ŠPANĚLSKO; Obchodní spolupráce
Jsme jednou z předních firem zabývajících se nákupem a prodejem všeobecného zboží. Hledáme firmy, které by měly zájem o navázání obchodní spolupráce.
Poptáváme dodavatele potravin ,drogerie a nápojů
Popis poptávky: Hledáme dodavatele pro pro nově otevřený velkoobchod a maloobchod na Praze 9. Sortiment: potraviny, pochutiny, nápoje, drogerie, zákl. ovoce a zelenina. V PŘÍPADĚ OPRAVDU ZAJÍMAVÝCH CEN NÁS ZAJÍMÁ JAKÝKOLI SORTIMENT!!! Nezajímají nás drahé a luxusní výrobky, budeme nabízet pouze levné zboží s co možná nejzajímavějšími cenami ve ...
KAMERUN; Textil, potraviny, nápoje
Hledáme české výrobce a exportéry různých výrobků jako jsou trička, přikrývky, potraviny a nápoje, módní tašky, jutové tašky, minerální vody atd.
Dodanie alkoholických a nealkoholických nápojov a tabakových výrobkov
Dodanie alkoholických a nealkoholických nápojov a tabakových výrobkov pre zariadenia verejného obstarávateľa Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: Hodnota: 116 287,5100 EUR
TOGO; Zelenina, potraviny
Jsme renomovaná firma v Lomé v Togu. Poptáváme brambory, čerstvá rajčata, čerstvé papriky, konzervované potraviny, čerstvou cibuli, rýži ovocné džusy, těstoviny, rajský protlak atd.
BENIN; Alko, nealko nápoje
Hledáme výrobce a dodavatele nápojů v ČR a Evropě. UGOCHUKWU INTERENATIONAL se svými marketingovými dovednostmi pomáhá výrobcům při vytváření povědomí o jejich produktech a službách, rovněž zastupuje mnoho obchodních partnerů v západní Africe. Zabýváme se importem a distribucí všech druhů vín, ovocných džusů a dalších souvisejících nápojů v ...
VB; Potraviny, nápoje
Poptáváme potraviny a nápoje, tj. vína, piva a lihoviny. Hledáme pravidelné dodavatele v ČR a na Slovensku.
GABON; Potraviny, domácí spotřebiče, použité zboží
Jsme jedním z předních importérů použitého zboží, potravin, zeleniny, ovoce, domácích spotřebičů a dalšího zboží, o které je zájem na trhu. Máme již dodavatele z řady zemí, ale rádi bychom rozšířili své obchodní vztahy s dalšími zeměmi. Hledáme výrobce a exportéry uvedených výrobků a rovněž firmy, které by chtěly mít zástupce v Gabonu.
BENIN; Minerální vody, konzervované potraviny, nápoje
Jsme dovozce minerální vody, konzervovaných potravin a nápojů, hledáme spolehlivé výrobce, exportéry nebo dodavatele k navázání vzájemně výhodného obchodování.
BENIN; Potraviny, nápoje
Hledáme výrobce potravin a nápojů. Máme zájem nakupovat ve velkém množství, bude-li cena odpovídat kvalitě. Proto žádáme o zaslání cenové nabídky.
TOGO; Textilie, potraviny, kosmet. a drogistické zboží, dlaždice
Poptáváme koberce, koberečky, dlaždice, oděvy, textil, kožené výrobky, šperky, kosmetiku, produkty péče o zdraví, čisticí prostředky, toaletní potřeby, potraviny, nápoje. Také hledáme firmy, pro které bychom se stali výhradními zástupci v západní Africe.
TOGO; Kosmetika, potraviny, textil, obuv
Poptáváme výrobky péče o zdraví a tělo, kosmetiku, nápoje, konzervované potraviny, oděvy, potřeby k setí, textil, obuv, kožené výrobky všeho druhu, šátky atd.
KAMERUN; Potraviny
Jsme mezinárodní renomovaná distribuční firma v Kamerunu. Momentálně hledáme spolehlivého dodavatele rýže, potravin a nápojů pro připravovaný program boje proti chudobě.
KAMERUN; Trička, minerální vody
Hledáme dodavatele oděvů, hlavně triček, a minerální vody v lahvích.
BENIN; Ojeté pneumatiky, použité oděvy a obuv
Hledáme spolehlivého dodavatele použitého oblečení, obuvi, ojetých pneumatik. Máme také zájem zastupovat a propagovat jakoukoliv společnost v západní Africe a navázat dobrou obchodní spolupráci. Rovněž exportujeme ananasy a kokosy pro výrobce džusů.
TOGO; Potraviny, nápoje
Hledáme dodavatele balených minerálních vod a dalších potravin a nápojů, kteří nám mohou dodávat ve velkém množství.
JIŽNÍ AFRIKA; Mléko, vody, olej
Jsme dobře zavedená firma v Jižní Africe, exportujeme sušené mléko, minerální vody a stolní / slunečnicový olej. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Hledáme dodavatele českých produktů pro MO
Hledáme dodavatele sortimentu knih, dárkového zboží, výrobků chráněných dílen, výrobků hobby potřeb pro sport, dům a zahradu (včetně semen a sadby ) a dodavatele sortimentu drogerie, volně prodejných léků, bylinných přípravků, zdravotnického materiálu a trvanlivých potravinářských specialit a nápojů. Upřednostňujeme české výrobky. Dále hledáme ...
TOGO; Potraviny, kosmetika
Poptáváme potraviny, instantní nudle, kostky ovoce, odstředěné mléko, zeleninu, konzervované ryby, vína, teplé nápoje, nápoje, kosmetické přípravky, tabák, potravinářské přísady, pekárenské produkty, rýžové výrobky, mořské plody, potravinářské stroje, rajčata, sušený kokos, těstoviny, cukrovinky, cukr, olej, olivový olej, drůbež, ryby, sušené a ...
BENIN; Kosmetika, zdravotnické potřeby, optika, potraviny
Hledáme spolehlivé exportéry a dodavatele kosmetiky, toaletních potřeb, zdravotnických potřeb, potravin a nápojů, optického zboží. Jsme importní, distributorská a velkoobchodní firma v Beninu a rádi bychom obchodovali s firmami, které nám zaručí možnost pravidelného nákupu.
Poptávám dodavatele přírodních nealko nápojů
OKF Aloe Vera Drink nápoj bez přidaného cukru, s kousky dužiny Aloe Vera bohaté na kalcium a vitamíny C a E. 0,5l. 1,5l. značka
TOGO; Potraviny, nápoje
E.U.BROTHERS COMPANY má pobočky v 5 západoafrických zemích a zabývá se obchodováním všeobecně, ale hlavně s potravinami a nápoji. Hledáme dodavatele.
MONGOLSKO; Zboží pro supermarket
Naše firma plánuje otevření nového supermarketu o rozloze 440 m2 v hlavním městě Mongolska, Ulánbátaru. Hledáme dodavatele (exportéry). Rádi bychom dostali katalog a ceník zboží pro supermarket a další informace.
TOGO; Potraviny, energetické nápoje
Poptáváme rýži, minerální vodu, kukuřičnou mouku, energetické nápoje, sušené ryby, slunečnicový olej, pšeničnou mouku, sóju, vanilku, tapiokový škrob, těstoviny, sardinky, fazole, sušené mléko.
TOGO; Potraviny, nápoje
Poptáváme potraviny a nápoje, sušené drcené hovězí maso, minerální vodu, čistou přírodní pitnou vodu a smíšené zboží.