Poptáváme doplňky do dětského pokoje
Poptávám doplňky do dětského pokoje jako např. souprava s kolíky na výkresy, skákací pytle apod.
Poptávám vybavení pro dětské hřiště
Prosím o cenovou kalkulaci na : houpadlo pružinové Koník kat.č.TP 1 CO2-101 sestava MODROVOUSOVA VĚŽ kat.č.TP 1I03-104 Děkuji.
POLSKO; Zahradní nábytek, hračky, fólie
Poptáváme výrobce plastového zahradního nábytku a hraček, rovněž výrobce plastových folií.
Poptávám levné dětské kočárky
Poptávám levné kočárky kombinačky.
ČÍNA; Příchytky na tužky
Rádi bychom představili jednu z našich nově vyvinutých produktových řad - příchytka na tužku podle přílohy. Plastové příchytky jsou odnímatelné, takže je lze odstranit z používané tužky a připnout k jiné standardní tužce, když současná tužka je příliš krátká. Máme 17 modelů zvířat a 8 modelů dinosaurů. Tyto modely se zatím velmi dobře prodávají v ...
SRÍ LANKA; Tenisové míčky
Poptávám tenisové míčky Dunlop
Poptáváme dodavatele hraček pro e-shop
Hledám výrobce a dodavatele z ČR i ze zahraničí speciálních hraček a her ze dřeva, plastu, papíru..., autistických hraček, speciálních sportovních pomůcek, Montessori pomůcek, speciálních učebních pomůcek pro handicapované děti, autistické děti, dyslektické děti apod. pro internetový obchod.
MALAJSIE; Zboží do on-line obchodu
Poptávám konkurenční výrobky, jako jsou unikátní kabelky pro muže a ženy, dárkové předměty, suvenýry, řemeslné výroby a také hračky, které mohu dát do svého on-line obchodu. V současné době buduji vlastní on-line obchodní webové stránky a hledám nejlepší produkt, který je přijatelný pro zákazníky z hlediska kvality a dodávky. Obchodní dohoda bude ...
ČÍNA; Příslušenství jízdních kol
Čínská firma Xingtai Fangzheng Bicycle Co., Ltd vyváží díly a příslušenství k jízdním kolům. Hledá obchodní spolupráci s importéry z celého světa.
Sháním elektronickou stavebnici
Sháním elektronickou stavebnici 75-in-one Electronic Project Lab.
VIETNAM; Auto na dálkové ovládání
Poptávám hračku na dálkové ovládání - závodní auta. Jsem obchodník ve Vietnamu.
SENEGAL; Malé hliníkové čluny
Hledáme výrobce malých hliníkových člunů (používaných např. s Dopplerovými přístroji ke studiu rychlosti řek).
NIGÉRIE; Hračky, trička, školní vybavení
Jsme dovozci a zástupci na provizi v Nigérii. Rádi bychom navázali obchodní vztahy s výrobci a dodavateli výchovných hraček, triček, školního nábytku, sešitů atd.
Sháním použitý dětský rytířský stan
Sháním dětský rytířsky stan použité zboží v cene do400 Kč.
NĚMECKO; Výrobky pro psy
Poptávám kontakt na výrobce spotřebního zboží pro psy. Patří sem například vodítka, obojky, postroje pro psy, hračky pro psy, přikrývky, koše, nádobky, krmivo, oblečky, polštářky, žvýkací artikl pro psy, vlečná lana, ohrady pro štěňata venkovní i vnitřní, autopojistka pro psy atd.
NIGÉRIE; Videohry
Poptávám výrobce, majitele skladu, prodejce video her, který by dodával pravidelně poslední video hry do Nigerie. Mám v Nigerii sklad na video hry a potřebuji spolehlivého dodavatele.
NIGÉRIE; Jízdní kola, tříkolky, sušičky
Hledám obchodníky s jízdními koly a součástmi jízdních kol, dětskými hračkami vozidly, tříkolkami, dětskými postýlkami, sušičkami oděvů pro prádelny, vybavením pro fitness a cvičení.
Poptávám úpravu kočárku
Mám dotaz zda jdou zaměnit umělá kolečka u V crossu za nafukovací.
Poptávám dodavatele  dětského zboží
Poptáváme dodavatele bižuterie, obrazů, hraček a věcí pro maminky a děti do komise. Otevíráme kavárnu a dětskou hernou.
TOGO; Oblečení, obuv, tašky, hračky
Máme zájem nakupovat trička, polokošile, pánské košile, textil a oděvy, dětské zboží a hračky, tašky a obuv.
Poptávám dřevěné hračky
Poptávám dodavatele a výrobce různých dřevěných výrobků a především pak hraček. Množství: dohodou Spolupráce: dlouhodobá i jednorázová Termín: ihned Orien. cena: dohodou (výrobky v cenách max. do cca 3000Kč/ks)
Poptávám výrobce plastových hraček
Dobrý den, hledám firmu, která se zabývá svařováním a výrobou plastových hraček, matrací, míčů z průhledného plastu. V České republice nebo v okolních zemích. Děkuji a s pozdravem Hladil
Poptávám výrobu kostýmů a masek
Poptávám výrobu masek podle fotografie. Jedná se o masky pohádkových bytostí a zvířat. Horní díl je z molitanu nebo polystyrenu a spodní díl látkový. Bude se jednat o více typů masek. Děkuji
Poptávám pěnové dekorace
Sháním dodavatele pěnových dekorací do dětského pokojíčku.
TURECKO; Solární panely a vodní filtry
Hledám dodavatele dámského oblečení všech velikostí, dodavatele vodních filtrů k odstranění arzénu, dodavatele solárních panelů, dodavatele nejlepších výchovných her pro děti, zájemce, kteří by byli ochotní vyrábět tyto hry pro turecký trh, importéry evropských kuchyňských výrobků.