Kosmetika, víno, zmrazené ryby, drůbež, Benin
Jsme jedním z předních importérů / distributorů kosmetiky, vína, zmrazených ryb, zmrazených kuřat atd. a hledáme exportéry nebo dodavatele.
Potraviny pre školské jedálne
Priebežná dodávka tovarov pre školské jedálne Kráľovský Chlmec
Potraviny, Togo
Hledáme dodavatele potravin.
Poptávám dodavatele mražených zákusků
Poptávám dodavatele mražených zákusků Hledám dodavatele mražených zákusků pro svou provozovnu.
Potraviny CLEMENTIA ZSS Kovarce
Predmetom zákazky je nákup a dovoz potravín pre CLEMENTIA Zariadenie sociálnych služieb Kovarce, ul. SNP č. 11, 956 15 Kovarce podľa zoznamu v bode II.2.1
Mrazené potraviny pre ŠDaJ UPJŠ
Predmetom obstarávania je zabezpečovanie dodávok mrazených potravín na základe samostatných objednávok podľa potreby verejného obstarávateľa. Súčasťou predmetu zákazky sú súvisiace služby spojené s dopravou na miesto dodania, naložením a vyložením dodávaného tovaru do skladu na mieste dodania.
Dodávky trvanlivých potravin
Předmětem této veřejné zakázky je plnění spočívající v průběžných dodávkách trvanlivých potravin, a to po dobu 12 měsíců. Jednotlivé zadavatelem požadované druhy komodit jsou uvedeny v příloze č. 1 ke smlouvě - cenová tabulka. V těch zadavatel také uvádí předpokládané odebrané množství jednotlivých komodit v rámci jednotlivých částí veřejné ...
Dodávky drůbežího masa
Předmětem této veřejné zakázky je plnění spočívající v průběžných dodávkách chlazeného a mraženého drůbežího masa, a to po dobu 12 měsíců. Veřejná zakázka je na základě územního principu rozdělena na 4 části.
Mořské plody, Vietnam
Dodáváme mořské plody z Vietnamu, našimi hlavními produkty jsou zmrazené krevety, sépie, olihně, chobotnice, pangasius kambodžský. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli.
Zabezpečovanie dodávok mrazených potravín pre ŠDaJ UPJŠ
Predmetom obstarávania je zabezpečovanie dodávok mrazených potravín na základe samostatných objednávok podľa potreby verejného obstarávateľa. Súčasťou predmetu zákazky sú súvisiace služby spojené s dopravou na miesto dodania, naložením a vyložením dodávaného tovaru do skladu na mieste dodania.
Mořské plody, arašídy, zeolit, Senegal
Jsme prodejci zlatého prachu a prutů, surových diamantů, močoviny, zeolitu, mražených a sušených mořských plodů, arašídů atd. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli.
Potraviny, maso, zemědělské produkty, hnojiva, Togo
Poptáváme potraviny, zemědělské produkty, kokosové výrobky, produkty z mléka a smetany, zeleninu, instantní polévky, nápoje, instantní nudle, rýži, vína, rajčata, sušený kokosový prášek, těstoviny, cukrovinky, olej, cukr, olivový olej, drůbež, ryby, sušené a zmrazené ryby, maso, mořské plody, konzervované potraviny, močovinu, hnojiva atd. Jsme ...
Minerální vody, džusy, jogurt, zmrzlina, Nigérie
Hledáme výrobní firmu, která chce vstoupit na nigerijský trh. Chtěli bychom provádět marketing a distribuci jejích výrobků na velkém nigerijském trhu. Také hledáme spolupráci na výrobě minerálních vod, ovocných džusů, jogurtů, zmrzlin pro nigerijský trh. Jsme rovněž schopni doávat za dobré ceny produkty z afrického trhu a surovou ropu Bonny ...
Potraviny, nápoje, léčiva, Francie
Poptáváme výrobky zdravotní péče, všechny druhy potravin a nápojů.
Poptávám dodavatele potravin
Dobrý den, budu si otevírat potraviny - večerku. Sháním všechny dodavatele - cigarety, zmrzliny, alkohol, nealko. nápoje, koloniál apd.
Mražené filé, Vietnam
Jsme vietnamská firma Cantho Import Export Seafood JSC (CASEAMEX) a specializujeme se na zpracování a export mraženého Pangasia v mnoha druzích, a to zejména mraženého filé z Pangasia. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s importéry zmrazených mořských produktů. www.caseamex.com
Trvanlivé potraviny
Trvanlivé potraviny pre pacientov a zamestnancov nemocnice.
Hlbokomrazené potraviny
Hlbokomrazené potraviny pre pacientov a zamestnancov nemocnice
Dodanie potravín pre zdravotnícke zariadenie v Piešťanoch
Dodanie potravín (mäso a mäsové výrobky, mliečne výrobky, vajcia, pekárenské výrobky, mrazené potraviny,zelenina, ovocie, základné potraviny) pre zdravotnícke zariadenie verejného obstarávateľa v Piešťanoch.
Dodanie potravín pre zdravotnícke zariadenia vo Vysokých Tatrách
Dodanie potravín (mäso a mäsové výrobky, mliečne výrobky, vajcia, pekárenské výrobky, mrazené potraviny,zelenina, ovocie, základné potraviny) pre zdravotnícke zariadenia verejného obstarávateľa vo VysokýchTatrách.
Dodávky drůbežího masa
Předmětem této veřejné zakázky je plnění spočívající v průběžných dodávkách chlazeného a mraženého drůbežího masa, a to po dobu 24 měsíců. Veřejná zakázka je na základě územního principu rozdělena na 4 části.
Potraviny, léčiva, hnojiva, Togo
Poptáváme ájurvédská léčiva, potraviny, zemědělské produkty, kokosové výrobky, produkty z mléka a smetany, zeleninu, instantní polévky, nápoje, kosmetické přípravky, instantní nudle, rýži, vína, rajčata, sušený kokosový prášek, těstoviny, nápoje, cukrovinky, olej, cukr, drůbež, ryby, sušené a zmrazené ryby, maso, mořské plody, konzervované ...
Mořské plody, maso, Ghana
Poptáváme mražené mořské plody jako ryby, maso a kuřecí maso pro západní Afriku. Hledáme dodavatele, chtěli bychom být jeho obchodním zástupcem nebo distributorem. Také jsme schopni dodávat všechny druhy okopanin a pomeranče a ananasy, hledáme odběratele.
Vepřové díly, kuřecí pařáty, Thajsko
Jsme zpracovatel, exportér a importér mořských plodů v Thajsku. Hledáme dobrého a spolehlivého dodavatele, který je schopen dodávat pravidelně velký objem mražených vepřových jater a dalších částí těla. Máme také zájem o mražené kuřecí pařáty (ne stehna) jednotlivě hluboce zmrazené.