KAMERUN; Rukodělné výrobky
Firma Sky Way Arts zhotovuje z odlitků mědi, mosazi a z vyřezávaného dřeva zvířata a starověké sochy, africké masky, vyřezávané židle, vyplétaná proutěná křesla, koše. Rovněž máme zvířecí kůže jako lví, tygří, hadí, leopardí, z antilop atd. Hledáme obchodní spolupráci se seriozními odběrateli.
PÁKISTÁN; Ručně vyřezávané figurky
Jsme výhradní výrobce dřevěných ručně vyřezávaných figurek z Lahore. Je jich 18 typů jako lékař, zubař, rybář, lovec, boháč, jachtař, letec, právník, chirurg, zdravotní sestra, fotograf atd. Každá figurka je vysoká asi 12 palců, vyrobená ze vzácného dřeva a s jemným humorem, dárek pro všechny, kteří mají všechno. Máme zájem o navázání obchodní ...
ČÍNA; Sady loutek
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli sad loutek. Mají různé vzory a barvy, jsou ručně vyřezávané, s použitím ekologicky šetrných polyesterových barev, neblednou, neznečišťují, dřevo opalované při vysokých teplotách bez prasklin, otočná hlavička. Vhodné jako dárek nebo do domácnosti.
INDIE; Řemeslné výrobky
Vyvážím řemeslné výrobky jako jsou povlaky na polštáře, bižuterie, tašky na víno, rýže Basmati. Hledám potenciální odběratele a dovozce. Jsme schopni také zajistit vzorky.
VIETNAM; Řemeslné předměty
Firma NHAT THANG CO. byla založena pro výhradní export vietnamských tradičních řemeslných a uměleckých předmětů a import materiálu / výrobků sloužících k výrobě a životu ve Vietnamu. Naše tradiční i moderní řemeslné výrobky slouží nejen k dekoraci, ale i k používání. Navštivte prosím naše webové stránky: http://www.nhatthang.com.vn. Máme ...
PÁKISTÁN; Solné lampy
Glow Salt je pákistánský výrobce a vývozce produktů z kamenné soli. Nabízíme nejlepší řemeslně zpracované solné lampy přírodní i zdobené, navrhované v různých tvarech a velikostech. Poskytujeme nejlepší kvalitu za nejnižší cenu. Web: www.glowsalt.com Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
INDIE; Dřevěný nábytek
Shilpi Udyog je jedním z předních výrobců a vývozců dřevěného nábytku, nábytkového kování a příslušenství, řemeslných předmětů, dárkového zboží a starožitného nábytku atd. Vyvážíme své výrobky v různých zemích. Máme zájem o navázání dlouhodobé obchodní spolupráce. Můžeme také vytvořit návrhy dle vašich požadavků.
EGYPT; Egyptské výrobky
Jsme výhradní zástupce pro mezinárodní firmy v Egyptě. Pracujeme s velmi exponovanými dovozci a vývozci z celého světa od roku 1997. Srdečně vás zveme k návštěvě našich webových stránek http://www.nariad.com, kde najdete fotografie egyptských výrobků, které vyvážíme. V Egyptě máme výrobní firmy světové třídy, které používají moderní technologie ...
Poptávám odhadce starožitných hodinek
Potřebuji odhad ceny starožitných kapesních hodinek.
INDIE; Rukodělné předměty a svíčky
Jsme dodavatelé rukodělných předmětů, svíček atd. Jsme schopni plně uspokojit vaše požadavky v dobré kvalitě a ve stanoveném termínu. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
KEŇA; Umělecké výrobky z mastku
Jsme výrobce uměleckých řemeslných výrobků z mastku a hledáme odběratele. Děláme sošky, figurky, talíře, misky, figurky zvířat, šachy, plastiky a mnoho dalšího.
TURECKO; Skleněné dekorace
Naše firma je dovozcem a velkoobchodníkem s dekoracemi a dárkovými předměty ze skla pro domácnosti. Hledáme české výrobce a vývozce tohoto zboží. www.globaldekor.net
EGYPT; Rukodělné výrobky
Jsme exportéři egyptských rukodělných výrobků: -ručně dělaný, ručně barvený papyrus s egyptskými kresbami -ručně tkané koberce jako dekorace na zeď -stříbrné šperky s faraonským designem -ručně dělané skleněné lahvičky na parfémy -ručně dělané šachy z velbloudích kostí -tvarované vápencové reliéfy s faraonskými kresbami -ručně dělané ...
FILIPÍNY; Bytová dekorace z mastku
KiviStone je výrobce produktů z mastku. Hledá distributory, kteří by výrobky prodávali v České republice. Výrobky z mastku jsou pro bytovou dekoraci nebo jako dárkové zboží. Více informací na www.kivistone.com
ČÍNA; Kufry a tašky
Naše firma je výrobcem a vývozcem tašek a kufrů, uměleckých a řemeslných produktů. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
INDIE; Sochy z bílého mramoru
Jsem výrobce a vývozce soch z bílého mramoru římského / řeckého stylu a soch hinduistických bohů, také dalších mramorových uměleckých řemeslných výrobků jako fontány a nábytek. Můj web je http://marblegodstatues.trustpass.alibaba.com. Mám zájem o navázání obchodní spolupráce.
EGYPT; Benátská zrcadla
Jsme egyptští importéři zboží pro naši luxusní výstavní galerii nábytku a vybavení domácností. Poptáváme zrcadlový nábytek a benátská nástěnná zrcadla do bytů a domů. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s českými výrobci uvedeného zboží.
EGYPT; Dárkové předměty
Potřebujeme e-mailové adresy dovozců a odběratelů dárkových předmětů a řemeslných výrobků.
USA; Skleněné knoflíky
Mám zájem o velkoobchod s českými skleněnými knoflíky ve velkém množství. Dávám přednost velmi barevným knoflíkům.
Poptávám nefunkční litinovou pumpu k dekoraci
Poptávám starou litinovou pumpu. Může být i nefunkční, k dekoraci zahrady.
NEPÁL; Řemeslné výrobky
Pracujeme v odvětví nepálských řemeslných výrobků od roku 1997. Vládou registrovaná společnost WOMAN'S PAPER CRAFTS vyváží do celého světa mnoho druhů zboží jako ručně dělané papírové zboží, nepálské oděvy, vlněné a pletené zboží, sochy, plstěné zboží atd. Chtěli bychom spolupracovat také s českou firmou.
INDIE; Řemeslné výrobky
Jsme předním dodavatelem / výrobcem řemeslných výrobků do Indie a do zahraničí. Vyvinuli jsme síť k dodávkám požadovaných výrobků za nepatrnou cenu. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Poptávám dárkové zboží
Snažím se sehnat skleněné těžítko - sněžící koule.Jestli máte něco takového ve své nabídce prosím o zaslání ukázky s cenovou nabádkou.
INDIE; Kovy, dřevěné výrobky, plastové misky
Jsme indičtí exportéři, obchodujeme s mosazí, kovy, dřevěnými rukodělnými výrobky, plastovými miskami. Hledáme odběratele.
BENIN; Dřevěné rukodělné výrobky
Poptáváme firmy, které by odebíraly dřevěné rukodělné předměty různého druhu.