůl a pepř, minerální vody, vína, domácí spotřebiče, kancelářské potřeby, stroje, čerpadla, pro naléhavé smluvní dodávky do Hospodářského společenství západoafrických států ...
ANGLIE; Drůbež, ryby, mouka, nápoje
Ráda bych využila této příležitosti k vyzvání všech zainteresovaných exportérů drůbeže, ryb, pšeničné mouky, nápojů, aby nabídli poptávané produkty. Máme zájem o navázání obchodních vztahů. Očekáváme informace o firmě, produktech a cenách.
BENIN; Potraviny, nápoje, léky, oděvy
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s dodavateli potravin a nápojů, léků, ochucovadel a koření, všech druhů oděvů a obuvi. Žádáme o zaslání nabídek.
NIGÉRIE; Potraviny, nápoje, oděvy, elektronika
Poptáváme české firmy, které mohou dodávat potraviny v plechovkách, pivo od evropských a českých firem, vína a alkoholické nápoje. Dále máme zájem o použité oděvy a obuv, použitou elektroniku a LCD, plazma TV, použité mobilní telefony, ojeté automobily a veškeré použité zboží jako počítače a notebooky apod.
Poptáváme odběratele obalů na víno
Poptáváme odběratele obalů na víno za výhodné ceny. Tyto ceny jsou uvedeny již od jednoho kusu. Pokud Vás naše nabídka zaujala rádi Vás seznámíme s naší nabídkou podrobněji.
TOGO; Oblečení, potraviny, nápoje
Jsme firma, která importuje oblečení, potraviny a nápoje, obuv apod. Pracujeme v projektu pod vladní komisí v západní Africe. Máme zájem o dlouhodobé obchodní vztahy.
BENIN; Potraviny a nápoje
Jsme hlavní importéři potravin a nápojů v Beninské republice. Rádi bychom, abyste uveřejnili kontaktní údaje naší firmy, aby nás kontaktovali výrobci a exportéři se svými nabídkami.
TOGO; Potraviny, nápoje
Jsme importéři a distributoři různých druhů potravin - konzerované potraviny a nápoje (alkoholické i nealkoholické), těstoviny (makarony), čerstvé i sušené ovoce, rýže, mražené mořské potraviny, sladkosti, energetické potraviny, keksy, med, koření atd. Hledáme výrobce a exportéry jmenovaných položek za účelem obchodní spolupráce.
TOGO; Jídlo, tabák, lékařské produkty
Máme zájem nakupovat jídlo, nápoje, tabákové výrobky, lékařské produkty.
NIGÉRIE; Kosmetika, potraviny, pleny, léčiva
Jsme přední a spolehlivý dovozce kosmetických přípravků, nápojů a vín, potravinových doplňků, dětských plenkových kalhotek, konzervovaných rajčat, sladkostí a farmaceutických produktů a bylinných léčivých přípravků. Hledáme proto odpovědné firmy ke spolupráci. V současné době chceme nakoupit velké množství produktů. Máte-li zájem o spolupráci, ...
Poptáváme dodavatele českého vína
Poptáváme pouze vína české výroby. Stálý paletový odběr.
Poptávám červené víno
Poptávám víno suché ročník 1979 do 2000 Kč.
NIGÉRIE; Kosmetika, oblečení, potraviny
Hledáme výrobce a dodavatele kosmetiky, oblečení, dětského oblečení / dětské výživy, potravin a nápojů. Zájemci by nás měli kontaktovat přímo s úplnými podrobnostmi o svých výrobcích a cenách, abychom je mohli posoudit.