Poptávám větší množství Red-Bull
Poptávám větší množství Red-Bull, 250ml, clasic, dle ceny až 10 aut týdně. Platba při kontrole a přejímce zboží, on-line.
BENIN; Potraviny, potravinová aditiva
Poptáváme potraviny, rostlinné oleje na vaření, rýži, mouku, zmrazená kuřata, zmrazené ryby, konzervovaná rajčata / protlak, přísady na vaření, vína, teplé nápoje, pivo, všeobecné komodity atd.
SAUDSKÁ ARÁBIE; Potravinářské zboží
Jsme firma sídlící v Džiddě v Saúdské Arábii a specializující se na supermarkety. Poptáváme veškeré potravinářské zboží, které můžete nabídnout.
KAMERUN; Potraviny, nápoje
Jsme jedním z předních importérů a distributorů různých druhů potravin a nápojů, jako jsou ovocné džusy, víno, pivo, energetické nápoje, minerální vody, hotová jídla, konzervované potraviny atd. Importujeme a distribuujeme maloobchodníkům, butikům, supermarketům, potravinářským obchodům, kioskům, čerpacím stanicím, pivnicím, rekreačním klubům, ...
Hrubý sortiment - nákup
Paštéka hydinová, komp´ty, cestoviny, slovenská ryža, ryža guľatá, kečup, ryby v oleji, rôzne bujóny,džemy, minerálky, cukor kryštáľový a práškový, múka, ocot, soľ, olej, horčica, atď. Je uvedené v súťažných podkladoch Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: Hodnota: 73000,0000 EUR
Poptáváme výrobce energetických nápojů
Poptáváme výrobce energetických nápojů v 0,25 l plechovkách s naším firemním designem. Min. odběr 10000 ks.
AFRIKA; Nealkoholické nápoje
Poptáváme skladové zásoby nealkoholických nápojů, tj. Coca Cola, Dr. Pepper, Sprite, Redbull.
PÁKISTÁN; Nápoje
Jsme pákistánská firma, poptáváme evropské nápoje.
FRANCIE; Zemědělské produkty, potraviny, nápoje
Hledáme exportéry, distributory a dodavatele různých druhů zemědělských produktů čerstvých i sušených, všech druhů potravin a nápojů. Máme nedostatek stálých dodavatelů.
Hledáme dodavatele potravinářského zboží
Mám krámek se skladem a scháním do něj dodavatele který dodá jakékoliv zboží, které bychom prodávali v našem zastoupení,i jako výdejna teplých jídel,rychlé občerstvení,nálevna v zastoupení nějakého pivovaru a jeho podpory,pekařský krámek ,vzorková prodejna,firemní prodejna čehokoliv,přijmeme jakékoliv lukrativní nabídky s podporou jeho prodeje ...
NĚMECKO; Alkoholické nápoje, sirupy
Poptávám lihoviny, likéry, sirupy.
Popávám pronájem výdejníků vody
Výdejníky vody, pronájem za minimální odběry, včetně služeb.
TOGO; Potraviny, nápoje
Jsme renomovaná firma v Lomé v Togu, již roky importujeme potraviny / nápoje. Chtěli bychom navázat spojení s firmami nebo zprostředkovateli, kteří obchodují s uvedeným zbožím. Jsme připraveni nakupovat ve velkém množství.
NIGÉRIE; Nápoje, vína, cukrovinky
Naše společnost Chimart Nexus Limited je registrovaná firma se sídlem v Nigérii. Hledáme renomované výrobce v oblasti nápojů, vín, cukrovinek a všeobecných výrobků. Chtěli bychom podepsat smlouvu jako výhradní distributor pro trh západní Afriky.
NIGÉRIE; Papírnické zboží, nápoje
Hledáme spolehlivé výrobce, kteří by nám dodávali nápoje, víno a papírnické zboží.
TOGO; Použité oděvy, obuv, nápoje
Jsme jedním z předních západoafrických importérů a distributorů použitého oblečení, použité obuvi a tašek a pracujeme v tomto oboru již více než 25 let. V současné době hledáme dodavatele použitých oděvů a obuvi, nápojů nealkoholických i alkoholických.
NIGÉRIE; Nápoje, potravinářské produkty
Hledáme partnerství ve výrobě minerálních vod, ovocných šťáv, jogurtů, zmrzliny pro nigerijský trh.
Poptávám velkoobchodní prodej minerální vody Vincentka
Miner. voda Vincentka - kde ji lze v Praze koupit ve velkoobchodu?
KAMERUN; Potraviny, nápoje
Naše firma je jedním z předních importérů a distributorů potravin a nápojů jako víno, pivo, ovocné šťávy, energetické nápoje, minerální vody, čokoládové výrobky apod. Jsme rodinná firma a zabýváme se distribucí potravin a nápojů v Beninu a dalších západoafrických zemích. Máme zájem o navázání dlouhodobého obchodního vztahu s dodavateli.
KAMERUN; Potraviny a nápoje
Hledáme spolehlivé dodavatele níže uvedených výrobků, kteří mohou být našimi stálými dodavateli. Poptáváme: potraviny a nápoje, minerální vody, vysušené obilí atd.
TOGO; Zemědělské produkty, potraviny
Poptáváme zemědělské produkty, potraviny, instantní nudle, kostky ovoce, odstředěné mléko, zeleninu, konzervované ryby, vína, teplé nápoje, nápoje, tabák, potravinářské přísady, pekárenské produkty, rýžové výrobky, mořské plody, rajčata, sušený kokos, těstoviny, cukrovinky, cukr, olej, olivový olej, drůbež, ryby, sušené a zmrazené ryby, maso. Jsme ...
NIGÉRIE; Potraviny, nápoje
Jsem zprostředkovatel a hledám schopné dodavatele. Mohu najít odběratele pro potraviny a nápoje.
NIGÉRIE; Pramenitá voda
Jsem zprostředkovatel a hledám schopné firmy nebo jednotlivce, kteří mohou dodávat přírodní pramenitou vodu a přírodní minerální vody, v jakémkoliv balení nebo obsahu. Poptávka je vysoká, naléhavá a vyžaduje rychlou reakci s plnou specifikací produktu od výrobce nebo dodavatele.
Poptávám dodavatele RedBullu
Poptávám dodávku 300 kamionů nápoje Red Bull.
TOGO; Nápoje, olej, rajčata
Moje firma obchoduje s použitou obuví a použitými oděvy v Lomé v Togu v západní Africe. Hledáme dodavatele. Poptáváme také další produkty z ČR jako energetické nápoje, nápoje, olej na vaření a rajčata.