GHANA; Potraviny a nápoje
Universal Market Investment Ltd. je firma zabývající se exportem a importem. Poptáváme potraviny a nápoje.
KEŇA; Káva
Hledáme evropské odběratele kávy ve velkém množství. Nabízíme arabskou kávu stanadrní i pro labužníky, balenou v průhledných pevných plastových sáčcích, různé hmotnosti. Balení může být i pod vlastní značkou klienta. Kvalita našich produktů je vysoce ceněna na mezinárodních trzích.
UGANDA; Čaj, káva, zelenina, ryby
Firma Baususu International Limited exportuje černý čaj, kávu, zeleninu a mražené ryby (okoun, tilapie). Hledáme seriozního a profesionálního importéra za účelem obchodní spolupráce.
BENIN; Potraviny, nápoje, zdravotnické produkty
Zabýváme se dovozem a vývozem smíšeného zboží, potravin, nápojů a zdravotnických produktů. Hledáme dodavatele a žádáme o zaslání nabídky výrobků a také informací o obchodních podmínkách.
CHORVATSKO; Bylinné směsi na čaj
Rádi bychom se stali dodavatelem bylinných směsí, monodrog (čaj na hubnutí) pro českou firmu, která se zabývá balením čajů. Naše webové stránky: www.jan-spider.hr Zásobujeme také Podravku, Teekanne v Německu čajem. Očekáváme firemní kontakty.
Hledáme dodavatele prodkutů Hot Apple
Hledám dodavatele produktů Hot Apple a kapslí Dolce Gusto pro muj eshop.
TOGO; Oblečení, jídlo, nápoje
Poptáváme oblečení, jídlo a nápoje.
NIGÉRIE; Potravinářské produkty
Máme zájem importovat všechny druhy potravinářských produktů.
TOGO; Alkoholické nápoje, čaj
Dangote And Sons Co Ltd je obchodní společnost, která obchoduje se všemi druhy vín. Hledáme dodavatele vodky, vín a čaje. Máme zájem o navázání dlouhodobé obchodní spolupráce.
BENIN; Potraviny a nápoje
Jsme Agrisatch Benin Foods Sarl, vládou schválená a registrovaná společnost. Hledáme výrobce / dodavatele všeobecného potravinářského zboží, masných výrobků, vína a nápojů: konzervované potraviny, konzervované ovocné šťávy, sušené mléko, sardinky, tuňák, masné výrobky, rýže, vína.
V. BRITÁNIE; Potraviny, nápoje
Hledáme exportéry potravin a nápojů.
THAJSKO; Instantní káva s ženšenem
Jsme vývozce instantní kávy se ženšenem do různých zemí. Tento produkt je bestselerem č.1 v Thajsku. Produkt obsahuje dobré složky: 1. kvalitní kávové boby 2. fruktóza 3. nemléčná rostlinná smetana 4. velmi kvalitní ženšen 5. minerály a vitamíny Obsah kofeinu pouze 0,10%. Máme 2 velikosti balení podle vašeho výběru: Malé balení: 40 ...
POLSKO; Rychloobrátkové zboží
Jsme mezinárodní obchodní společnost a obchodujeme s rychloobrátkovým zbožím, jako COCA-COLA, RED BULL, čokoláda MILKA, NESCAFE, káva JACOBS, FERRERO, také s pracími prášky od PROCTER&GAMBLE, HENKEL , UNILEVER, obchodujeme s kosmetikou, jako GILLETTE, NIVEA, LOREAL, SHAUMA, HEAD&SHOULDERS. Chtěli bychom najít nové obchodní partnery - odběratele. ...
KOSTARIKA; Káva
Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli kávy.
UGANDA; Čaj, káva, potraviny, kovy
Firma Baususu International Limited byla založena v roce 1987, sídlí v Ugandě a je vývozcem černého čaje, kávy, cínu, tantalu, zeleniny a mražených ryb (nilský okoun a tilapie). Máme zájem o navázání obchodní spolupráce se seriózními a profesionálními dovozci.
SRÍ LANKA; Cejlonský čaj
Hledáme spolehlivého dovozce čajů z Cejlonu (Sri Lanka). Naše společnost je jedním z předních vývozců ceylonského čaje a může splnit přesné požadavky dovozce. Naše webová stránka je www.asiateas.lk.
Poptávám dodavatele čajů
Hledáme dodavatele kvalitních sypaných čajů z Indie, Nepálu apod.
NIGÉRIE; Nápoje, ryby
Nakupujeme nápoje jako mléko v prášku, kávu, čaj, konzerované ryby atd. Hledáme dodavatele.
BENIN; Potraviny a nápoje
Importujeme a distribuujeme potraviny a značkové nápoje. Hledáme obchodní spolupráci s výrobci a dodavateli.
BENIN; Potraviny a nápoje
Prodáváme a distribuujeme potraviny a nápoje v Beninu. Hledáme dodavatele, chtěli bychom být distributorem.
TOGO; Potraviny
Jsme dovozci a prodejci všeobecných potravin, konzervovaných potravin, sušeného mléka a dalšího souvisejícíhio zboží v Lome v Togu. Hledáme dodavatele.
BENIN; Potraviny a nápoje
Firma Agrisatch Benin Foods Sarl, schválená a registrovaná vládou hledá výrobce, dodavatele potravinových výrobků, masných výrobků, vín a nápojů (konzervované potraviny, džus v plechovkách, mléko v prášku, sardinky, tuňák, masné produkty, rýže, vína...)
KEŇA; Náhradní autodíly, káva, čaj
Vyvážím do Keni a do východní a střední Afriky. Hledám dodavatele náhradních dílů na evropská auta, kteří chtějí investovat na tomto obrovském potenciálním trhu. Navíc hledáme odběratele nejlepší kávy a čaje z tohoto regionu a bavlněných materiálů prvotřídní kvality. Také nabízíme nejlepší safari a turistické služby.
SRÍ LANKA; Potraviny, květiny, oblečení
Firma Sameekee Marketing je obchodní a výrobní firma, exportuje čaj, kokosové ořechy a produkty z kokosových ořechů, kokosová vlákan, řezané květiny, oblečení, papírové výrobky. Hledáme obchodní spolupráci.
SRÍ LANKA; Čaj, koření, potraviny, oděvy
Chtěli bychom vyvážet srílanský čaj, koření, oděvy, potravinářské výrobky čerstvé i konzervované, čerstvé a zmrazené ryby, gumové zboží atd. .. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.