Spotřební materiál pro infuzi a transfuzi
Předmětem zakázky jsou dodávky spotřebního materiálu pro infuzi a transfuzi ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu dvou let.
Antineoplastika a imunopreparáty
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky léčivých přípravků ve specifikaci a množství dle jednotlivých příloh a zadávací dokumentace po dobu dvou let. Předpokládaný celkový roční objem je 28 890 jednotlivých dávek (ampulí, tablet apod.) léčivých přípravků.
Dezinfekční přípravky
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky dezinfekčních přípravků ve specifikaci a množství dle jednotlivých příloh a zadávací dokumentace po dobu dvou let. Předpokládaný celkový roční objem je 6 695 200 jednotek množství (litrů roztoku, litrů gelu, kusů) dezinfekčních přípravků.
PL v Dobřanech - dodávka hygienických potřeb
Předmětem této veřejné zakázky jsou dodávky hygienických potřeb dle specifikace uvedené v zadávací dokumentaci.
Léčivé přípravky XXII.
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky léčivých přípravků ve specifikaci a množství dle jednotlivých příloh a zadávací dokumentace po dobu dvou let. Předpokládaný celkový roční objem je 89 510 balení léčivých přípravků.
Cytostatika a bisfosfonáty II.
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky léčivých přípravků ve specifikaci a množství dle jednotlivých příloh a zadávací dokumentace po dobu dvou let. Předpokládaný celkový roční objem je 48 960 jednotlivých dávek léčivých přípravků.
Léčivé přípravky XXII.
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky léčivých přípravků ve specifikaci a množství dle jednotlivých příloh a zadávací dokumentace po dobu dvou let. Předpokládaný celkový roční objem je 90 030 balení léčivých přípravků.
Antineoplastika a imunopreparáty III.
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky léčivých přípravků ve specifikaci a množství dle jednotlivých příloh a zadávací dokumentace po dobu dvou let. Předpokládaný celkový roční objem je 4 310 balení léčivých přípravků.
Dodávka jednorázových plenkových kalhotek a podložek pro inkontinentní pacienty
Předmětem veřejné zakázky je dodání jednorázových kalhotek pro inkontinentní pacienty a jednorázových podložek. Vítěz veřejné zakázky bude zajišťovat po dobu 1 roku dodávky jednorázových kalhotek pro inkontinentní pacienty a jednorázových podložek do všech nemocničních zařízení uvedených v ZD na základě dílčích objednávek.
Antineoplastika a imunopreparáty II.
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky léčivých přípravků ve specifikaci a množství dle jednotlivých příloh a zadávací dokumentace po dobu dvou let. Předpokládaný celkový roční objem je 36 100 jednotlivých dávek (ampulí, tablet ap.) léčivých přípravků.
Léčivé přípravky XXI.
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky léčivých přípravků ve specifikaci a množství dle jednotlivých příloh a zadávací dokumentace po dobu dvou let. Předpokládaný celkový roční objem je 13 710 balení léčivých přípravků.
Somatropin II.
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky léčivých přípravků ve specifikaci a množství dle jednotlivých příloh a zadávací dokumentace po dobu dvou let. Předpokládaný celkový roční objem je 2 820 balení léčivých přípravků.
Inzuliny III.
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky léčivých přípravků ve specifikaci a množství dle jednotlivých příloh a zadávací dokumentace po dobu dvou let. Předpokládaný celkový roční objem je 18 100 balení léčivých přípravků.
Antiinfektiva
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky léčivých přípravků ve specifikaci a množství dle jednotlivých příloh a zadávací dokumentace po dobu dvou let. Předpokládaný celkový roční objem je 159 385 jednotlivých dávek (ampulí, tablet ap.) léčivých přípravků.
Jednorázové operační rukavice
Předmětem zakázky jsou dodávky jednorázových sterilních operačních rukavic ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu jednoho roku.
Náplasti
Předmětem zakázky jsou dodávky sterilních a nesterilních náplastí ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu jednoho roku.
Poptávám léky
Ginseng Gelée Royale- 50 ampulí a 10 ml(5 balení a 10 ampl) Děkuji dr.Neubert
Poptávám výrobu balzámů na rty
Poptávám výrobce oboustranných balzámů na rty.
Hledáme dodavatele českých produktů pro MO
Hledáme dodavatele sortimentu knih, dárkového zboží, výrobků chráněných dílen, výrobků hobby potřeb pro sport, dům a zahradu (včetně semen a sadby ) a dodavatele sortimentu drogerie, volně prodejných léků, bylinných přípravků, zdravotnického materiálu a trvanlivých potravinářských specialit a nápojů. Upřednostňujeme české výrobky. Dále hledáme ...
Antineoplastika a imunopreparáty
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky léčivých přípravků ve specifikaci a množství dle jednotlivých příloh a zadávací dokumentace po dobu dvou let. Předpokládaný celkový roční objem je 28 890 jednotlivých dávek (ampulí, tablet apod.) léčivých přípravků.
Poptávám mycí houbu MH - imitace mořské houby
Sháním imitace mořské mycí houby na auto min. rozměr 200x100x50 mm.
PL v Dobřanech - dodávky dezinfekčního materiálu
Dodávky dezinfekčního materiálu zadavateli dle specifikace uvedené v zadávacích podmínkách.
PL v Dobřanech - dodávka drogerie a čistících prostředků
Dodávky drogerie a dezinfekčního materiálu zadavateli dle specifikace uvedené v zadávacích podmínkách.
Léčivé přípravky XX.
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky léčivých přípravků ve specifikaci a množství dle jednotlivých příloh a zadávací dokumentace po dobu dvou let. Předpokládaný celkový roční objem je 22 470 balení léčivých přípravků.
Antianemika II.
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky léčivých přípravků ve specifikaci a množství dle jednotlivých příloh a zadávací dokumentace po dobu dvou let. Předpokládaný celkový roční objem je 210 000 jednotek množství účinných látek.