Dodávky drogistického zboží
Dodávky drogistického zboží a obalových materiálů, a to na dobu 48 měsíců do vybraných odběrných míst na území České republiky.
Dodávky imunosupresiv
Průběžné dodávky imunosupresiv, a to ve skladbě a předpokládaném množství jednotlivých sil uvedených v Příloze č. 3 zadávací dokumentace. Veřejná zakázka je dělena dle § 98 zákona na části 1-6, uchazeč tedy může podat nabídku na jednotlivé části a každá část bude hodnocena zvlášť.
Dodávka diagnostických setů do laboratoře Revmatologického ústavu, část D
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové smlouvy na zajištění průběžných dodávek diagnostických setů pro stanovení produkce interferonu gama pomocí QuantiFeronu – TB Gold ELISA do laboratoře klinické imunologie Revmatologického ústavu Praha.
Dodávky léků
Dodávky léků AVASTIN_L01XC07, AVONEX_L03AB07, HERCEPTIN_L01XC03, REBIF_ L03AB07, SUTENT _L01XE04, XOLAIR_R03DX05
Dodávka léků pro Městskou nemocnici následné péče
Předmětem nadlimitní veřejné zakázky je dodávka léků pro Městskou nemocnici následné péče, K Moravině 343/6, Praha 9, 190 00, kterou bude vybraný uchazeč pro zadavatele uskutečňovat po dobu 7 let.
Léčivé přípravky jinde neuvedené - antidota
Předmětem veřejné zakázky je dodání antidotních a individuálních zdravotních prostředků. Položky zboží č. 1-6 jsou uvedeny v příloze 1 zadávací dokumentace veřejné zakázky.
Přípravky ovlivňující trávicí trakt a metabolismus
Průběžné dodávky léčivých přípravků pro zažívací trakt a metabolismus, a to ve skladbě a předpokládaném množství jednotlivých sil uvedených v Příloze č. 3 zadávací dokumentace. Veřejná zakázka je dělena dle § 98 zákona na části 1-11, uchazeč tedy může podat nabídku na jednotlivé části a každá část bude hodnocena zvlášť.
Dodávka SZM pro laboratoře OHBKT ÚVN a bezplatná zápůjčka 6 ks laboratorních přístrojů
Dodávky spotřebního materiálu k provozu automatického zařízení k vyšetřování parametrů vnitřního prostředí pro potřebu lůžek intenzivní péče, EMERGENCY a centrální laboratoře OHBKT ÚVN.
Centrové léky ,antivirotika
Dodávka centrových léků pro ÚVN Praha na odd. farmacie. VZ je členěna na části 1 - 11. Bližší specifikace v ZD. Léčivý přípravek musí být ve lhůtě pro podání nabídek zařazen v číselníku VZP, resp. v seznamu léčiv a PZLU hrazených ze zdravotního pojištění.
Poptávám antiperspirant
Poptávám antiperspirant-deodorant dámský " Secret key - Platinum power. Výrobce Procter-Gamble Rakona. Tento výrobek zmizel z trhu. Děkuji Novotná
Dodávky injekčních stříkaček
Dodávky injekčních stříkaček. Veřejná zakázka je dělena na 2 části dle § 98 zákona a uchazeč tedy může podat nabídku na jednotlivé části (jednu nebo všechny části) a každá část bude hodnocena zvlášť.
Dodávky imunomodulačních látek
Průběžné dodávky imunomodulačních látek, a to ve skladbě a předpokládaném množství jednotlivých sil uvedených v Příloze č. 3 zadávací dokumentace. Veřejná zakázka je dělena dle § 98 zákona na části 1-13, uchazeč tedy může podat nabídku na jednotlivé části a každá část bude hodnocena zvlášť.
Dodávky kontrastních látek
Průběžné dodávky kontrastních látek, a to ve skladbě a předpokládaném množství jednotlivých sil uvedených v Příloze č. 3 zadávací dokumentace. Veřejná zakázka je dělena dle § 98 zákona na části 1-15, uchazeč tedy může podat nabídku na jednotlivé části a každá část bude hodnocena zvlášť.
Dodávky vyšetřovacích rukavic
Dodávky rukavic vyšetřovacích. Veřejná zakázka je dělena na 2 části dle § 98 zákona a uchazeč tedy může podat nabídku na jednotlivé části (jednu nebo všechny části) a každá část bude hodnocena zvlášť.
Dodávky cytostatik
Průběžné dodávky cytostatik, a to ve skladbě a předpokládaném množství jednotlivých sil uvedených v příloze č. 3.zadávací dokumentace. Veřejná zakázka je rozdělena do 18 částí.
Dodávky účinné látky interferon beta – 1a
Průběžné dodávky účinné látky interferon beta - 1a, a to ve skladbě a předpokládaném množství jednotlivých sil uvedených v příloze č. 3 zadávací dokumentace. Odebrané množství bude závislé na skladbě pacientů.
Poptáváme dodavatele potravin ,drogerie a nápojů
Popis poptávky: Hledáme dodavatele pro pro nově otevřený velkoobchod a maloobchod na Praze 9. Sortiment: potraviny, pochutiny, nápoje, drogerie, zákl. ovoce a zelenina. V PŘÍPADĚ OPRAVDU ZAJÍMAVÝCH CEN NÁS ZAJÍMÁ JAKÝKOLI SORTIMENT!!! Nezajímají nás drahé a luxusní výrobky, budeme nabízet pouze levné zboží s co možná nejzajímavějšími cenami ve ...
Dodávky dezinfekčních prostředků na ruce
Dodávky dezinfekčních prostředků na ruce včetně dávkovačů dle podmínek uvedených v příloze 3 zadávací dokumentace.
Dodávky desinfekčních prostředků
Dodávky dezinfekčních prostředků podle podmínek uvedených v příloze 3 zadávací dokumentace (dále jen „ZD“). Veřejná zakázka je dělena na 4 části dle § 98 zákona, a uchazeč tedy může podat nabídku na jednotlivé části (jednu, několik nebo všechny části) a každá část bude hodnocena zvlášť.
Dodávky léků
Dodávky léků AVASTIN_L01XC07, AVONEX_L03AB07, HERCEPTIN_L01XC03, REBIF_ L03AB07, SUTENT _L01XE04, XOLAIR_R03DX05
Dodávky infuzních roztoků
Dodávky infuzních roztoků dle potřeb VFN. Veřejná zakázka je rozdělena do 3 částí. Smlouva bude s vítězným uchazečem uzavřena na dobu neurčitou.
MS Praha - úklidové služby pro objekty MS v Praze (Spálená, Slezská, Hybernská)
Předmětem veřejné zakázky je úklid v prostorách budov Městského soudu v Praze Spálená, Slezská, Hybernská a dodávka čistících a hygienických prostředků.
Rámcová smlouva na dodávky Radiofarmak pro pozitronovou emisní tomografii
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky těchto druhů Radiofarmak: dodávky FDG (18F - Fludeoxyglukosa), FLT (18F - Fludeoxythymidine) a NaF (18F - Natrii fluoridi).
Zajištění úklidových služeb ÚHKT
část 1. - Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění úklidových služeb v objektech Ústavu hematologie a krevní transfuze (dále též „ÚHKT“) v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. část 2. - Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka desinfekčních prostředků a hygienického spotřebního matriálu do objektů Ústavu hematologie a krevní ...
Zdravotnický materiál pro POŠ - antidota
Dodávka antidotních a individuálních zdravotnických prostředků: antidota a autoinjektory, položky zboží č. 1-8 jsou uvedeny v příloze č. 1 zadávací dokumentace veřejné zakázky