Antineoplastika
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové smlouvy týkající se jednotlivých veřejných zakázek na opakující se plnění - dodávky léčivých přípravků (dále také „zboží“) dle potřeb zadavatele. Specifikace zboží: léčivý přípravek s účinnou látkou Anagrelidum hydrochloridum, ATC skupina L01XX35
Poptávám drogistické zboží
Poptávám drogistické zboží, prací prášky, čistící prostředky, pleny atd.
Poptávám vlněné dětské fusaky a ekopleny
Sháním dodavatele vlněných fusaků Kaiser (či jiné firmy), dětských ekoplenek Wiona.
Bilogické léčba tbl. 2011
Průběžné dodávky léčivých přípravků dle zadávací dokumentace.
Dodávky léčivého přípravku NEUPOGEN
Průběžné dodávky léčivého přípravku NEUPOGEN (účinná látka filgrastim, ATC L03AA02) dle zadávací dokumentace.
Léčiva 2011
Průběžné dodávky léčivých přípravků dle zadávací dokumentace.
Bilogické léčba inj. 2011
Průběžné dodávky léčivých přípravků dle zadávací dokumentace.
Hormony hypofýzy a hypotalamu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka léčivých přípravků (s účinnou látkou Choriový gonadotropin, Menotropin, Urofollitropin, Follitropin alfa, Follitropin beta) dle potřeby a na základě jednotlivých objednávek zadavatele.
Poptáváme vonné ubrousky do sušičky prádla
Vonné ubrousky do susičky prádla.
Poptáváme extrakt dalmátské chryzantémy
Popis: Poptávka: Poptávám tekutý extrakt dalmátské chryzantémy (řimbaba starčkolistá, pyrethrum extract, Pyrethrum cinerariaefolium). Množství: - 50 kg Termín: - co nejdříve Profil zákazníka: společnost s r.o. z Jihomoravského kraje Děkujeme za nabídku.
Hledáme dodavatele drogerie a obalů pro MO
potřebuji dodavatele droferie a obalových materiálů do nového obchůdku do Mackovic v okrese Znojmo.
Poptáváme zboží pro e-shop
Poptávka zboží ( navrhovaný vzorník sortimentu ) zahradním nářadím, ručním nářadím a doplňky do kuchyně od nádobí po závěsné systémy, dodavatele zahradního nábytku, bytových doplňků, zahradní techniky, profesionálního nářadí, auto doplňků, koupelnových doplňků, sportovního zboží, potravinových doplňků, dřevěných dveří, případně dalšího ...
Poptávám značkovou kosmetiku
Sháním parfém nebo toaletní vodu či DeoSpray Moment Priscilla Presley.
Poptávám zboží pro komisní prodej
Hledám dodavatele oděvního, kosmetického, obuvnického zboži. Pro prodejnu v Brně s klientelou. Pouze komisní prodej nebo splatnost. Možnost i obchodního zastoupení. Zprostředkuji i velkoobchodní prodej.
Poptáváme čisticí tablety do kávovarů
Dodavatel na čistící tablety pro AEG kávovary.
Sháním toaletní vodu zn. FENJAL
Sháním toaletní vodu, nebo parfém značky Fenjal . Kupovala jsem si ji, ale drogerie, která vedla tento výrobek byla zrušena.
Hledáme dodavatele zboží pro MO
Hledám trvalejšího dodavatele zajimavého i cenově dostupného zboží. Textil, oděvy, obuv, doplňky, kosmetika, parfémy, drogerie. A jiné zajímavé zboží pro kamennou prodejnu v Brně s 8000 stálými zákazníky a pro e-shop. Nevylučuji vyhradní zastoupení nebo komisní prodej. Dohoda možná na čemkoliv.
Hledám dodavatele zboží pro e-shop
Hledám dodavatele zajímavého a levného zboží na e-shop.(parfemy,kosmetika,textil,oděvy,doplňky,kabelky,obuv,cokoli zajímavého a levného do E-shopu.)A zároveň zajímavé zboží D/P.oděvů značek,outletu,obuv.pro kamenné prodejny a do velkoobchodu.
Poptávám zboží pro e-shop
Hledám dodavatele zboží za dobré ceny pro prodej na e-shopu. Textil, obuv, kosmetika, aj.
Poptávám lék Detralex
Poptávám lék Detralex.
Poptáváme čistící techniku a materiál
Vážení, jsme velkoobchod se spotřebním zbožím. Na základě poptávky našeho zákazníka, který zařizuje službu čištění interiéru automobilů, prosíme o obchodní nabídku pro tento záměr vhodných přístrojů a čistících prostředků s uvedením Vašich VOC, doporučených MOC a Vašich obchodních podmínek. S díky a s pozdravem Libor ...
Poptávám indikační papírky
Potřebuji indikační papírky na měření PH vodného roztoku o hodnotě 5,8 +/-
Poptáváme dodavatele jednorázových plen
Hledáme dodavatele jednorázových plen Huggies a Pampers a doplňkového sortimentu - vlhčených ubrousků
Poptávám balneologické rašelinové produkty
Poptávám dodavatele výrobků z balnologické rašeliny /zábaly,koupele,nosiče tepla/ parafíny-léčebné. Produkty z Mrtvého moře-bahno, soli. Senné zábaly atd. Začínající lázeňský provoz v Brně. Ohřevové lázně a bylinné koupele.
Poptáváme prostředek k hubení hmyzu
Potřebuji vyhubit mravence drnového (příbuzného pharaona) z rodinného domu. Jedná se asi o deset místností, potřeboval bych poradit, kde koupit Faratox Turbo, či něco obdobného co na ně působí.