Poptávám stáčené destiláty
Poptávám nejlevnější stáčené destiláty pro maloobchod.
Víno, Anglie
Hledám výrobce vína, který má zájem exportovat.
Pivo, nealko nápoje, Rumunsko
Kypersko-rumunský obchodní zástupce, reprezentant rakouské společnosti, hledá odběratele nejkvalitnějšího německého piva, minerální perlivé vody, minerální vody wellness faktor - různé příchutě, limonády, ledového čaje atd. Pouze velká množství, přímo ze skladu v Hamburku. Také originálních ručních perských koberečků s výjevy.
Poptávám dodavatele rumu pro e-shop
Sháním dodavatele rumu pro začínající eshop. V případě zájmu mi pošlete na email ceník, ceny poštovného a dodací lhůty.
Poptáváme dodavatele rumu pro e-shop
Dobry den, obraciam sa na Vas s prosbou. Hladame pre nas zacinajuci eshop dodavatela rumu vsetkych znaciek. V pripade ak by ste mali zaujem s nami naviazat spolupracu prosim o konkretne cenove ponuky rumov, informacie o dodacich lhotach a postovnom. Za informacie dakujeme Tesime sa na spolupracu. S pozdravom Valcak
Hedám dodavatele ovocné pálenky
Poptávám spišskou hruškovici.
Použité oděvy a obuv, nápoje, Togo
Jsme jedním z předních západoafrických importérů a distributorů použitého oblečení, použité obuvi a tašek. Podnikáme v tomto oboru již více než 25 let. V současné době hledáme dodavatele použitého oblečení a obuvi, nápojů a alkoholu.
Dodávka všetkých druhov nápojov
Dodávka všetkých druhov nápojov a služby spojenej s ich dopravou na miesta dodania a vyloženia tovaru do skladu na mieste dodania. Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: Hodnota: 166 033,7300 EUR
Vína, Jižní Afrika
Zabýváme se vinařským průmyslem a rádi bychom navázali spolupráci s odběrateli.
Maso, potraviny, kosmetika, Togo
Poptáváme sušené maso, čerstvé maso, čaj, nápoje, těstoviny, instantní nudle, ovocné šťávy, zeleninu, mořské plody, rajčata, polévky, olivový olej, ovoce, potravinářské výrobky, nápoje, vína, produkty péče o pleť, kosmetické přípravky, atd. Jsme prodejci uvedených produktů, dodáváme mnoha zákazníkům ve ...
Vína, Gruzie
Jsme GD Group LLC, největší velkoobchod prvotřídních alkoholických nápojů v regionu Kavkazu a střední Asie. Poptáváme vína z Kalifornie, Jižní Afriky a Itálie, hledáme obchodníka, který má sortiment těchto výrobků.
Základné suroviny a potraviny
Dodávanie základných surovín a potravín Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: Hodnota: 77741,3700 EUR
Nápoje, Kamerun
Hledáme evropské distributory nápojů, kteří mají zájem obchodovat v Africe.
Meruňkový likér, Německo
Poptávám meruňkový likér v lahvi zformované do tvaru houslí.
Poptávám bílé víno
Dobrý den, poptávám bílé víno odrůda Cabernet Sauvignon klaret 2010 z oblasti Chateau Lednice.Měla bych zájem o 10 lahví.Děkuji
Rum, Německo
Hledám importéra karibského rumu, speciálně poptávám Zacapa rum z Guatemaly, Mount Gay rum z Barbadosu a Pampero Aniversario z Venezuely.
ČÍNA; Alkoholické nápoje
Jsem z Číny, poptávám různé alkoholické nápoje jako například Martell, Hennessey, Remy Martin VSOP. Chci navázat obchodní spolupráci s dodavatelem, do začátku bych rád importoval 1 kontejner.
BENIN; Potraviny, cukrovinky, lihoviny, maso
Jsme importéři potravin a nápojů z Beninu. Poptáváme dodavatele velmi kvalitních výrobků. Zajímáme se zejména o cukrovniky, vína, lihoviny, konzervované ryby, maso, potraviny v konzervách atd.
BENIN; Potraviny, potravinová aditiva
Poptáváme potraviny, rostlinné oleje na vaření, rýži, mouku, zmrazená kuřata, zmrazené ryby, konzervovaná rajčata / protlak, přísady na vaření, vína, teplé nápoje, pivo, všeobecné komodity atd.
SAUDSKÁ ARÁBIE; Potravinářské zboží
Jsme firma sídlící v Džiddě v Saúdské Arábii a specializující se na supermarkety. Poptáváme veškeré potravinářské zboží, které můžete nabídnout.
NIGÉRIE; Víno
Hledáme dodavatele vína do Nigérie. Jen ty, kteří tam ještě nedodávají.
KAMERUN; Potraviny, nápoje
Jsme jedním z předních importérů a distributorů různých druhů potravin a nápojů, jako jsou ovocné džusy, víno, pivo, energetické nápoje, minerální vody, hotová jídla, konzervované potraviny atd. Importujeme a distribuujeme maloobchodníkům, butikům, supermarketům, potravinářským obchodům, kioskům, čerpacím stanicím, pivnicím, rekreačním klubům, ...
Poptávám sudové pivo
Dobrý den, poptávám 30ti litrový sud piva Pardubický PORTER Nabídněte, prosím, Vaší cenu a kontakt na sklad do mého emailu. Nejvíce mě vyhovuje region Praha a blízké okolí. Děkuji.
PÁKISTÁN; Nápoje
Jsme pákistánská firma, poptáváme evropské nápoje.
FRANCIE; Zemědělské produkty, potraviny, nápoje
Hledáme exportéry, distributory a dodavatele různých druhů zemědělských produktů čerstvých i sušených, všech druhů potravin a nápojů. Máme nedostatek stálých dodavatelů.