Poptáváme dodavatele potravin, plastových příborů
Poptáváme dodavatele: • Těstoviny • Marmelády • Čokoláda • Čokoládová poleva • Plastové příbory • Nápoje v plastu či plechu Určeno pro síť mobilních občerstvení po ČR a SR Nabízíme: • Platbu hotově v Kč či EUR • Možnost prezentace loga a dalších výrobků dodavatele, popřípadě může být vše v barvách partnera • Odkup i produktů s ...
Chlieb konzumný 1000 g tmavý a pekárenske výrobky
Pravidelná dodávka chleba konzumného 1000 g tmavého a pekárenských výrobkov
Potraviny pre Borinka ZSS Nitra
Dodávka potravín s naložením a vyložením do skladu potravin podľa požiadavky obstarávateľa
Pekárenský tovar
Predmetom zákazky je dodávka pekárenských výrobkov. Bližšia špecifikácia predmetu zákazky je súčasťou súťažných podkladov.
Pekárenské výrobky
Dodávka pekárenskych výrobkov pre potreby oddelenia liečebnej výživy a stravovania FNsP J. A. Reimana Prešov.
Pekárenské výrobky
chlieb zemiakový 1300g - 52000ks, chlieb zemiakový 600g 1/2 balený - krájaný - 30000ks, štandardný rožok 50g, - 180000ks, grahamový rožok 60g - 600ks, vianočka mramorová 200g - 600ks, makovka 80g - 3500ks, strúhanka 1000g - 1400kg, kvasnice čerstvé 1000g - 320kg
Dodávka potravin pro Sociální služby Chomutov
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka potravin pro Sociální služby Chomutov. Bližší informace jsou uvedeny v zadávací dokumentaci.
Pekárske výrobky
Predmetom zákazky je priebežné zabezpečovanie dodávky „pekárskych výrobkov“ pre ÚVTOS Hrnčiarovce nad Parnou vrátane služieb spojených s dodaním a vyložením tovaru v mieste jeho umiestnenia.
Dodávka chleba a pekárskych výrobkov pre ŠJ pri MŠ a Sociálne zariadenie v Banskej Bystrici
Verejný obstarávateľ požaduje od uchádzača zabezpečiť pravidelné dodávky chleba a pekárskych výrobkov na základe pravidelných objednávok podľa potreby prevádzok ŠJ pri MŠ a Sociálneho zariadenia - Mestské detské jasle. Súčasťou predmetu zmluvy sú súvisiace služby spojené s dopravou na určené miesta dodania a vyložením dodávaného tovaru do ...
Občerstvenie pre darcov krvi Národnej transfúznej služby SR
Zabezpecenie dodávky obcerstvenia pre darcov krvi Národnej transfúznej služby SR v nasledovnom rozsahu: 1) Cukrovinky - čokokeksy (Oplátkové rezy plnené krémovou náplňou s čokoládovou príchuťou, minimálny podiel čokoládovej príchute cca 70%. Výživové hodnoty v 100 g výrobku: Energetická hodnota cca 2100 kJ, bielkoviny cca 7,5 g, sacharidy cca ...
Potraviny pre Vek nádeje  ZSS Nové Zámky
Dodávka potravín dennej potreby s naložením a vyložení do skladu potravín v ZSS 2 x týždenne
Pečivo a rôzne potravinárske výrobky pre LIKAVU – DSS a ZpS
Predmetom obstarávania je výber dodávateľa resp. dodávateľov pečiva a rôznych potravinárskych výrobkov pre LIKAVU – DSS a ZpS v Likavke. Cenové ponuky uchádzačov budú zohľadňovať dovoz tovaru na miesto určenia t.j. budú vrátane dopravy.
Pekárenské výrobky pre Zariadenie pre seniorov a domov sociálnych služieb Čadca – Žiarec
Predmetom obstarávania je výber dodávateľa resp. dodávateľov pekárenských výrobkov pre Zariadenie pre seniorov a domov sociálnych služieb Čadca – Žiarec, vrátane jej prevádzky v Čiernom. Cenové ponuky uchádzačov budú zohľadňovať dovoz tovaru na miesto určenia t.j. budú vrátane dopravy.
Bežné potraviny pre oddelenie stravovacích služieb NOÚ
Predmetom zákazky je dodávka bežných potravín pre oddelenie stravovacích služieb verejného obstarávateľa
Dodávka hlbokomrazených pekárenských polotovarov
Predmetom zákazky je dodávanie hlbokomrazených pekárenských výrobkov podľa aktuálnych potrieb verejného obstarávateľa, vrátane služieb spojených s dodaním tovaru na miesta dodania a vyloženia tovaru do skladu na miestach dodania. Špecifikácia tovaru s určeným predpokladaným množstvom odberu je uvedená v súťažných podkladoch.
Dodávka základných potravín
Predmetom zákazky je dodávka základných potravín a služby spojenej s ich dopravou na miesta dodania a vyloženia tovaru do skladu na mieste dodania.
Dodávka cukroviniek a cukrárenských výrobkov
Predmetom zákazky je dodávka cukroviniek a cukrárenských výrobkov a služby spojenej s ich dopravou na miesta dodania a vyloženia tovaru do skladu na mieste dodania.
Potraviny
Predmetom obstarávania je výber dodávateľa na dodávanie potravinárskeho tovaru v rozsahu konzervovaná, sušená , mrazená zelenina, zaváraniny, želé, lekváre, rastlinné oleje a tuky, konzervy, ryža, múka, cukor, soľ, kakao, čokoláda, cukrovinky, cestoviny, káva, čaj, rôzne chuťové prísady a koreniny, minerálne vody, nápoje a ostatné potravinárske ...
Chlieb a iné pekárske výrobky
Dodávky chleba, pečiva, jemného pečiva, ostatných pekárskych výrobkov, cukrárskych výrobkov a droždia.
Poptávám  výrobce škvarkových tyčinek
Hledám výrobce škvarkových tyčinek.
Poptávám posypy na pečivo pro pekárnu
Poptávám posypy do 5-ti pekáren - 20 tun měsíčně: - slunečnice 6 t/M - kmín 3 t/M - mák 3 t/M - dýně 4 t/M - len 2 t/M - sezam 2 t/M Platnost cen: 1 měsíc (od 1.11. do 30.11.2012)
Poptávám dárkové gift sety Littlest
Poptávám dárkové gift sety Littlest pet shop-obsahují 1x umělohmotné vajíčko s hračkou a 1x hračku s bonbony?
Potraviny, nápoje, použité oděvy, obuv, Togo
Máme velký zájem vytvořit společný podnik s českými firmami, které chtějí obchodovat s námi v oblasti západní Afriky. Nakupujeme a importujeme potraviny a nápoje, použité oděvy a obuv.
Potraviny
Potraviny - balené potraviny, mliečne výrobky, čerstvé slepačie vajcia, mrazené výrobky, chlieb, pečivo a cukrárenské výrobky, čerstvá zelenina a ovocie, mäso a mäsové výrobky.