Poptávám dodavatele masných produktů
Poptávam plochá vepřová žebra,chlazená nebo mražená.(100-300 kg týdně)
INDIE; Mořské plody
Jsme zavedený indický exportér mořských plodů čerstvých i zmrazených. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce. Můžeme vám dodávat tuňáka, černé tygří krevety, krevety Vanami, bílé chobotničky, mušle, olihně, celé čisté sépie.
KANADA; Kuřecí nohy
Poptáváme kuřecí nohy.
Poptávám dodavatele mraženého kuřecího masa
Zmražené kuřecí prsní řízky, baleno po 1kg nebo 2 kg 10 000 kg/měsíc pro začatek.
Hledáme dodavatele potravinářského zboží
Mám krámek se skladem a scháním do něj dodavatele který dodá jakékoliv zboží, které bychom prodávali v našem zastoupení,i jako výdejna teplých jídel,rychlé občerstvení,nálevna v zastoupení nějakého pivovaru a jeho podpory,pekařský krámek ,vzorková prodejna,firemní prodejna čehokoliv,přijmeme jakékoliv lukrativní nabídky s podporou jeho prodeje ...
TOGO; Potraviny, nápoje
Jsme renomovaná firma v Lomé v Togu, již roky importujeme potraviny / nápoje. Chtěli bychom navázat spojení s firmami nebo zprostředkovateli, kteří obchodují s uvedeným zbožím. Jsme připraveni nakupovat ve velkém množství.
BENIN; Zmrazené maso, ryby, čerstvé ovoce
Jsme firma sídlící v Beninu, importujeme zmrazené ryby, zmrazené kuřecí díly a čerstvé ovoce jako jablka a hrozny. Hledáme v ČR spolehlivého dodavatele k partnerství.
INDIE; Potravinářské, farmaceutické výrobky
Hledáme v ČR importéry potravinářských a farmaceutických výrobků.
NIGÉRIE; Nápoje, potravinářské produkty
Hledáme partnerství ve výrobě minerálních vod, ovocných šťáv, jogurtů, zmrzliny pro nigerijský trh.
TOGO; Potraviny
Poptáváme sušené maso, čerstvé maso, čaje, nápoje, těstoviny, instantní nudle, ovocné šťávy, zeleninu, mořské plody, rajský protlak, polévky, olivové oleje, ovoce, potravinářské výrobky, rýžové produkty, víno, rajčata, sušený kokos, sušené kokosové mléko, cukr, olej, drůbež, ryby, sušené/ zmrazené ryby atd. Jsme velkoobchodní prodejci uvedených ...
KAMERUN; Potraviny a nápoje
Hledáme spolehlivé dodavatele níže uvedených výrobků, kteří mohou být našimi stálými dodavateli. Poptáváme: potraviny a nápoje, minerální vody, vysušené obilí atd.
TOGO; Zemědělské produkty, potraviny
Poptáváme zemědělské produkty, potraviny, instantní nudle, kostky ovoce, odstředěné mléko, zeleninu, konzervované ryby, vína, teplé nápoje, nápoje, tabák, potravinářské přísady, pekárenské produkty, rýžové výrobky, mořské plody, rajčata, sušený kokos, těstoviny, cukrovinky, cukr, olej, olivový olej, drůbež, ryby, sušené a zmrazené ryby, maso. Jsme ...
PÁKISTÁN; Potravinářské produkty
Naše firma Rakaposhi Traders slouží pákistánskému potravinářskému průmyslu již desetiletí různými produkty a službami. V seznamu zákazníků máme prestižní výrobce potravin v zemi. Hledáme renomované firmy, aby podepsaly dohodu o právech následného prodeje pro oblast Pákistánu.
Chladené a hlbokozmrazené hydinové mäso pre vojenské útvary a zariadenia Ministerstva obrany SR
Dodávky chladeného a hlboko zmrazeného hydinového mäsa pre vojenské útvary a zariadenia Ministerstva obrany SR a ozbrojených síl Slovenskej republiky: Kurča celé hlboko zmrazené a chladené, hydinové diely z kurčaťa, kačice a morky hlboko zmrazené a chladené, kuracie a morčacie pečienky hlboko zmrazené. Kurča celé bez drobkov, kalibrované 1 200g ...
