Dodávka očkovací látky proti virové hepatitidě A k provedení mimořádného a zvláštního očkování
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka očkovacích látek proti virové hepatitidě A k provedení mimořádného a zvláštního očkování podle vyhlášky č. 537/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů, v letech 2012 až 2013, a to: - ve formuli pro děti (antigenní složení: Virus hepatitis A inactivatum) v předpokládaném objemu 6 000 dávek (z toho 3 000 ...
Poptávám drogistický přípravek Cillit Duo
Poptávám přípravek Cillit Duo na rez.
Dezinfekční přípravky
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky dezinfekčních přípravků a prostředků pro Nemocnici Na Homolce na dobu 2 let. Součástí plnění je zajištění všech činností, které s poskytováním požadovaných dodávek souvisí. Podrobná specifikace předmětu plnění jednotlivých částí veřejné zakázky je uvedena v Části B zadávací dokumentace.
Obvazový materiál impregnovaný farmaceutickými prostředky
Předmětem veřejné zakázky je dodání 44 položek zdravotnického materiálu určeného k zásobování spádových vojenských zdravotnických zařízení, zásobování útvarů a zařízení AČR a jednotek vyčleněných pro zahraniční mise obvazovým a fixačním materiálem.
Léky a zdravotnický materiál, každoroční zdravotnické výdaje - antidota
Předmětem veřejné zakázky je podání autoinjektorů. Položky zboží č. 1-3 jsou uvedeny v příloze 1 zadávací dokumentace veřejné zakázky.
IKEM dodávky humánních léčivých přípravků - antidiabetik
Předmětem zakázky jsou dodávky humánních léčivých přípravků - antidiabetik registrovaných v České republice do Ústavní lékárny IKEM.
Dodávka léků AFINITOR – L01XE10, AVONEX – L03AB07,  HERCEPTIN – L01XC03, REBIF – L03AB07, SUTENT – L
Dodávka léků AFINITOR – L01XE10, AVONEX – L03AB07, HERCEPTIN – L01XC03, REBIF – L03AB07, SUTENT – L01XE04, TYSABRI – L04AA23
Antimykotika
Průběžné dodávky antianemik, a to ve skladbě a předpokládaném množství jednotlivých sil uvedených v Příloze č. 3 zadávací dokumentace. Veřejná zakázka je dělena dle § 98 zákona na části 1-6, uchazeč tedy může podat nabídku na jednotlivé části a každá část bude hodnocena zvlášť.
Poptávám přípravek na likvidaci plísně u dlažby
Dobrý den. Na našem balkoně byly vyměněny dlaždice staré 40 let, ale plně funkční a bez závad. Loňského roku se mezi dlaždicemi začala objevovat bílá plíseň nebo houba. Několikrát jsem to důkladně čistil přípravkem Savo proti plísním a jiné značky. Asi za měsíc se to projevilo opět v plné kráse. Měl jsem za to, že dnešní tuhé mrazy toto zničí. ...
Poptávám dodavatele potravin
Dobrý den, budu si otevírat potraviny - večerku. Sháním všechny dodavatele - cigarety, zmrzliny, alkohol, nealko. nápoje, koloniál apd.
Poptávám přípravky pro lékárníky
Dobrý den, prosím sdělte mi, zda je dostupný Třešňový sirup (Humco®) či Ora-Sweet® SF (Paddock Laboratories). Děkuji Jarmila Krockova Clinical Research Consultant GlaxoSmithKline s.r.o. Medical Department Na Pankraci 17/1685, 140 21 Praha 4, Czech Republic phone: +420 222 001 418 (111) | fax: +420 261 220 253 | ...
Monitorovací systém pro III. interní – kardiologickou kliniku
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace, konfigurace, zprovoznění a předvedení funkčnosti přístrojů, zaškolení dle zákona č. 123/2000 Sb., o zdravotnických prostředcích a záruční servis monitorovacího systému.
Antianemika
Průběžné dodávky antianemik, a to ve skladbě a předpokládaném množství jednotlivých sil uvedených v Příloze č. 3 zadávací dokumentace. Veřejná zakázka je dělena dle § 98 zákona na části 1-6, uchazeč tedy může podat nabídku na jednotlivé části a každá část bude hodnocena zvlášť.
