KAMERUN; Nápoje
Naše firma Mogamet Investment Facilitor je přední obchodní společností. Poptáváme nápoje, vína, minerální vody, sušené mléko ve velkém množství.
TOGO; Potraviny
Poptáváme potraviny.
GHANA; Investice
Chtěl bych pracovat s potenciálními investory, kteří chtějí investovat v Ghaně. Mohou to být malé, střední nebo velké firmy. Oblasti zájmu: všeobecné zemědělství, potravinářská výroba, konzervování a balení potravin, chov ryb, produkce masa, zpracování masa, výroba nápojů, odpadové hospodářství a recyklace, výroba plastů. V Ghaně jsou k ...
BENIN; Potravinářské výrobky a stroje
Jsme jedním z předních dovozců, distributorů, zástupců, obchodníků různých druhů zboží v Africe, s mnohaletými zkušenostmi. Hledáme dodavatele potravinářských výrobků, mražených ryb, nápojů, whisky, vína, tabáku, čokolády, léčiv, potravinářských strojů ve velkém množství. Prosíme o zaslání ceníku.
KAMERUN; Potravinové produkty
Firma Ham Imports Company Ltd je předním importérem potravinových produktů v Africe. Máme zájem o potraviny všeho druhu.
GHANA; Rýže a nápoje
Jsme obchodní zástupci výrobních firem, velkoobchodníci, importéři. Poptáváme rýži, nápoje apod.
Poptávám pivo zn. Radegast
Poptávám sud piva RADEGAST Premium.
INDIE; Pivo
Chci dovážet pivo do Kalkaty v Indii. Jsem začátečník a nevím nic o dovozu piva z Evropy, potřebuji pomoc dodavatele.
BENIN; Potraviny, nápoje a spotřební zboží
Jsme dovozci a distributoři vín, potravin, nápojů, spotřebního zboží a všeobecného zboží v Cotonou v Beninu. Hledáme dodavatele ve velkém množství k pokrytí požadavků našich koncových zákazníků. Pošlete nám laskavě ceny a specifikace.
BENIN; Nápoje
Jsme rodinná firma a distribuujeme nápoje v Beninu. Jsme jedním z předních dovozců a distributorů nápojů jako jsou ovocné šťávy, víno, pivo, energetické nápoje, minerální vody atd. Dovážíme a distribuujeme maloobchodníkům, butikům, pivnicím, supermarketům, prodejnám potravin, rekreačním klubům, vinárnám, hotelům a restauracím. Hledáme dodavatele. ...
BENIN; Nápoje
Poptáváme obchodní spolupráci s výrobci, exportéry vín, džusů, energetických nápojů, piva, sušenek, mléčných výrobků, tomatové pasty, čajů, alkoholu, dalších potravin, olejů, masa, koření, dále pesticidů, insekticidů, parfémů, maziv atd.
BENIN; Nápoje
Mogamet Investment Facilitor(Sarl).Ltd je přední obchodní firma, která poptává ve velkém nápoje, vína, minerální vody, mléko v prášku, trička, léčiva.
Hledám dodavatele nápojů pro prodejnu
Dobrý den, prosímo o zaslání emailu s ceníkem na nealko, pivo a alkoholické nápoje. Chci si na Stínadlech otevřít malý obchod. Děkuji mnohokrát za zaslání emailu. S pozdravem Plesníková Iva
Poptávám nízkoalkoholické pivo Krušovice
Dobrý den, sháním pro menší odběr co nejbližší místo k Ostravě. Jedná se o nízkoalkoholové pivo Krušovice Radler (citrón). Děkuji.
EGYPT; Víno, džusy, nápoje
Hledáme výrobce, dodavatele vína, džusů, všech nápojů.
IZRAEL; Pivo
Jsme distribuční firma, máme zájem importovat ve velkém značkové pivo. Prosím pošlete detaily, cenovou nabídku.
NIGÉRIE; Potraviny, nápoje, vybavení domácnosti
Máme zájem o nákup potravin a nápojů, vybavení do domácností.
Poptávám dodavatele piva zn. Starobrno
Mám zájem nakupovat pivo Starobrno. Jedná se o prodejnu novinový stánek v Brně v Bystrci. Prosím,zašlete mi nabídku. Děkuji. Jordanka Spassova
BENIN; Plody moře, nápoje
Poptáváme konzervované mořské plody, pivo, nealkoholické nápoje.
Poptávám pivo zn. Rychtář Premium
Poptávám lahvové pivo Rychtář Premium, na Praze 6. Děkuji Lisec
GHANA; Potraviny a nápoje
Universal Market Investment Ltd. je firma zabývající se exportem a importem. Poptáváme potraviny a nápoje.
BELGIE; České pivo
Poptáváme dodavatele českého piva.
TOGO; Potraviny a nápoje
Poptáváme dodavatele kvalitních potravin a nápojů - pivo, plechovkové pivo, víno, brandy, ovocné džusy apod. Prosíme o seznam produktů, ceny, podrobnosti balení.
NĚMECKO; České pivo
Poptáváme pivovary, která by nám mohly dodávat české pivo do Německa.
Poptávám dodávky gurmánských potravin
Hledám dodavatele pikantních omáček (chilli a pod...) případně jiných gurmánských potravin (oleje, BBQ omáčky, koření, pivo apod...)