Dodávky mraženého zboží
Zajištění dodávek mraženého zboží (drůbeže, ryb, zeleniny)
Poptáváme dodavatele kalibrovaných kuřat
Poptávám dodavatele kalibrovaných grilovaných šokově zamražených kuřat, popřípadě kalibrovaných čerstvých kuřat.
Dodávky mraženého zboží
Zajištění dodávek mraženého zboží (drůbeže, ryb, zeleniny)
PotravinyII. - Mäso a mäsové výrobky, chlieb a pekárenské výrobky, mrazené potraviny
Predmetom zákazky je dodávka potravín - Mäsa a mäsových výrobkov, chleba a pekárenských výrobkov, mrazených potravín. Podrobný opis tvorí prílohu č. 1 súťažných podkladov.
Použité zboží, Togo
Hledáme spolehlivé dodavatele zbytků textilu a kůže, použitého oblečení, použité obuvi a použitých tašek, skladových zásob plachet a tapet, použitých počítačů, ojetých osobních, dodávkových a nákladních automobilů, mražených potravin, čerstvých jablek a hrušek.
Dodávka potravín pre jedáleň SPP v Bratislave
Nákup potravín pre prípravu stravy v jedálni SPP v Bratislave rozdelená na časti: Časť 1. - Mäso a mäsové výrobky, Časť 2. - Ovocie a zelenina, Časť 3. - Mrazené výrobky, Časť 4. - Mliečne výrobky, Časť 5. - Trvanlivé potraviny (suché), Časť 6. - Chlieb a pečivo Časť 7. - Sirupy do posmixu SPP poskytuje stravovacie služby svojim ...
Dodanie tovaru - potraviny, mäso a mäsové výrobky pre DSS LIBERTAS Lučenec
Predmetom zákazky je zabezpečenie dodávok mäsa a mäsových výrobkov podľa ponuky predávajúceho a objednávok kupujúceho
Mäso a mäsové výrobky pre ZpS a DSS Žilina - Karpatská Žilina
Predmetom zákazky je výber dodávateľa/ľov mäsa a mäsových výrobkov, mrazenej a chladenej hydiny a mäsových konzerv pre Zariadenie pre seniorov a domov sociálnych služieb, Karpatská 8,9, 010 08 Žilina . Cenové ponuky uchádzačov budú zohľadňovať dovoz tovaru na miesto určenia, t.j. budú vrátane dopravy.
Mrazená a chladená hydina pre ŠDaJ UPJŚ v Košiciach
Predmetom zákazky je dodávka mrazenej a chladenej hydiny: sliepky mrazené, kuracie rezne nekalibrované nešťavnaté mrazené, morčacie prsia nešťavnaté mrazené, kuracie stehno kalibrované mrazené, kačacie prsia mrazené, kačka celá mrazená, hus celá mrazená, husacie trupy mrazené, kuracia zmes na polievku - mrazená, kuracie krídelka mrazené, mrazené ...
Použité zboží, Togo
Hledáme spolehlivé dodavatele zbytků textilu a kůže, použitého oblečení, obuvi a kabelek, plachet a tapet, použitých počítačů, ojetých osobních, dodávkových a nákladních automobilů, mražených potravin atd.
Potraviny pre školské jedálne – mrazené ryby, mrazená hydina a mrazená zelenina
Predmetom zákazky je dodávka tovarov mrazené ryby, mrazená hydina a mrazená zelenina
Máslo stolní, jeho převzetí a ochraňování
Předmětem VZ je převzetí 425,76 tun másla stolního a jeho ochraňování na dobu určitou. Převzetím se rozumí vyskladnění od současného ochraňovatele a jeho naskladnění do skladů nového ochraňovatele. Ochraňováním HR se rozumí odborná péče v rozsahu a v souladu s podmínkami stanovenými v přiloženém návrhu smlouvy, jejich skladování a obměna. Máslo ...
Mrazená hydina a ryby
Predmetom zákazky je dodávka mrazenej hydiny a rýb, vrátane dovozu na miesto dodania, pre Univerzitnú nemocnicu Martin. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
Mrazené potraviny a vajcia pre potreby nemocnice v Leviciach a Topoľčanoch
Predmetom zákazky je dodávka mrazených potravín a vajec pre potreby nemocnice v Leviciach a Topoľčanoch. Podrobný opis predmetu zákazky tvorí prílohu č.1 súťažných podkladov.
Mrazená hydina
Kuracie stehná kalibrované 220g,240g,Kuracie prsia, Kuracia pečienka, Sliepka
Základné potraviny, mliečne a mrazené výrobky
Predmetom zákazky je dodávka základných potravín, mliečnych, mrazených výrobkov a služby spojené s ich dodávkou na obdobie 48 mesiacov, respektíve do vyčerpania finančného limitu maximálnej celkovej ceny za predpokladané množstvo, podľa toho, ktorá skutočnosť nastane skôr. Predmet zákazky bude rozdelený na časti podľa miesta dodania: Časť 1: ...
Hlbokozmrazené potraviny
Predmetom zákazky je dodávka mrazených polotovarov, zeleniny a mäsa v zložení: mrazená zelenina-mexická zmes, mrazená zelenina-zeleninová zmes polievková, mrazená zelenina-čínska zmes, mrazená zelenina Wok clasic: paprika žltá, červená, brokolica, petržlen, čierna huba, vodný gaštan, kel ružičkový, kel rezaný, špenát pretlak, karfiol ruže, tekvica ...
Dodávky mraženého zboží
Zajištění dodávek mraženého zboží (drůbeže, ryb, zeleniny)
Dodávka hlboko zmrazených potravín
Predmetom zákazky je dodávka hlboko zmrazených potravín pre Stravovacie zariadenie Žilinskej univerzity v Žiline. Uvedené množstvá sú orientačné, závislé na odbyte Stravovacieho zariadenia. Podrobnosti sú uvedené v súťažných podkladoch.
Mořské plody, Vietnam
Rád bych navázal obchodní spolupráci se zákazníky, kteří má zájem o vietnamské mořské plody. Mám 10 let zkušeností v oboru krevet pro japonskou firmu. Nyní pracuji samostatně pro ty, kdo potřebují zástupce ve Vietnamu.
Poptáváme dodavatele chlazeného lososa
Poptávám: losos celý chlazený Množství: 60 kg Místo dodání: Tábor Termín: ihned Spolupráce: dlouhodobá
Poptáváme dodavatele mražených malin
Poptávám: mražené maliny Kvalita: industriální (nezáleží na velikosti, mohou obsahovat úlomky, kuličky, není nutno celé plody) Množství: 15 tun Místo dodání: Zlín Termín: ihned Spolupráce: dlouhodobá
Použité zboží, Togo
Hledáme spolehlivé dodavatele zbytků textilií a kůže, použitého oblečení, obuvi a kabelek, plachet a tapet, použitých počítačů, ojetých osobních, dodávkových a nákladních automobilů, mražených potravin atd.
Dodávky mraženého zboží
Zajištění dodávek mraženého zboží (drůbeže, ryb, zeleniny)
Dodávky mražených výrobků pro Karlovarskou krajskou nemocnici a.s.
Předmětem veřejné zakázky je zajištění pravidelných dodávek mražených výrobků pro Karlovarskou krajskou nemocnici a.s.. Bude uzavřena rámcová smlouva na dobu dvou let, s maximálně třemi uchazeči, kteří se při hodnocení nabídek umístí na prvním až třetím místě.