TOGO; Potraviny, nápoje
Poptáváme potraviny a nápoje. Naše podnikání zahrnuje marketing a propagaci výrobků, představujeme zahraniční firmy / investory na trzích západní Afriky.
EGYPT; Potraviny a krmiva
Egyptská firma E & M PHARMA TRADE hledá obchodní spolupráci s výrobci v oblasti krmivářského a potravinářského průmyslu, kteří mají zájem vstoupit na egyptský trh a nabízí těmto firmám obchodní zastoupení v Egyptě.
ALBÁNIE; Rychloobrátkové spotřební zboží
Mám zájem nakupovat rychloobrátkové spotřební zboží a distribuovat v Albánii.
TOGO; Potraviny
Poptáváme potraviny.
Poptávám hotová chlazená jídla pro MO
Poptávám hotová chlazená jídla pro maloobchodní prodej. Odběr dle cenové nabídky a sortimentu, dlouhodobá spolupráce.
KAMERUN; Potravinové produkty
Firma Ham Imports Company Ltd je předním importérem potravinových produktů v Africe. Máme zájem o potraviny všeho druhu.
Poptávám výrobky studené kuchyně pro bistro
Mám zájem o odběr výrobků studené kuchyně (bagety, saláty, palačinky apod.) do bistra o kapacitě 30 míst k sezení.
ETIOPIE; Výroba potravin
Hledáme výrobce potravin v ČR.
Potraviny
Potraviny Celkové množstvá su uvedené v SP Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: Hodnota: 115165,5100 EUR
AFRICA; Hardware a software pro firmy
Poptáváme dodavatele následujcích produktů: -potraviny -oděvy a látky -stavební materiály -lékařské vybavení -vzdělávací materiály -hardware und software pro firmy
INDIE; Organické potraviny
Poptáváme zeleninové a nezeleninové organické potraviny, organickou kosmetiku, organická vína, organickou vodu, organické mléko a mléčné produkty, organické čerstvé ovoce a zeleninu.
Dodávka tovaru pre školské jedálne pri materských školách v meste Košice
v zmysle zákona č. 245/2008 § 140 - Školská jedáleň sa zriaďuje na prípravu, výdaj, konzumáciu jedál a nápojov pre stravníkov v čase ich pobytu v škole alebo školskom zariadení. Predmetom uvedenej verejnej súťaže je dodávka olejov a ostatných potravín pre školské jedálne pri materských škôlkach. Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: Hodnota: ...
Dodávka tovaru pre školské jedálne pri materských školách v meste Košice
v zmysle zákona č. 245/2008 § 140 - Školská jedáleň sa zriaďuje na prípravu, výdaj, konzumáciu jedál a nápojov pre stravníkov v čase ich pobytu v škole alebo školskom zariadení. Predmetom uvedenej verejnej súťaže je dodávka mlieka, mliečnych výrobkov, vajec,syrov, masla pre školské jedálne pri materských škôlkach. Predpokladaná hodnota zákazky ...
EGYPT; Farmaceutický průmysl
Egyptská firma E & M PHARMA TRADE má zájem stát se obchodní zastupující firmou pro výrobce farmaceutického a potravinářského průmyslu. Hledáme firmy, které chtějí vstoupit na egyptský trh a představit tak své výrobky prostřednictvím našeho obchodního zastoupení.
TOGO; Potraviny
AG TRADING LTD. poptává cukr, rýži, všechny druhy jedlého oleje, konzerovaná rajčata, majonézu, makarony, sušenky. Prosíme o zaslání ceníku, produktového katalogu, způsobu balení.
Potraviny
Predmetom dodávky je dodávka potravín časti 1-10: časť 1 - Ovocie a zelenina časť 2 - Zemiaky časť 3 - Mlieko a mliečne výrobky časť 4 - Sterilizované ovocie a zelenina časť 5 - Mrazená hydina a ryby časť 6 - Mäso a mäsové výrobky časť 7 - Ostatné potravinárske výrobky časť 8 - Pekárenský tovar, čerstvé pečivo časť 9 - Mrazené výrobky časť 10 - ...
Poptáváme násadbová brojleří vejce
Poptavám prodej násadbových brojleřích vajec.
Hledám dodavatele ovoce,zeleniny,vajec
Poptávám dodavatele ovoce, zeleniny a vajíček pro maloobchodní prodejnu.
BENIN; Potraviny, nápoje, zdravotnické produkty
Zabýváme se dovozem a vývozem smíšeného zboží, potravin, nápojů a zdravotnických produktů. Hledáme dodavatele a žádáme o zaslání nabídky výrobků a také informací o obchodních podmínkách.
Poptávám dodavatele potravin
Sháním dodavatele ovoce,zeleniny,masa,vajec, kozích a ovčích sýrů,ořechů, brambor a ryb pro nově vznikající discontní prodejnu.
BENIN; Oděvy, potraviny
Hledáme dodavatele oděvů, potravin atd. Jsme obchodní firma.
V. BRITÁNIE; Potraviny, nápoje
Hledáme exportéry potravin a nápojů.
BENIN; Potraviny a nápoje
Prodáváme a distribuujeme potraviny a nápoje v Beninu. Hledáme dodavatele, chtěli bychom být distributorem.
KATAR; Ovoce, zelenina, vejce
Hledáme dodavatele potravin - ovoce, zeleniny, vajec.
NIGÉRIE; Auta, traktory, oděvy, obuv, potraviny
Naše firma MEDROX ATLANTIC RESOURCES LTD je jedním z největších dovozců a vývozců nákladních a osobních aut, dodávek, trakktorů, oděvů, použitého oblečení a obuvi, ocelových dveří, potravin, textilií všeho druhu v Africe. Hledáme výrobce uvedeného zboží. www.medroxatlanticresources.com