Sudy a palety kovové
Predmetom zákazky je dodávka prepravných zariadení (sudy s odnímateľným vekom MEVA 0488JO pre podmienky priemyselnej zásielky typu 2 (PZ-2) alebo ekvivalent) v celkovom predpokladanom množstve 3 210 kusov určených na prepravu rádioaktívnych materiálov a dodávka paliet so záchytnou vaňou (vhodný typ 15/4, typ 1216-AT alebo ekvivalent) v celkovom ...
Centrum výroby chemických specialit – smaltované aparáty
Předmětem veřejné zakázky je dodávka smaltovaných aparátů dle technické specifikace, která je přílohou č. 3 zadávací dokumentace.
Skladové hospodárstvo
Zákazka bude realizovaná v rámci projektu: "Zavedenie inovačných aktivít do výrobného procesu spoločnosti EXAL s.r.o." Predmetom zákazky je dodávka a montáž automatického skladového systému a dodávka oceľových prepraviek.
Poptávám kufr na akordeon
Poptávám pevný kufr na akordeon Roland Fr3 rozměr: V 430 * Š 481 * H 270mm, z lehkých materiálů, vhodný pro leteckou přepravu. Děkuji.
Poptáváme nádoby na zimní posyp
Poptávám nádoby na zimní posyp SBA 220, 4 x, včetně dopravy. Děkuji.
Poptávám KEG sudy
Poptávám cenovu nabídku KEG sudů 30L a 50L.
NsP Česká Lípa - Dodávky nádob na nebezpečný odpad
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné opakované dodávky nádob na nebezpečný odpad určených pro zdravotnický nebezpečný odpad s rizikem infekce nebo zranění na základě aktuální potřeby zadavatele a jeho jednotlivých objednávek.
Poptáváme použité plechové sudy
Poptáváme použité plechové sudy po ovocných koncentrátech (aj. potravin. doplňcích) s kovovým víkem a obručí, kónické, děrované. Ilustrační foto přílohou Sudy nesmí být zrezlé, tzn. nejlépe ihned po použití nebo vybalení, ve vynikajícím stavu. Množství: kamion
Dodávka kontejnerů a nádob na odpad
Předmětem veřejné zakázky je uzavření smlouvy na dobu neurčitou na dodávku odpadových nádob (popelnic a kontejnerů,...) splňující obecné požadavky řady norem ČSN EN 840 a odolnost vůči UV záření (křehnutí), odolnost vůči teplotám - 40 °C až 80 °C, stálé barevnosti.
Potravinářské plechovky, Turecko
Pokud potřebujete potravinářské plechovky, kontaktujte nás. korscilli@yahoo.com nebo tel. +903242318100
Hliníkové fólie, Jižní Korea
Vyrábíme hliníkové fólie, vytlačované fólie, flexibilní obalové materiály tištěné, laminované pro různá průmyslová odvětví, kopolymer potažené hliníkové fólie / ocel pro komunikační / optické kabely. 1. Potažené hliníkové fólie a hlíníkové tvářené za studena pro blistrové balení používané ve farmaceutickém průmyslu, hliníková fólie pro výrobu ...
Poptáváme repasované kegy
Záujem o kúpu repasovaných kegov. 150 ks 30l, 100 ks 20l, s logom, typ EURO, bajonet Kombi. Pošlite mi cenovu ponuku. Ďakujem.
Poptáváme použité nevymyté plechové sudy
Poptáváme použité, nevymyté plechové sudy 220 l. Min. odběr 50 ks, cena dohodou.
Poptávám skříně pro přípojky plynu a elektriky
Poptávám skříně pro přípojky plynu a elektřiny,na pilíř - dodání 9 ks. Děkuji.
Poptávám skříňový trezor
Poptávám skříňový trezor SAF 010 B v černém provedení, rozměry: š300, v350, hl.290.
Poptáváme ocelové sudy
Poptáváme ocelové sudy s čepem (obsah 210l), ocelové sudy se zátkou 216 litrů, druh čís. Sf571z2160085. Množství: 300 ks dodávané do Garbsen DE (30827-Garbsen, Osterwalderstr 12b.). Děkujeme.
Poptáváme dodavatele barevného staniolu
Výrobce čokolády hledá dodavatele barevného staniolu na balení pralinek.
Poptáváme kovové bedny na řezanou ocel
Poptávám kovové bedny na řezanou ocel, velikost 800 X 600 X 600 800 x 600 x 300, v počtu 10, 20 a 30 kusů. Děkuji.
Technológia na spracovanie hrozna a následnú výrobu vína
Mlynkoodstopkovač 1ks Vinifikátor 1 ks Tanky na víno (2010 litrov 6 ks, 2500 litrov 2 ks, 1 600 litrov 2ks, 2 995 litrov 1 ks, 1 090 litrov 1 ks, 1 090 litrov 1 ks, 1 260 litrov 2 ks) Etiketovací stroj 1 ks Regulácia kvasenia 1 ks Podrobný opis je uvedený v súťažných podkladoch.
Kosmetické obaly, Německo
Jsme mezinárodně se angažující výrobce kosmetických obalů a patříme k předním firmám kosmetického průmyslu. Rádi bychom poznali dodavatele hliníku, kteří by nám mohli vyrobit uzávěry a pouzdra z hliníku (technikou hlubokého tažení). Uzávěry a pouzdra musí být vyrobena (eloxována-ne vždy) podle event. přání zákazníků v různých barvách.
Polopodzemné kontajnery na komunálny a separovaný odpad s inštaláciou
Predmetom zadania zákazky je dodávka polopodzemných kontajnerov s monitorovacím zariadením a vypracovaním projektovej dokumentácie pre ohlásenie drobnej stavby s inžinierskou činnosťou a inštaláciou kontajnerov rastlom teréne. Projektová dokumentácia inštalácie polopodzemných kontajnerov musí spĺňať kritériá na drobnú stavbu v zmysle § 139 b) ...
Zberné nádoby pre Obec Turany
Zberné nádoby pre Obec Turany v zmysle súťažných pokladov
Poptávám výrobu plynoměrové skříně HUP
Poptávám výrobu plynoměrové skříně HUP. Šedý M4, rozměry 660x370x770.
Výroba plechovek, Itálie
Hledám výrobce plechovek v České republice.
Dodanie technológií na vybavenie zberného dvora obce Kravany nad Dunajom
Predmetom zákazky je dodanie technológií na vybavenie zberného dvora a zlepšenie systému separovaného zberu v obci Kravany nad Dunajom. Bližšie informácie budú uvedené v súťažných podkladoch.