Dodávka očkovací látky proti virové hepatitidě B k provedení zvláštního očkování podle vyhlášky č. 5
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka očkovací látky proti virové hepatitidě B k provedení zvláštního očkování podle vyhlášky č. 537/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů, v roce 2012, v objemu 55 000 dávek.
Poptávám dodavatele dívčího zboží pro e-shop
Hledám dodavatele pro nově spouštěný eshop , který se bude specializovat hlavně s výrobky pro mladé a růžovou kolekci. V současné době zpracováváme nabídky od dodavatelů na oblečení (budeme mít vlastní kolekci) a kosmetiku. Hledáme: kosmetiku hygienické/drogistické prostředky šperky/bižuterii různé módní doplňky (peněženky, kabelky, ...
Antitrombotika
Průběžné dodávky antitrombotik, a to ve skladbě a předpokládaném množství jednotlivých sil uvedených v Příloze č. 3 zadávací dokumentace. Veřejná zakázka je dělena dle § 98 zákona na části 1-9, uchazeč tedy může podat nabídku na jednotlivé části a každá část bude hodnocena zvlášť.
Poptáváme papírové ručníky
Poptáváme papírové ručníky ZZ, Rozměr 23 x 25 cm. Barva - šedá recykl,bílá celuoza. Paletové odběry.
Kancelářský materiál, hygienické a úklidové prostředky
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky kancelářského materiálu v obvyklém sortimentu, tj. kancelářské potřeby, psací potřeby, vazače, laminovače a spotřební materiál k nim, tonery do kopírovacích strojů, papírenský materiál, hygienické a úklidové prostředky po dobu 15 měsíců od účinnosti smlouvy. Plnění veřejné zakázky bude probíhat průběžně na ...
Kancelářský materiál, hygienické a úklidové prostředky
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky kancelářského materiálu v obvyklém sortimentu, tj. kancelářské potřeby, psací potřeby, vazače, laminovače a spotřební materiál k nim, tonery do kopírovacích strojů, papírenský materiál, hygienické a úklidové prostředky po dobu 15 měsíců od účinnosti smlouvy. Plnění veřejné zakázky bude probíhat průběžně na ...
Rámcová kupní smlouva na nákup kancelářských potřeb
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy na poskytování dodávek kancelářských potřeb včetně dopravy na místo plnění a dodání do jednotlivých kanceláří dle určení zadavatele. Cílem plnění nadlimitní veřejné zakázky je: dodávka čistících a úklidových prostředků, toaletního papíru, kancelářského papíru, tužek a ...
Dodávka  léků  -   AVASTIN – L01XC07
„Dodávka léků - AVASTIN – L01XC07
Poptávám podpažní vložky
Podpažní vložky jako ochrana skvr od pocení, přichycení na podprsenku, materiál se dováží z USA, různé velikosti, dají se prát!!! Cena páru je kolem 500,- Kč.
Pohlavní hormony
Průběžné dodávky pohlavních hormonů a léků ovlivňujících genitální systém, a to ve skladbě a předpokládaném množství jednotlivých sil uvedených v Příloze č. 3 této zadávací dokumentace. Veřejná zakázka je dělena dle § 98 zákona na 10 částí, uchazeč tedy může podat nabídku na jednotlivé části a každá část bude hodnocena zvlášť.
Antivirotika
Průběžné dodávky antivirotik, a to ve skladbě a předpokládaném množství jednotlivých sil uvedených v Příloze č. 3 zadávací dokumentace. Veřejná zakázka je dělena dle § 98 zákona na části 1-2, uchazeč tedy může podat nabídku na jednotlivé části a každá část bude hodnocena zvlášť.
Poptáváme přípravek na odstraňování usazenin
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je možné sehnat aktivní odstraňovač usazenin z vody a nečistot "AKTIV KALKLOSER" od firmy Wittol, kterým byl dovozce INTERMAX s.r.o. Hradec Králové. Děkuji.