Poskytování stravování v provozní budově ND, Anenské nám. 2, Praha 1
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky je poskytování stravovacích služeb v provozní budově ND, Anenské nám.2, Praha 1. Předmět plnění je podrobně vymezen podmínkami v textové části zadávací dokumentace.
Poptávám cukrářskou výrobu
Poptávám výrobu dortu 3D ve tvaru plachetnice dle fota
Poptáváme prostory pro oslavu v Praze
HLEDÁME PROSTOR V PRAZE PRO KONÁNÍ RODINNÉ OSLAVY PRO CCA 40-50 OSOB. TERMÍN: prosinec 2009 POŽADAVEK: kuchyňka a sociální zařízení Zn.: vlastní jídlo i pití
Poptávám dodávku lahůdek
Mám zájem o malé pohoštění pro 25 novinářů, mám zájem o malé chlebíčky, jednohubky a podobně nic více max. 2 druhy od každého 50 ks.Prosím cenové nabídky.
Poptáváme výrobnu lahůdek
Hledám výrobnu chlebíčků /lahůdek/ v okolí Neratovic pro pravidelný odběr do obchodu. Děkuji. Procházka
Poptáváme ubytování pro 70 osob
Na termín 3.-4.10.2008 poptáváme pro skupinu cca 60-70 osob: - ubytování z 3. na 4.10. - přednáškový sál po celou dobu pobytu. V pátek, 3. října: - oběd, coffee breaky, večerě - návšteva blízkého vinného sklípku: degustace, posezení a konzumace sudové víno a pravý moravský burčák! V sobotu, 4. října: - snídaně, coffee breaky, ...
Poptávám dodavatele obědů pro kavárnu
Hledám dovozce poledních menu do brněnské kavárny
Poptáváme pronájem prostor ke školení
Poptáváme salónek na firemní školení pro 10 osob v Brně, na termín 16. 7. Nabídky prosím zasílejte pouze na e-mail.
Poptávám zajištění občerstvení v Blatné
Poptávám dodavatele na jednorázovou akci v Blatné (Strakonice) Zajištění jednoduchého občerstvení pro 25 osob. Káva,čaj, chlebíčky, párky, nealko, zákusky.
Prodejce hlemýžďů hledá obchodní spolupráci
200612903; Řecká firma specializující se na prodej čerstvých a mražených hlemýžďů - Helix Aspersa (Petit-Gris) a Vermiculata (Rigatella) hledá obchodní spolupráci za účelem exportu svých produktů Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Poptáváme dovážku jídel do firmy
Poptáváme firmy,které se zabývají vařením a rozvozem jídel do firem. Střední Čechy.
Poptáváme pronájem konferenčního sálu
Sháníme pronájem konferenčního sálu pro 40 lidí, v termínu 9/11/2006, v době od 14.00 - 24.00. hod. K dispozici by mělo být i zábavní, sportovní nebo herní zařízení (např. bowling). Kraj Vysočina a Jihomoravský kraj.
Hledám firmu na zajištění akce pro 30 lidí
Poptávám firmy, zabývající se cateringovými službami. Potřebuji v Třebíči zajistit firemní akci pro cca 30 lidí v sídle firmy.