TOGO; Potravinářské produkty
Naše firma je jednou z předních importních základen v Togu a má pobočky v mnoha částech Afriky. Hledáme spolehlivé dodavatele / výrobce potravinářských produktů. Zájemce o dodávky žádáme, aby nám poskytli kompletní informace o firmě, specifikace a ceník produktů.
Poptávám dodavatele mražených baget
Poptávám dodavatele mražených baget: požaduji velikost 21 - 24 cm odběr cca 500 - 700 týdně. cena rozhodující. nabídky prosím zasílat elektronicky. Děkuji.
EGYPT; Ovoce, zelenina, byliny, koření, osiva
Exportujeme všechny druhy zeleniny a ovoce. Čerstvé ovoce a zelenina: citrusové plody, meruňky, mango, guava, melouny, broskve, hrozny, jahody, švestky, artyčoky, kajenský pepř, čerstvá cibule, zelené cibulky, fazole, česnek, barevné papriky, brokolice, cukety, rajčata. Sušené: cibule, česnekový prášek, prášková paprika, špenát, zelí, celerový ...
INDIE; Mořské plody
Jsme exportér čerstvých a mražených mořských plodů. Náš závod má certifikaci HACCP. Dodáváme žlutého tuňáka, mečouna, mahi mahi, kanice červeného, filety a části. Dále sépie, chobotnice, krevety. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Poptáváme dodavatele mražených zákusků
Hledáme dodavatele mražených výrobků: - dorty a zákusky vlastní výroby - dorty z dovozu Německo - Makro, Tesco. Pro cukrárnu v městě Martin - Slovensko. Prosíme foto výrobků, cenu za kus a dodací lhůty.
GABON; Potraviny, ovoce, zelenina
Jsme jedním z předních importérů potravin, zeleniny, ovoce. Podnikáme v tomto oboru již mnoho let, máme velké dodavatele z USA, Evropy a Asie. Rádi bychom rozšířili obchodní vztahy s dalšími zeměmi. Máme zájem o stálé měsíční dodávky výrobků do Gabonu a chtěli bychom působit jako zástupce nebo výhradní zástupce dodavatelské firmy.
TOGO; Zemědělské produkty, potraviny
Poptáváme zemědělské produkty, potraviny, instantní nudle, kostky ovoce, odstředěné mléko, zeleninu, konzervované ryby, vína, nápoje, potravinářská aditiva, pekařské produkty, rýžové produkty, mořské plody, rajčata, sušený kokosový prášek, těstoviny, cukrárenské produkty, cukr, olej, olivový olej, drůbež, ryby, sušené ryby, zmrazené maso. Jsme ...
BANGLADÉŠ; Krevety
Hledám odběratele krevet v EU.
BENIN; Mražené makrely, sardinky
Hledáme dodavatele mražených makrel a sardinek. Naše firma je jedním z největších importérů tohoto zboží v Africe, jsme schopni importovat pravidelně 10x40 ft kontejnerů měsíčně.
Dodávka hlbokomrazených pekárenských výrobkov
Predmetom zákazky je dodávanie hlbokomrazených pekárenských výrobkov podľa aktuálnych potrieb verejného obstarávateľa, vrátane služieb spojených s dodaním tovaru na miesta dodania a vyloženia tovaru do skladu na miestach dodania. Špecifikácia tovaru: syrový pagáčik, tvarohový koláčik, syrový snack, celozrnná tyčinka, škoricový slimáčik, lekvárový ...
NIGÉRIE; Nealko nápoje, mléčné produkty
Hledáme výrobní firmu, která chce vstoupit na nigerijský trh. Máme zájem provádět marketing a distribuci jejích produktů na valkém nigerijském trhu. Rovněž hledáme partnerství ve výrobě minerálních vod, ovocných šťáv, jogurtů, zmrzliny pro nigerijský trh.