Poptávám opravu hodin pendlovek
Poptávám opravu hodin (starých pendlovek) v lokalitě Kolín, Kutná Hora, Poděbrady, Chlumec n.C., Přelouč a nejbližším okolí.
Šperky, textilie, Indie
Jsme nová exportní firma, vyvážíme šperky, textilie všeho druhu, jedlé oleje atd. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli.
Egyptské výrobky
V Egyptě máme výrobní firmy světové třídy s nejmodernějšími technologiemi pro výrobu velmi kvalitních produktů. Srdečně vás zveme k návštěvě našich webových stránek www.nariad.com, které byly upraveny a aktualizovány novými modely a nejnovějšími produkty roku 2012. Exportujeme egyptské výrobky jako pravá kůže, bavlněné tkaniny a oděvy, kostýmy a ...
Krystaly Swarovski, Kuvajt
Poptáváme krystaly Swarovski malých velikostí. Jsme jednou z předních obchodních společností v Kuvajtu, Spojených arabských emirátech a Kataru a jedním z průkopníků v oblasti stavebních materiálů v regionu, s hlavním sídlem v Kuvajtu. Rádi bychom zadali zkušební objednávku krystalů Swarovski v různých velikostech. Žádáme o zaslání kompletní ...
Poptávám opravu hodin pendlovek
Potřebuji sehnat opravnu, opraváře na opravu hodin (starých pendlovek) v lokalitě Kolín, Kutná Hora, Poděbrady, Chlumec n.C., Přelouč a nejbližším okolí.
Poptávám opravu houslí
Oprava houslí - Kolín, Kutná Hora, Přelouč a okolí.
Řemeslné zboží, bytový textil, Indie
Jsme výrobce a exportér indického řemeslného zboží jako kovové vázy, nábytek, krbové náčiní, zahradní doplňky, vánoční zboží atd. Také exportujeme bytový textil jako povlaky na polštáře, dámské módní doplňky jako např. bižuterie. Již exportujeme toto zboží do Jižní Ameriky a nyní chceme exportovat do Evropy. Máme zájem o navázání dlouhodobé ...
Poptávám dámské hodinky FESTINA CERAMIC
Poptávám dámské hodinky FESTINA CERAMIC a to o tyto modely. 16395/1 - 16396/1- 16397/1
Poptávám zlatnické práce
Poptávám vyrovnání zlatých prstenů
Módní šperky, Německo
Hledám výrobce/obchodníka módních šperků, obzvláště z perel, Swarowského a štrasových komponentů. Rovněž potřebuji jednotlivé části, protože vyrábím zvláštní výrobky. Chtěl bych objednávat online přes katalog nebo nakoupit v Česku na veleterhu popř. u výrobce. Šperky prodávám jako maloobchodník. Mluvíme a píšeme německy a anglicky.
Hodiny, skleněné vázy, Nigérie
Moje firma (Windlife Enterprises Nigeria) hledá v ČR výrobce kvalitních hodin a skleněných váz.
Korálky, Německo
Poptávám české korálky z ČR místo New Yorku, kde je mohu nakoupit.
Karabinky, Německo
Poptávám českého výrobce ozdobných karabinek ve stříbře i jiných slitinách. Bylo by dobré najít pro nás jednoho nebo více dodavatelů.
RAKOUSKO; Módní bižuterie
Hledáme českého velkoobchodníka nebo výrobce módní bižuterie, popř. tradiční bižuterie.
INDIE; Drahokamy, šperky, bylinné výtažky
Jsme zástupci pro export-import drahokamů, šperků a bylinných léčivých surovin a bylinných výtažků. Obzvláště obchodujeme se všemi druhy polodrahokamů a drahokamů, šperků z ryzího stříbra a všemi bylinnými extrakty. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s evropskými importéry, obchodními zástupci nebo distributory uvedených položek.
BENIN; Kosmetické výrobky, bižuterie
Poptáváme kosmetické výrobky, bižuterii.
Poptáváme realizaci městských hodin
Máme zájem o městské hodiny- 4 stranné ručičkové ( samostatně stojící ). Nejlépe na smlouvu na pronájem plochy. Firma sama se stará o reklamní plochu pod hodinami, ze které má příjem a město jako takové platí pouze pravidelný servis hodin, či případné opravy. Požadujeme minimální náklady na zřízení. Nabídněte varianty
LIBANON; Křišťálové šperky
Pracujeme v oblasti módních doplňků, importujeme z Číny a máme značku Crystallia. Chtěli bychom se stát distributorem dobrého produktu z ČR. Křišťálové prsteny a soupravy s náramkem, pozlacené 18 K.
EGYPT; Kosmetika, šperky, strarožitnosti
Naše společnost je výhradní zástupce pro mezinárodní firmy v Egyptě. Spolupracujeme s významnými exportéry do celého světa od roku 1997. Srdečně vás zveme na naše webové stránky http://www.nariad.com. V Egyptě máme světové výrobní podniky s nejmodernějšími technologiemi na výrobu velmi kvalitních produktů, jako jsou kosmetika, šperky, imitace ...
Poptávám opravu hodinek Festina
Poptávám opravu hodinek Festina :sklíčka. F16355/6
INDIE; Oděvy, minerály, bylinná léčiva
Jsme výrobce a exportér oděvů, minerálů a nově bylinných léčiv. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Poptávám dodavatele hodinkových pouzder
Dobrý den, poptávám výrobce/dodavatele hodinových pouzder (osobní hodinky). Děkuji.
THAJSKO; Drahokamy, šperky
Naše firma sídlí v Bangkoku v Thajsku a obchoduje se surovými drahokamy, broušenými polodrahokamy a drahokamy. Vyrábíme na zakázku zlaté a stříbrné šperky. Zhotovujeme také starožitné šperky. Chtěli bychom navázat obchodní spolupráci s odběrateli a partnery.
INDIE; Řemeslné výrobky
Podnikám s řemeslnými výrobky v Indii. Produkty zahrnují dřevěné rukodělné výrobky, mramorové řemeslné výrobky, viktoriánské šperky, nábytek a kov. Hledám v EU velkoobchodního importéra, kterému bych exportoval své zboží, pokud se mu můj sortiment bude líbit.
INDIE; Šperky
Jsme výrobci šperků a korálků ze stříbra 92,5, jako jsou stříbrné prsteny, náušnice, přívěsky, náramky, náhrdelníky atd. Můžeme vám toto zboží poskytnout za velice rozumnou cenu. Zaručujeme čistotu stříbra a kvalitu kamenů. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.