Poptávám 10 tun investičního zlata
Poptávám 10 tun investičního zlata.
INDIE; Diamanty
Jsme malá indická firma zabývající se diamanty a velmi rádi bychom rozšířili své podnikání do zemí východní Evropy. Hledáme odběratele i obchodní zástupce nebo jakoukoliv malou nebo velkou firmu, která by měla zájem o spolupráci s námi.
GHANA; Korálky
Chci být velkoobchodním prodejcem korálků v Ghaně a hledám jednu nebo dvě firmy, které vyrábějí nebo prodávají korálky. Mám zájem o nejlepší přírodní korálky všech druhů, včetně tyrkysových a českých křišťálových korálků a spon.
JORDÁNSKO; Drahé kameny
Jsem dodavatel volných drahých kamenů, pracuji na Středním východě. Rád bych navázal obchodní spolupráci s evropskými výrobci.
NĚMECKO; Šperky, parfémy, vína
Provozuji obchod v malém městě a pro rozšíření svého sortimentu hledám dodavatele šperků, parfémů a vín. Prosím o zaslání nabídek na e-mailovou adresu.
Poptáváme zboží do komisního prodeje
Hledám firmu která nabídne zboží do komisního prodeje - obchod u hranic s Německem ( kožené zboží, piercing...... )
UGANDA; Řemeslné výrobky
Jsme ugandský výrobce řemeslných produktů. Rádi bychom rozšířili své podnikání do Evropy a navázali partnerství s jinou společností.
MEXIKO; Šperky pro muže
Hledáme dodavatele kožených, pryžových a nerezových šperků pro muže.
PÁKISTÁN; Šperky
Stříbrné ručně vyráběné šperky 925 s přírodními drahokamy, máme soupravy přívěsku a prstenu s peridotem, ametystem, turmalínem, kunzitem, křemenem, lapisem atd. Špičková bohatá stříbrnická práce. www.wit21st.blogspot.com Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Poptáváme dodavatele bižuterních komponentů
Poptávám dodavatele nebo výrobce skleněných korálků, perlí, rokajlů a jiných komponentů pro nově vznikající E-shop.
INDIE; Bižuterie
Naše firma obchoduje s bižuterií. Hledáme prodejce a výrobce bižuterie a drahokamů v Evropě.
RUMUNSKO; Baltský jantar
Poptávám baltský jantar.
NIGÉRIE; Oděvy, hodinky, brýle
Jsme obchodní společnost sídlící v Lagosu v Nigérii, pracující v oblasti marketingu a distribuce různých materiálů. Hledáme dodavatele následujícího zboží za zvýhodněné velkoobchodní ceny: 1. pánské oděvy 2. dámské oděvy 3. dětské oděvy 4. kojenecké oblečení atd 5. brýle 6. zlaté náramkové hodinky.
Poptáváme hodiny s ovládáním pro školní zvonění
Školní hodiny na ovládání školního zvonění.
SENEGAL; Diamanty, ropné produkty, zeolit
Jsme prodejci zlatého prachu, surových diamantů, ropy a ropných produktů, zeolitu. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli.
Poptávám měděný polotovar na bižuterii
Měděný polotovar na náramek a náhrdelník.
INDIE; Nábytek, bytový textil, šperky, řemeslné výrobky
Asmat Decoreast-India je nákupní kancelář v New Delhi v Indii, firma zaručující kvalitu a nákupčí nábytku, bytového textilu, doplňků a šperků. Naším cílem je pomoci importérům získávat a importovat hotové výrobky z Indie a také hledáme importéry indických řemeslných výrobků. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli. ...
Poptáváme dodavatele zlomkového zlata
Poptáváme zlomkové zlato v jakémkoliv množství. Jedná se o velké objemy. Jednání možné ihned
INDIE; Nábytek, bytový textil, šperky, dárkové zboží
Asmat Decoreast-India je obchodní dům v New Delhi v Indii, firma zaručující kvalitu a nákupčí nábytku, bytového textilu, doplňků a šperků. Hledáme importéry rukodělných a dárkových předmětů z Indie.
Poptávám spotřební zboží pro MO prodej
Popis poptávky (výrobku nebo služby): Poptávám tento sortiment: Elektronika (notebooky, mobilní telefony, domácí spotřebiče,DVD, CD, Blue-Ray nosiče a média, popř. další). Krmiva a sortiment pro chovatele (Pedigree Pal, Whiskas, Friskies a další) Erotické zboží včetně DVD, CD a Blue-Ray nahrávek. Kancelářské potřeby (včetně náplní a ...
Poptávám dodavatele svatebních šatů a doplňků
Sháním dodavatele svatebních, společenských šatů, příp. i letních, spodního prádla, bižuterie a svatebních doplňků.
PÁKISTÁN; Tašky, oděvy, obuv, doplňky
Obchodujeme s níže uvedenými výrobky. Doplňky: pouta na ruce, pásky k hodinkám, límce, náramky, kukly, kožená pouzdra, pouzdra na nože, kožené tkaničky, přírodní kůže atd. Tašky: sedlové brašny, tašky ke koňskému sedlu, brašny na nářadí, motorkářské brašny, cyklistické brašny, westernové tašky, kožené tašky, kožešinové tašky, koženkové ...
Poptávám dětské nástěnné hodiny
Dobrý den,sháním dětské hodiny na zeď Kocour Garfielld.Děkuji
EGYPT; Potřeby pro domácnost, hotely, dárkové předměty
Naše společnost je výhradním zástupcem pro mezinárodní firmy v Egyptě. Spolupracujeme s exponovanými importéry a exportéry z celého světa již od roku 1997. Srdečně vás zveme k návštěvě naší webové stránky http://www.nariad.com, kde najdete fotografie egyptských výrobků, které exportujeme např. potřeby pro domácnost a stavební dodávky, hotelové ...
EGYPT; Oděvy, šperky, kosmetika, starožitnosti
Naše společnost je výhradním zástupcem pro mezinárodní firmy v Egyptě. Spolupracujeme s exponovanými importéry a exportéry z celého světa již od roku 1997. Srdečně vás zveme k návštěvě naší webové stránky http://www.nariad.com, kde najdete fotografie egyptských výrobků, které exportujeme. V Egyptě máme výrobní podniky světové třídy, které ...