Dodávka tonerů a inkoustových cartridge 2023
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka tonerů a inkoustových cartridge do míst plnění, kterými jsou jednotlivá pracoviště zadavatele, a to Pardubická nemocnice, Chrudimská nemocnice, Orlickoústecká nemocnice, Svitavská nemocnice a Litomyšlská nemocnice po dobu 2 let.
Nákup kancelářských potřeb
Předmětem veřejné zakázky je dodávka kancelářských potřeb pro centrálního zadavatele a pověřující zadavatele. Podrobnější informace jsou uvedeny v zadávací dokumentaci.
Kancelárske potreby
Predmetom zákazky je dodávanie kancelárskych potrieb na účely zabezpečenia chodu pracovísk magistrátu hlavného mesta SR Bratislavy. Podrobné informácie sú dostupné v súťažných podkladoch a v ich prílohách.
Nákup tonerov
Predmetom zákazky je dodanie tonerov v zmysle požiadaviek verejného obstarávateľa.
Dodávky kancelářských potřeb pro ZP MV ČR II
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění dodávek kancelářských potřeb pro ředitelství a jednotlivá pracoviště ZP MV ČR, a to včetně dopravy do místa plnění.
Obálky
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky obálek (předtištěných a nepředtištěných, určených pro následný potisk v digitálních tiskových a balících linkách), a to včetně dopravy, balení a manipulace v místě plnění. Na základě výsledků zadávacího řízení bude uzavřena rámcová dohoda s jedním dodavatelem na dobu 12 měsíců.
Překlenovací dodávka kancelářského papíru 2023
Předmětem Veřejné zakázky je dodávka kancelářského papíru formátu A4 a A3 dle specifikace, která je uvedena v čl. 3.1 Zadávací dokumentace. Poptávané počty jednotlivých položek předmětu Veřejné zakázky jsou ve struktuře podle požadavků Pověřujících zadavatelů uvedeny v tabulce dle čl. 3.2 Zadávací dokumentace.
Rámcová dohoda na dodávku kancelářských potřeb 2023
Rámcová dohoda na dodávku kancelářských potřeb. Účelem je zajistit každodenní provoz kraje a jeho příspěvkových organizací dodávkami kancelářských potřeb.
Dodávky kancelářských potřeb pro Krajskou zdravotní, a.s., 2022 II
Průběžné dodávky kancelářských potřeb v rámci plnění rámcové dohody na 12 měsíců.
Xerografický papír 2023
jsou dodávky xerografického papíru, odpovídající specifikaci uvedené v příloze č. 1 této zadávací dokumentace, dle provozních potřeb zadavatele a jeho pracovišť, na základě uzavřené rámcové kupní smlouvy s jedním dodavatelem. Zadavatel si vyhrazuje možnost změny závazku z Rámcové dohody na veřejnou zakázku ve smyslu ustanovení § 100 odst. 1 ...
Centrální nákup originálního spotřebního materiálu do tiskáren, kopírovacích a multifunkčních zařízení
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky originálního spotřebního materiálu do tiskáren, kopírovacích a multifunkčních zařízení (dále také „spotřební materiál“ nebo „zboží“) pro Olomoucký kraj a jeho příspěvkové organizace dle specifikace uvedené v zadávací dokumentaci. Více viz zadávací dokumentace.
Kancelárske potreby pre MŠ
Kancelárske potreby
Kancelářské potřeby 2023 - 2026 II
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody s jedním účastníkem na dodávky kancelářských potřeb na místa plnění včetně souvisejících služeb, zejména pak zajištění objednávání zboží prostřednictvím internetové aplikace účastníka.
Servisní podpora kopírovacích strojů a multifunkcí Ústeckého kraje včetně pravidelné obměny zařízení
Předmětem plnění veřejné zakázky je servisní podpora kopírovacích strojů a multifunkcí Ústeckého kraje, včetně dodávek spotřebního materiálu a výměny náhradních dílů na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce. Předmětem plnění je pravidelná obměna těchto zařízení, a to dodávka 2 kopírovacích strojů a 2 multifunkcí ročně. Veškerá dodaná ...
Kancelárske potreby pre MPSVR SR
Predmetom zákazky je dodávanie kancelárskych potrieb pre Ministerstvo práce, sociálnych vecí a rodiny SR (ďalej aj "MPSVR SR") a Ústredie práce, sociálnych vecí a rodiny (ďalej aj "ÚPSVR") v súlade s popisom uvedeným v Prílohe č. 2 súťažných podkladov, ktorý slúži zároveň aj ako špecifikácia predmetu zákazky, a doručenie predmetných kancelárskych ...
Dodávka kancelářských potřeb pro resort MF 2023+
Předmětem Veřejné zakázky je dodávka kancelářských potřeb pro resort MF: a) veškerých kancelářských potřeb standardně využívaných při kancelářské práci, b) rejstříků, účetních knih, rychlovazačů, formulářů a ostatních tištěných papírových výrobků z papíru nebo lepenky, c) různého papírového materiálu, d) různého kancelářského zařízení a ...
Papír xerografický
Dodávky xerografického papíru po dobu 2 let.
Nákup tonerov a print spotrebného materálu pre potreby NDS, a.s.
Predmetom zákazky je dodanie tonerov a iného spotrebného materiálu do tlačiarní a multifunkčných zariadení, a s tým spojená ekologická likvidácia predmetu kúpy. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je definované v časti B.1 Opis predmetu zákazky súťažných podkladov.
Dodávky xerografického papíru pro resort dopravy 2023
Předmětem plnění veřejné zakázky budou dodávky xerografického papíru pro resort dopravy. Na základě zadávacího řízení bude centrálním zadavatelem (SFDI) uzavřena rámcová dohoda s jedním účastníkem a to na dobu dvou let.
Kancelářské potřeby pro rok 2022
Dodávka kancelářských potřeb pro rok 2022 na jednotlivá SOkA Opava
Dodávka akustických boxů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a montáž akustických boxů do technologického parku TechTower
Dynamický nákupní systém na dodávky inkoustových náplní, tonerů a pásek do tiskových zařízení
Předmětem plnění veřejných zakázek zadávaných v DNS budou dodávky inkoustových náplní, tonerů a pásek (laserových tiskáren, jehličkových tiskáren, barevných grafických tiskáren, plotterů, kopírovacích strojů, inkoustových tiskáren a tiskáren čárových kódů) pro zadavatele v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami a jednotlivými výzvami k ...
Nákup kancelářských potřeb a drobného občerstvení - rámcová dohoda
Předmětem plnění jsou kancelářské potřeby (vč. papíru a tonerů do tiskáren) a drobné občerstvení v plném rozsahu katalogu dodavatelů. Informativní a rámcový popis předmětu plnění je uveden v příloze zadávací dokumentace.
Dodávka kancelářských potřeb pro resort MPO 2022 - 2026
Předmětem plnění dílčích veřejných zakázek je dodávka kancelářských potřeb dle zadavatelem stanovené specifikace vč. dopravy na místa plnění určená zadavatelem (území České republiky) a ekologické likvidace obalových materiálů a dalšího odpadu vzniklého v důsledku dodávky.
Kancelářské potřeby 2023 - 2026
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody s jedním účastníkem na dodávky kancelářských potřeb na místa plnění včetně souvisejících služeb, zejména pak zajištění objednávání zboží prostřednictvím internetové aplikace účastníka.