ČÍNA; Oděvy, kosmetika,doplňky
Hongkong Like global trading co., ltd hledá obchodní spolupráci s odběrateli, importéry, velkoobchodníky následujícího zboží: kosmetika, obuv, oděvy, trička, džíny, bundy, mikiny, sluneční brýle, hodinky, kšiltovky, šátky, opasky, spodní prádlo, peněženky, bižuterie, vázanky, módní doplňky atd. Nabízíme nejnovější styly, konkurenceschopné ceny, ...
EGYPT; Egyptské výrobky
Srdečně vás zveme k návštěvě www.nariad.com s fotografiemi našich egyptských výrobků, jako jsou originální starožitnosti a starověké památky, stříbrné a zlaté dárkové předměty, rukodělné výrobky zobrazující povahu staroegyptské civilizace a kultury a všechny další egyptské produkty. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci.
GHANA; Drahé kovy
Hledám obchodníky, obchodní zástupce, klenotníky, kteří mají zájem nakupovat drahé kovy.
TOGO; Neprodané zásoby
Firma Ets Joycelyn Inc. registrovaná u Obchodní komory v Togo importuje neprodané zásoby.Hledáme obchodní spolupráci s dodavateli.
Poptávám bižuterní komponenty
Poptávám bižuterní konponenty(nealergické)
EGYPT; Řemeslné výrobky
Jsme vývozci egyptských řemeslných výrobků: 1 - Ručně zhotovené, ručně barvené papyrusy s faraónskými kresbami. 2 - Ručně zhotovené ploché tkané koberce na dekorace stěn. 3 - Stříbrné šperky s faraónskými designy. 4 - Ručně dělané skleněné lahvičky na parfémy. 5 - Ručně dělané šachy z velbloudí kosti. 6 - Reliéfy na vápenci s faraónskými ...
GHANA; Zlato a kovový šrot
Hledám odběratele zlata a kovového šrotu.
TOGO; Potraviny, oděvy, ojeté vozy
Jsme dobře zavedená společnost registrovaná v Lomé v Togu. Specializujeme se na dovoz a distribuci různého zboží se zvláštním důrazem na dovoz výrobků jako tresky, konzervované ryby a konzervované potraviny, konfekční oděvy, povlečení, sportovní potřeby, trička, tepláky, podprsenky / spodní prádlo, kožená obuv, kožené zboží, dětské oděvy, obleky, ...
Poptávám výrobu stříbrných dílů ke šperkům
Hledáme výrobce stříbrných dílů a komponentů pro výrobu šperků. Jedná se o řetízky, šlupny, náušnicové díly ap.
PÁKISTÁN; Náramkové hodinky a bižuterie
Jsme uznávanou firmou náramkových hodinek všech značek, bižuterie. Hledáme importéry.
PÁKISTÁN; Textilní zboží
Jsme uznávanou firmou, zabýváme se prodejem oděvů, lůžkovin, ručníků. Hledáme importéry.
MADAGASKAR; Zlaté šperky a kameny
Podnikám na Madagaskaru a ve Spojených arabských emirátech již 15 let. Chtěl bych co nejdříve začít podnikat se zlatými šperky s kameny v ČR. Mám zájem o navázání obchodní spolupráce.
EGYPT; Křišťál
Chtěl bych dovážet křišťál z ČR.
Poptávám zlato na zlomky
Poptavam zlato na zlomky
GHANA; Zlato a diamanty
EssyJos Company Ltd. je obchodní firma zaměřená na obchodování se zlatem, diamanty. Máme zájem o vytváření obchodních vztahů se zahraničními partnery.
ŠPANĚLSKO; Zlaté šperky
Jsme první španělský výrobce, pokud jde o zlaté šperky osazené kameny, Cubic zirkony a diamanty. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce v ČR.
Poptáváme dodavatele hodinek pro e-shop
Poptáváme dodavatele hodinek značek Casio, Guess, Citizen, Hugo Boss, Festina, Calvin Klein, Tissot, Swatch, DKNY a Police pro eshop www.TimeStore.cz
KAMERUN; Zlato, diamanty, safíry, bílá rtuť
Máme zlato, diamanty, safíry a bílou rtuť a hledáme odběratele.
NĚMECKO; Levné spotřební zboží
Poptávám dodavatele jízdních kol, figury draků (gotické), elektromateriál, také počítače, modelářské věci (vrtulníky, tanky, lodě atd.). Vlastně vše, co je levné, mimo potravin.
Poptávám přesýpací hodiny
Přesýpací hodiny, minimální výška 30 cm max do 1metru. Nikde nic podobného nemohu sehnat.
NĚMECKO; Zlato
Hledám pro svůj obchod se zlatem vhodného výrobce nebo velkoobchodníka.
NĚMECKO; Skleněné perly
Zajímám se o české skleněné perly k výrobě šperků a hledám továrny, které skleněné perly výhodně prodávají. Pokud možno kontakt s e-mailem.
Poptávám bižuterní komponenty
Mám zájem o bižuterní komponenty neobsahující nikl.Stříbro, materiál nerez,tombak a podobně.Též dráty,trubičky a plechy.
Hledám dodavatele pro e-shop
Hledám dodavatele pro E-shop. Snubní prsteny ocelové, Titanové, Wolframové, Kované, damasteel. Měděné a jiné netradiční.
BENIN; Hodinky a šperky
Rádi bychom navázali spolupráci s výrobci velkoobchodníky, maloobchodníky, obchodními zástupci hodinek a šperků za účelem propagace, obchodu a distribuce.