Potravninářské výrobky, minerální vody, Pákistán
Jsme jednou z předních exportních společnosti v Pákistánu, máme 15 let odborné kvalifikace v tomto oboru. Exportujeme celou řadu komodit jako: rýže, ovoce (mango, pomeranče), sušené ovoce, čerstvá zelenina, ovocné džusy v tetrapacku, minerální voda, pokrmové oleje a použité oleje. Hledáme importéry všech výše uvedených výrobků. Zájemci o ...
Potraviny, kosmetika, Holandsko
Poptáváme dětské pleny, kojenecké výživy, energetické nápoje, konzervovaná rajčata, vína, dámský make-up pro černou pleť, pro africký trh.
Hledám moštárnu v okolí Brna
Hledám moštárnu v okolí Moutnice (Brno-venkov).
Potraviny, nápoje, Nigérie
Jsme obchodní společnost sídlící ve východní Nigérii, máme podnikatelské zkušenosti se západním světem. Importujeme všeobecné zboží, potraviny a nápoje, potravinářská koření a byliny. Hledáme dodavatele a exportéry uvedených produktů k navázání obchodní spolupráce.
Energetický nápoj, USA
Hledáme v ČR distributory nového energetického nápoje Liquid Ninja (www.liquidninjaenergy.com). Skvělá chuť, 4 různé příchutě, velmi konkurenční cena, velká podpora od naší firmy (mluvíme česky). Zdarma zašleme reklamní materiály a vzorky.
Ořechy, javorový sirup, tuňák, Kypr
Poptávám kvalitní vlašské ořechy produkce roku 2013, čistý tmavý kvalitní javorový sirup přímo od kanadských výrobců z jejich skladů v EU bez daně, kvalitního divokého tuňáka obecného z EU.
Konzervované potraviny, nápoje, Togo
Poptáváme konzervované potraviny, konzervované ovocné šťávy, nápoje, energetické nápoje, minerální vody. Žádáme o zaslání nabídky a ceníku k prostudování.
Zemědělské výrobky, nápoje, kosmetika, Malajsie
Poptáváme zemědělské výrobky, nápoje, kosmetiku.
Zaječická minerálka, Čína
Hledám v ČR dodavatele Zaječické hořké minerálky.
Poptávám čaj Cool Tea
Poptávka - sháním čaj - COOL TEA firma Aje - Thajsko.
Potraviny, nápoje, Togo
Jsme zástupci/ konzultanti (Powell Associate and Co Ltd ), velkoobchodní distributoři, zástupci výrobců, importéři v západní Africe. Naše společnost byla založena v roce 1990 v Lomé v Togu v západní Africe. Pro Hospodářské společenství západoafrických států (ECOWAS) hledáme spolehlivé dodavatele/ výrobce nebo jednotlivce, kteří jsou schopni ...
Poptáváme dodavatele lahvové malinovky
Poptávám dodavatele malinovky ve skle nebo plastu.
Poptáváme dodavatele potravin, plastových příborů
Poptáváme dodavatele: • Těstoviny • Marmelády • Čokoláda • Čokoládová poleva • Plastové příbory • Nápoje v plastu či plechu Určeno pro síť mobilních občerstvení po ČR a SR Nabízíme: • Platbu hotově v Kč či EUR • Možnost prezentace loga a dalších výrobků dodavatele, popřípadě může být vše v barvách partnera • Odkup i produktů s ...
Mrazená hydina, mrazená zelenina, oleje, mliečne výrobky, nápoje
Predmetom zákazky je dodávka tovarov - mrazená hydina, mrazená zelenina, oleje, mliečne výrobky, nápoje. Bližšia špecifikácia predmetu zákazky je súčasťou súťažných podkladov.
Poptávám nealko nápoje
Poptávám nealkoholické nápoje-minerálky.
Dodávka všetkých druhov nápojov
Predmetom zákazky je dodávka všetkých druhov nápojov a služby spojenej s ich dopravou na miesta dodania a vyloženia tovaru do skladu na mieste dodania.
Potraviny
Predmetom obstarávania je výber dodávateľa na dodávanie potravinárskeho tovaru v rozsahu konzervovaná, sušená , mrazená zelenina, zaváraniny, želé, lekváre, rastlinné oleje a tuky, konzervy, ryža, múka, cukor, soľ, kakao, čokoláda, cukrovinky, cestoviny, káva, čaj, rôzne chuťové prísady a koreniny, minerálne vody, nápoje a ostatné potravinárske ...
Poptávám dodávky energetického nápoje značky Red Bull
Poptávám dodávky energetického nápoje značky Red Bull - pouze originál!!! Jednalo by se o 3 kamiony týdně, tj. 210.000 ks/týdně. Cena s DPH i s dopravou nesmí přesáhnout 17 Kč na kus. Hledáme seriózního dodavatele, s kterým bychom takto uzavřeli smlouvu na 2 roky!
Potravinářské výrobky, nápoje, Togo
Poptáváme potravinářské výrobky, kokosové výrobky, mléko a smetanu, zeleninu, instantní polévky, nápoje, instantní nudle, rýži, vína, rajčata, sušený kokosový prášek, těstoviny, cukrovinky, výrobky pro zdravotní péči, olej, cukr, olivový olej, drůbež, ryby, sušené a zmrazené ryby, maso, mořské plody, požárnické výrobky, konzervované ...
Potraviny, nápoje, použité oděvy, obuv, Togo
Máme velký zájem vytvořit společný podnik s českými firmami, které chtějí obchodovat s námi v oblasti západní Afriky. Nakupujeme a importujeme potraviny a nápoje, použité oděvy a obuv.
Dodávka potravin
Předmětem plnění veřejné zakázky bude dodávka potravin pro zajištění provozu stravování zadavatelem. Zadavatel dle § 98 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen „zákon“) rozdělil veřejnou zakázku na 6 částí, tj. 1. část zajištění dodávek potravinářského sortimentu, koření a nápojů, 2. část zajištění dodávek masa a masných ...
Potraviny, nápoje, léky, Benin
Od spolehlivých firem v ČR poptáváme potraviny a nápoje, léky apod. Rovněž exportujeme živá zvířata z Afriky.
Poptávám dodavatele potravinářských výrobků
Poptávám dodavatele: Popis: dodavatel potravinářských výrobků Druh: - konzervované potraviny nenáročné na teplotu v době převozu a skladování - typicky české a moravské potravinářské výrobky - olomoucké tvarůžky - hermelín - utopenci - pivo - víno - moravské, mělnické - pálenky - piškoty - studenská pečeť - aj. Cena: dohodou
Poptávám dodavatele zboží pro restauraci
Dobrý den, za dva měsíce budeme otevírat restauraci. Sháním všechny dodavatele - cigarety, zmrzliny, alkohol, nealko. nápoje, koloniál, ovoce, zeleninu apd.
Rámcová smlouva - dodávka potravinářských výrobků pro Nemocnici Na Homolce
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy se třemi uchazeči, ve které jsou vymezeny podmínky, na základě nichž budou mezi zadavatelem (kupujícím) a uchazeči (prodávajícími), uzavírány samostatné kupní smlouvy na dodávky potravinářských výrobků.