IZRAEL; Značková piva
Jsme dodavateli značkových piv jako Corona Extra, Heineken, Carlsberg a Becks, Red Bull, Coca Cola ve všech velikostech. Všechny naše produkty jsou přímo z továrny a velmi čerstvé, ceny jsou výrobní. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
BENIN; Potraviny, kokos, kakao, zlatý prach
Jsme jedním z předních dovozců v Beninu s mnohaletými zkušenostmi. Poptáváme mořské plody, konzervované potraviny, nápoje, sušenky, pivo v plechovkách, džusy, sušené mléko, vejce v prášku, minerální vody. Také hledáme odběratele pro zlatý prach, zlaté pruty, kokos, kakaové boby a kakao, kešu ořechy a zázvor.
TOGO; Oděvy, potraviny, stavební materiál
Hledáme obchodní spolupráci s exportéry, výrobci následujících výrobků: použité oděvy a obuv, sladkosti a potraviny, počítačové paměti a stavební materiály, oděvy a textilní zboží. Poptáváme firmu z České republiky, která by obchodovala se Západní Afrikou, nejvíce s Republikou Togo a Ghanou.
BENIN; Potraviny, oblečení, elektronika
Poptáváme: Potraviny: čerstvá zelenina a ovoce, mořské plody, konzervované potraviny, mražená kuřata, mražená zelenina a ovoce, konzervovaný tuňák, sardinky a makrely, luštěniny, rýže, sušené byliny a koření, arašídy, marmeláda, sýr, fazolové výrobky, hovězí maso, olej, olivový olej, brambůrky, vína, přírodní med, melasa, čisté ghee, mléčné ...
BENIN; Potraviny, nápoje, elektronika
Obchodujeme se všeobecným zbožím, jako jsou potraviny, nápoje, elektronika. Máme zájem o navázání dlouhodobých obchodních vztahů. Pošlete nám prosím ceník.
TOGO; Oděvy, obuv, látky, hygienické potřeby
Chceme nakupovat následující výrobky: trička, polokošile, pánská trička, dámské šaty, džínové kalhoty, výrobky péče o zdraví, potraviny a zemědělské produkty, dětské zboží, použité oděvy a obuv, textilní látky, zboží osobní hygieny, výrobky do domácnosti apod.
NIGÉRIE; Notebooky, potraviny
Naše firma FIVE STAR BUSINESS CONSULT LTD. je dovozcem a obchodním zástupcem na provizi nejspolehlivějších dovozců všech druhů potravinářských výrobků v Nigérii. Hledáme výrobce / dodavatele notebooků a potravinářských výrobků.
BENIN, Alkoholické nápoje
Jsme přední importéři, distributoři vína, sektu, whisky atd. v Beninu. Hledáme dodavatele, který by mohl tyto alkoholické nápoje dodávat ve velkém množství.
TOGO; Potravinové výrobky
Poptáváme firmy exportující potravinové výrobky.
IRSKO; Nápoje Red Bull, Lucozade, Corona
Poptávám kontejnery energetických nápojů Red bull a originál Lucozade 380 ml a piva Corona.
ANGLIE; Drůbež, ryby, mouka, nápoje
Ráda bych využila této příležitosti k vyzvání všech zainteresovaných exportérů drůbeže, ryb, pšeničné mouky, nápojů, aby nabídli poptávané produkty. Máme zájem o navázání obchodních vztahů. Očekáváme informace o firmě, produktech a cenách.
BENIN; Potraviny, nápoje, léky, oděvy
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s dodavateli potravin a nápojů, léků, ochucovadel a koření, všech druhů oděvů a obuvi. Žádáme o zaslání nabídek.
NIGÉRIE; Potraviny, nápoje, oděvy, elektronika
Poptáváme české firmy, které mohou dodávat potraviny v plechovkách, pivo od evropských a českých firem, vína a alkoholické nápoje. Dále máme zájem o použité oděvy a obuv, použitou elektroniku a LCD, plazma TV, použité mobilní telefony, ojeté automobily a veškeré použité zboží jako počítače a notebooky apod.
TAIWAN; Nápoje, stáčení nápojů
Hledáme závod na výrobu nápojů nebo závod na stáčení nápojů do lahví.
TOGO; Oblečení, potraviny, nápoje
Jsme firma, která importuje oblečení, potraviny a nápoje, obuv apod. Pracujeme v projektu pod vladní komisí v západní Africe. Máme zájem o dlouhodobé obchodní vztahy.
BENIN; Potraviny a nápoje
Jsme hlavní importéři potravin a nápojů v Beninské republice. Rádi bychom, abyste uveřejnili kontaktní údaje naší firmy, aby nás kontaktovali výrobci a exportéři se svými nabídkami.
TOGO; Potraviny, nápoje
Jsme importéři a distributoři různých druhů potravin - konzerované potraviny a nápoje (alkoholické i nealkoholické), těstoviny (makarony), čerstvé i sušené ovoce, rýže, mražené mořské potraviny, sladkosti, energetické potraviny, keksy, med, koření atd. Hledáme výrobce a exportéry jmenovaných položek za účelem obchodní spolupráce.
TOGO; Jídlo, tabák, lékařské produkty
Máme zájem nakupovat jídlo, nápoje, tabákové výrobky, lékařské produkty.
NIGÉRIE; Kosmetika, potraviny, pleny, léčiva
Jsme přední a spolehlivý dovozce kosmetických přípravků, nápojů a vín, potravinových doplňků, dětských plenkových kalhotek, konzervovaných rajčat, sladkostí a farmaceutických produktů a bylinných léčivých přípravků. Hledáme proto odpovědné firmy ke spolupráci. V současné době chceme nakoupit velké množství produktů. Máte-li zájem o spolupráci, ...
NIGÉRIE; Kosmetika, oblečení, potraviny
Hledáme výrobce a dodavatele kosmetiky, oblečení, dětského oblečení / dětské výživy, potravin a nápojů. Zájemci by nás měli kontaktovat přímo s úplnými podrobnostmi o svých výrobcích a cenách, abychom je mohli posoudit.
TAIWAN; Stroje na obaly a horkoparní tunely
Taiwanská firma D&J Sleeve Co., Ltd se zabývá inženýrstvím, designem, výrobou a distribucí automatických strojů na výrobu smrštitelných obalů nejvyšší kvality a horkoparních tunelů. Obaly se používají na mléčné potraviny, nápoje, kosmetiku, výrobky osobní hygieny a v průmyslu. Je možné vyrábět různé tvary a velikosti obalů (sleeves) - o průměru ...
Hledáme dodavatele piva
Hledáme dodavatele piva. Chceme otevřít obchod s českým pivem ve Francii.
NĚMECKO; Logo Starobrno
Chtěli bychom na internetové stránce jedné hospody, která prodává Starobrno, vyobrazit logo. Prosím sdělte, zda je to možné, popřípadě, kde toto logo obdržím.
Poptávám dodávky potravin pro prodejnu
Poptávám dodavatele potravin. - jedná se o nový obchod - nejlevnější cena - alkoholové zboží - nealko - mléčné výrobky - pečivo - masné výrobky - veškeré potraviny - smíšené zboží + zakladní drogerie
Poptáváme dodavatele piva v plechovce
Hledáme dlouhodobého dodavatele PIVA - v plechovkách (latina) 0,33 a 0,5l Množství: kontejner měsíčně, platba v hotovosti. (Záleží především na cenové nabídce). Odběratele : Itálie, Bulharsko. Komunikace : v češtině, angličtině, italštine.