BENIN; Potraviny, nápoje, potravin. doplňky
Naše firma Unipharm Limited je zavedená importní společnost s oficiální licencí pro západní Afriku. V současné době hledáme v ČR nebo EU spolehlivé výrobce a exportéry, kteří jsou ochotni nám dodávat následující produkty: vína, ovocné šťávy, energetické nápoje, práškové pudinky, extra panenský olivový olej, potravinové doplňky, konzervované ...
Hledáme dodavatele lahůdek a cukrářských výrobků
Hledáme dodavatelé lahůdek a cukrářských výrobků.Plzeň -město.
GHANA; Ořechoviny, semena, olej, teakové dřevo
Jsme registrovaná firma v Ghaně a rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli následujících produktů: surové kešu ořechy, surové kola ořechy, bambucké máslo a ořechy, surový palmový olej, sezamové semeno, surové arašídy, teakové klády, semeno Griffonie, Voacanga, Moringa semeno a prášek, semena bavlny, surová bavlna, překližka, klády a ...
GABON; Potraviny, ovoce, zelenina
Jsme jedním z předních importérů potravin, zeleniny, ovoce. Podnikáme v tomto oboru již mnoho let, máme velké dodavatele z USA, Evropy a Asie. Rádi bychom rozšířili obchodní vztahy s dalšími zeměmi. Máme zájem o stálé měsíční dodávky výrobků do Gabonu a chtěli bychom působit jako zástupce nebo výhradní zástupce dodavatelské firmy.
INDIE; Loupaný sezam, zemědělské produkty
Jsme přední výrobce zemědělských produktů v Indii. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli zemědělských produktů jako jsou loupaná sezamová semínka a jiné indické druhy. Náš výrobní závod sídlí na severu Guajaratu, kde je hlavní plodinou sezam. Závod je také schválen FDA. Můžeme dodávat loupaná bílá sezamová semena v plně ...
Poptáváme dodavatele potravin
Dětské centrum v Praze 4 pod Thomayerovou nemocnicí bude vyhlašovat elektronickou aukci na dodavatele velkopotravinářského zboží cukr, mléko, steril. zboží, mouka atd. hledáme dodavatele, kteří se chtějí do aukce zapojit vítěz aukce bude dodávat 1/2 roku do vyhlášení nové aukce. Půl roční obrat dětského centra dělá zhruba 223831,-kč bez DPH ...
ETIOPIE; Zemědělské produkty
SOLOMON AND ELENI BUSINESS PLC je etiopská firma zabývající se exportem zemědělského zboží. Nyní máme kvalitní červené fazole, slunečnicová semena, arašídy atd. Hledáme odběratele. Více na našich webových stránkách: www.solomonandelenibusinessplc.com.et
GHANA; Potraviny, cukrovinky
Rád bych navázal obchodní spolupráci s českými výrobci potravin a cukrovinek.
BENIN; Potraviny, nápoje, kosmetika, léčiva
Beninská firma Ste Patrickwem Alliance Sarl se specializuje na import a distribuci širokého sortimentu kvalitních výrobků pro zbytek západoafrických trhů. V současné době poptáváme spotřební zboží (potraviny a nápoje, kosmetické a farmaceutické výrobky). Žádáme o zaslání kompletního seznamu výrobků a nejlepších cen. Rádi bychom navázali ...
ŠPANĚLSKO; Obchodní spolupráce
Jsme jednou z předních firem zabývajících se nákupem a prodejem všeobecného zboží. Hledáme firmy, které by měly zájem o navázání obchodní spolupráce.
Poptáváme dodavatele potravin ,drogerie a nápojů
Popis poptávky: Hledáme dodavatele pro pro nově otevřený velkoobchod a maloobchod na Praze 9. Sortiment: potraviny, pochutiny, nápoje, drogerie, zákl. ovoce a zelenina. V PŘÍPADĚ OPRAVDU ZAJÍMAVÝCH CEN NÁS ZAJÍMÁ JAKÝKOLI SORTIMENT!!! Nezajímají nás drahé a luxusní výrobky, budeme nabízet pouze levné zboží s co možná nejzajímavějšími cenami ve ...
EGYPT; Byliny, koření, sezam
Jsme exportní a importní firma 3M z Egypta. Vyvážíme egyptské byliny a koření, např. ibišek, bazalku, mátu peprnou, mátu kadeřavou, majoránku, heřmánek, měsíček, citronovou trávu, žlutý sušený citron, černý sušený citron, semena fenyklu, kmín, semena koriandru, semena pískavice řecké, sezamová semínka. Hledáme odběratele.
KAMERUN; Textil, potraviny, nápoje
Hledáme české výrobce a exportéry různých výrobků jako jsou trička, přikrývky, potraviny a nápoje, módní tašky, jutové tašky, minerální vody atd.
VIETNAM; Potravinářské výrobky
Společnost Hop Kim Foodstuff je největší potravinářská firma ve Vietnamu. Hledáme odběratele velmi kvalitních potravinářských výrobků jako jsou konzervovaný ananas, nakládané okurky, cherry rajčata, kešu oříšky, kukuřice atd. Výrobky distribuujeme zákazníkům do celého světa pod značkou distributora.
GHANA; Ořechoviny, kakao, káva, bambucké máslo
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli kešu ořechů, kakaového prášku, bambuckého másla a ořechů, kávových zrn.
VB; Potraviny, nápoje
Poptáváme potraviny a nápoje, tj. vína, piva a lihoviny. Hledáme pravidelné dodavatele v ČR a na Slovensku.
GHANA; Sezam
Hledám odběratele sezamových semen. Mohu dodávat 100 tun měsíčně.
Poptáváme červený sojový granulát
Hledám dodavatele červeného sojového granulátu .
MALI; Potraviny
Firma ELC import export Bamako, Mali hledá dodavatele potravin, kteří chtějí působit na Mali. Také v případě zájmu o export jakéhokoliv produktu z Mali do Evropy, jsme schopni to provést.
TOGO; Palmové produkty, kůže
Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli červeného palmového oleje, palmových jader, zvířecích kůží různých druhů atd.
GABON; Potraviny, domácí spotřebiče, použité zboží
Jsme jedním z předních importérů použitého zboží, potravin, zeleniny, ovoce, domácích spotřebičů a dalšího zboží, o které je zájem na trhu. Máme již dodavatele z řady zemí, ale rádi bychom rozšířili své obchodní vztahy s dalšími zeměmi. Hledáme výrobce a exportéry uvedených výrobků a rovněž firmy, které by chtěly mít zástupce v Gabonu.
BENIN; Potraviny, nápoje
Hledáme výrobce potravin a nápojů. Máme zájem nakupovat ve velkém množství, bude-li cena odpovídat kvalitě. Proto žádáme o zaslání cenové nabídky.
Poptávám dodavatele potravin
Velkoobchod s levnými potravinami, dodavatel zboží pro SLEVNĚNKY(levné potraviny).
ANGLIE; Müsli tyčinky
Hledám výrobce müsli tyčinek k prodeji ve Velké Británii. Již prodávám pro firmu a chtěl bych zjistit cenu tyčinky vyrobené v mé licenci.
ETIOPIE; Sezam
Jsme přední exportér sezamu 99,9% čistoty. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce. Máme asi 500 MT sezamu připraveného k prodeji, vše zabaleno nebo připraveno k balení.